Nyheter i PrintVis - NAB Solutions Nyheter i PrintVis - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Nyheter i PrintVis

16 oktober 2021

PrintVis teamet på NAB ligger i och det finns en del nyheter! Vi kommer också synas på Sign & Print Scandinavia mässan i februari!

I somras släpptes PrintVis18 med en hel del ny spännande funktionalitet. Bland annat gör den nya projektfunktionen det möjligt att samla flera olika order med helt skilda produkter knutna till en gemensam huvud-order! Möjligheten att samla olika order under ett och samma projekt förenklar arbetet i många situationer, exempelvis vid kunders större reklamkampanjer där flera olika produkter ingår.

Träffa oss på Sign & Print Scandinavia 2022!

Den 8-10 februari går mässan Sign & Print Scandinavia 2022 av stapeln i Kista och självklart kommer vi vara på plats och ställa ut med PrintVis. Efter en lång tid av endast virtuella möten får vi äntligen träffas igen och dela med oss av de senaste nyheterna och smartaste tekniska lösningarna.

Vi ses i Kista!

Underlätta ert arbete med PrintVis

Att planera jobb, offerter och på ett smidigt sätt integrera olika delar av samma verksamhet i ett system kan vara krångligt och komplicerat – men inte med PrintVis! PrintVis är en affärslösning byggd på Microsoft Dynamics med specifik funktionalitet som underlättar för den grafiska industrin.

Fördelar med PrintVis

Eftersom PrintVis är integrerat med Dynamics 365 Business Central är givetvis även det ekonomiska systemet inkluderat – säg hej då till att separat hålla koll på siffror och fakturor!

Med PrintVis får ni ett helt ERP system, inte bara ett kalkylsystem.

PrintVis finns även som molnbaserad tjänst – PrintVis Online! Att använda molnbaserade affärslösningar har många fördelar, exempelvis uppdateras er lösning automatiskt vilket undviker stora uppgraderingsprojekt.

Genom att kunna bygga på funktionalitet och tillägg kommer PrintVis inte bara hjälpa er växa, utan också kunna växa med er!

Är ni nyfikna på att veta mer om PrintVis?

Kontakta Daniel idag så hjälper han och våra kunniga konsulter er!

Skicka ett mail til Daniel