Träffa Anna Bäckman på Växjökontoret - NAB Solutions Träffa Anna Bäckman på Växjökontoret - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Träffa Anna Bäckman på Växjökontoret

11 januari 2023
Anna Bäckman kom till NAB för femton år sedan och började sin resa på Supporten, hennes roll blev senare applikationskonsult och idag har hon rollen som förvaltningsledare/projektledare och TeamLead för vårt interna team HighWay Växjö. Anna har tät kontakt med våra kunder och hjälper dem med planering samt att tilldela dem rätt resurser.

Uppdelat kontor i två byggnader

– På NAB är det väldigt omväxlande, vilket jag tycker är kul! Det händer nya saker hela tiden. Det är också väldigt roligt att få lära känna kunder och lära sig mer om deras verksamhet. Här i Växjö är kontoret uppdelat i två byggnader, vi är ca 40 personer som sitter här. Här finns utvecklare, applikationskonsulter och projektledare, vi har också stödfunktioner som ekonomi, marknad och IT. Kontoret ligger centralt på Södra Järnvägsgatan 14, vilket är en fördel då det är lätt att ta sig hit vare sig du bor i närheten eller kommer med tåg eller bil för att besöka oss.

Ett öppet system att bygga anpassningar i

– Business Central är ett omfattande system där kunderna själva kan välja hur stor del av systemet de vill använda, börjar Anna. Alltifrån enbart redovisning till stöd för hela sin produktion och lagerhantering. Ett par fördelar som kunderna brukar uppleva är att systemet är intuitivt, det är lätt att förstå då det är en webbklient och tillgängligheten för de som jobbar i Business Central Online. Det jag tycker gör Business Centralt unikt är att det är ett öppet system, förklarar Anna, på så sätt har vi möjlighet att bygga anpassningar för att stötta specialprocesser hos kunder. Jämfört med andra system som har sina bestämda funktioner.

Samma förväntningar på slutresultatet

– Våra kunder kommer från hela Sverige och vi har även kunder ute i Europa. Tre exempel på branscher vi hittar våra kunder i är logistik, välgörenhet och energibranscher. De största utmaningarna när vi arbetar i projekt är att se till så att alla i projektet har samma förväntningar på slutresultatet och sen går även utvecklingen väldigt fort framåt. Dynamics-portföljen växer hela tiden med nya produkter så det gäller att hänga med. Den stora utmaningen för kunder tror jag är att utvecklas med affärssystemet, ta till sig nya delar och att börja använda mer av affärssystemet och använda det på ett mer effektivt sätt. Men då finns ju vi här för att hjälpa dem, avslutar Anna.