Två nya utmärkelser som understryker NABs kompetens inom det vi levererar på marknaden - NAB Solutions Två nya utmärkelser som understryker NABs kompetens inom det vi levererar på marknaden - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Två nya utmärkelser som understryker NABs kompetens inom det vi levererar på marknaden

15 april 2021

Två nya utmärkelser för NAB Solutions – Nu har vi mottagit utmärkelserna Guldpartner på Small and Midmarket Cloud Solutions och har vi har också uppfyllt kraven för Small and Midsize Business Management advanced specialization.

Två nya utmärkelser för NAB Solutions

Nu har vi mottagit utmärkelsen Guldpartner på Small and Midmarket Cloud Solutions och uppfyller också kraven för Small and Midsize Business Management advanced specialization.

Microsoft Partner Network är ett globalt nätverk för företag som arbetar med Microsofts produktplattform. Genom att särskilja oss på marknaden gällande kompetens, kvalitet och prestationer är vi nu en Microsoft Guldpartner inom kompetensområdet Small & Midmarket Cloud Solutions. Vad som särskiljer NAB ytterligare på marknaden är att vi nu även uppfyller kriterierna för Small and Midsize Business Management advanced specialization, ännu en utmärkelse av högre grad som speglar kvaliteten på vårt arbete och tjänsterna vi förmedlar till våra kunder!

Det här innebär NABs nya titlar

Titeln Microsoft Guldpartner betyder att vi som företag uppfyller den högsta kvalitetsnivån i Microsofts Partnerprogram. Att vara Guldpartner inom kompetensområdet Small & Midmarket Cloud Solutions innebär att vårt arbete med Dynamics 365 Business Central uppfyller Microsofts höga krav, som är MPN-Medlemskap, Prestation på marknaden, Utbildning och Kundreferenser

Small and Midsize business management advanced specialization är den andra utmärkelsen NAB mottagit. Även den reflekterar det vi levererar på marknaden. Denna titel bygger på våra kompetenser som även utmärker oss som en Microsoft Guldpartner inom Small & Midmarket Cloud Solutions. Genom utmärkelsen Small and Midsize business management advanced specialization sticker NAB ut med vår expertis inom Dynamics 365 Business Central och vår kapacitet att förmedla skräddarsydda lösningar för små och medelstora företag inom specialiserade områden.

Du som kund kan känna dig trygg med oss om partner

Vi på NAB är mycket stolta över dessa utmärkelser eftersom, på en konkurrenskraftig marknad, bekräftar de för våra kunder NABs kompetens, expertis, erfarenhet och framförallt framgång att skapa personliga och specialiserade lösningar av hög kvalitet.