Ta er verksamhet upp i molnet - NAB Solutions Ta er verksamhet upp i molnet - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Ta er verksamhet upp i molnet

02 juni 2022

Fördelarna med att ta sin affärslösning till molnet är många och det är värt att upprepa dessa med jämna mellanrum om du går i tankarna att byta till en affärslösning online.

Med vårt Business Central StreamLine är du snabbt i gång

Skapa en lösning som passar dig

Fördelarna med att ta sin affärslösning till molnet är många och det är värt att upprepa dessa med jämna mellanrum om du går i tankarna att byta till en affärslösning online. Vi tycker att alla borde ta klivet upp till molnet. I molnet har du möjlighet att på ett enklare sätt skala din affärslösning, du kan anpassa din lösning snabbt och smidigt med appar som skapar den plattformen du behöver. Du kan till exempel lägga till funktionalitet, ta bort funktionalitet, lägga till användare och ta bort användare. Du kan med hjälp av appar som exempel göra följande:

Om du vill rapportera tid – lägg till en app för tidsrapportering
Om du vill ha bättre uppföljning – lägg till en app som ger dig uppföljningsstöd i form av Power BI
Vill du få smidigare hantering för era återkommande avtal – lägg till en app för avtalsfakturering

Spara pengar och tid vid automatisk uppgradering

Med en affärslösning online kommer du alltid vara uppdaterad med den senaste versionen, vilket betyder att du aldrig kommer vara kvar i en gammal version. Två gånger om året uppgraderas din affärslösning automatisk utan någon extra kostnad, du behöver varken lägga pengar eller din tid på uppgraderingen. Detta betyder att du får ta del av nya förbättrade features med varje version och att du alltid har det senaste på marknaden.

Om du funderar på säkerheten? Den säkraste platsen för din verksamhet är molnet. Molnet har personal som lägger alla sina timmar på att enbart upprätthålla högsta möjliga IT-säkerhet för dig.

Få en helhetslösning i molnet

Du kan enkelt koppla ihop CRM, uppföljning i Power BI, göra kopplingar till AI tillsammans med mycket annat. Det spelar ingen roll om du har ett litet eller ett stort företag, molnet passar för alla. Här får du samma teknik som dina konkurrenter, samt en plattform med stora möjligheter som kan hjälpa din verksamhet att växa.

Alla kan ta sin verksamhet upp till molnet! Det spelar ingen roll vilken affärslösning ni sitter i idag, vi har alla verktygen för att hjälpa er.
Behöver du komma upp till molnet snabbt? Vi kan hjälpa dig upp på en vecka.

Läs mer om vårt StreamLine paket