Tre fördelar - Sales Professional - NAB Solutions Tre fördelar - Sales Professional - NAB Solutions

Tre fördelar med Sales Professional

Våra experter Maria Elm och Jens Mattson berättar om tre fördelar med Sales Professional.

Maria svarar

”En fördel är enkelheten i att integrera Sales Professional med andra Microsoftprodukter”

– Många är redan bekanta med och använder Microsoftprodukter som t.ex. Outlook och Teams. Eftersom Sales Professional enkelt kan integreras med andra Microsoftprodukter så behöver inte användaren gå in i flera olika IT-system.

– Intergrationen med Outlook möjliggör att mail och avtalade tider som skickas till och från potentiella kunder sparas av Sales Professional-systemet. Detta medför att kollegor enkelt kan följa pågående konversationer med kunderna.

– Möjligheten att skapa affärsprocess flöden gör att användarna får en enkel guide hur ett lead eller affärsmöjlighet ska hanteras inom organisationen och att alla gör på samma sätt.

Jens svarar

”Du kan börja enkelt med Sales Professional och skala upp efter en tid”

– Enkelheten och spårbarheten på hela sitt kundregister, med hjälp av Sales Professional är det väldigt enkelt att ha koll på sina relationer och kommunikationen relaterat till dem.

– Har du redan Business Central som ERP är det en fantastisk möjlighet att implementera Sales Professional. Snabbt och smidigt kan de båda systemen integreras med varandra. På så vis behöver du aldrig dubbelregistrera nya telefonnummer, nya kontaker etc. Du får en plattform som hela tiden pratar med andra appar ur Microsofts portfölj och organisationen behöver bara jobba i det hörn de verkligen behöver.

– Vill du börja enkelt går det att komma igång på bara en vecka, inga långa ledtider där. Samtidigt ska en komma ihåg att det också finns en fantastisk möjlighet att anpassa sitt Sales redan från start. Plattformen som det hela bygger på tillåter organisationer att hitta väldigt rätt redan från start tillsammans med oss på NAB.
Vill du ändå börja enklare har du alltid möjlighet att skala upp efter en tid. Den flexibiliteten är ett väldigt plus.