Nu öppnar vi nytt kontor i Malmö! - NAB Solutions Nu öppnar vi nytt kontor i Malmö! - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Nu öppnar vi nytt kontor i Malmö!

28 januari 2020

Nu har vi slagit upp portarna till vårt nya kontor i söder! Från januari 2020 hittar ni NAB Solutions även på Stortorget 19 i Malmö. Efterlängtat och härligt tycker vi.

Vi förstärker vår närvaro i Öresundsområdet

Nu har vi slagit upp portarna till vårt nya kontor i söder! Från januari 2020 hittar ni NAB Solutions även på Stortorget 19 i Malmö. Efterlängtat och härligt tycker vi.

-Vi är glada och förväntansfulla över att utöka vår verksamhet med ett kontor till, förklarar Johan Adenmark VD för NAB Solutions. Med kontoret i Malmö kommer vi kunna arbeta mer fokuserat kring Öresundsområdet och helt enkelt stärka vår närvaro i Malmö/Köpenhamns regionen.

Det har varit på gång att öppna ett nytt kontor i Malmö under en längre tid men vi har letat efter en lokal som stämmer överens med våra önskemål. Vi har inte riktigt hittat det vi söker förrän nu. Den här lokalen passar bra för det teamet som ska arbeta där och lokalen ligger centralt nära järnvägsstationen. Med det här som utgångspunkt tror vi att vi har goda möjligheter att komma närmare våra kunder i söder, avslutar han.

Komplett team på plats i Malmö

NAB har kontor på fyra platser till i Sverige. Idag finns NAB i Växjö, Göteborg, Stockholm, Umeå och nu blir kontoret i Malmö det femte. Lokalen ligger mellan Lilla torg och Stortorget i Malmö och här kommer det inom en snar framtid finnas sex personer på plats.

-Vi tycker det känns extra kul att kunna erbjuda ett komplett team som alla utgår från Malmö, säger Karin Haglund konsult och kontorschef på det nya kontoret. Regionen är väldigt trevlig och vi ser många möjligheter för fortsatt expansion. Vi kommer ha affärsutvecklare, projektledare, konsulter och utvecklare redo att ta sig an både nya och gamla kunder.

Är det så att du är nyfiken på Malmökontoret och vill komma i kontakt med någon på plats? Hör av dig till Karin på karin.haglund@nabsolutions.se så hjälper hon dig gärna.