NAB Solutions och Scapta i samarbete kring e-handelslösningen Shopify NAB Solutions och Scapta i samarbete kring e-handelslösningen Shopify
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

NAB Solutions och Scapta i samarbete kring e-handelslösning

Mer specifikt innebär det att du med hjälp av SCAPTAs verktyg Scaptify Connector kan hantera all e-handel genom Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tillhandahålls av NAB Solutions. Med Shopify ges möjlighet att lägga upp artiklar, hantera betalningar, spåra beställningar och mycket mer med bara några klick direkt i Business Central. Eftersom alla delar i processen integreras i ett och samma program förkortas ledtiden och möjliggör för användaren att lägga mer tid på andra delar i organisationen.
SCAPTA är ett belgiskt IKT-företag som erbjuder kvalitetslösningar baserade på Microsofts teknik.

NAB Solutions har på rekordtid börjat leverera Dynamics 365 Business Central som är Microsofts nya publika molntjänst för affärssystem. Tjänsten är ett standardsystem där företag betalar per användare och månad, men fortfarande har möjlighet att anpassa lösningar för kundernas branschspecifika processer.

-Samarbetet med SCAPTA ligger helt i linje med vår ambition att fortsätta att utveckla vår verksamhet och erbjuda våra kunder ännu bättre affärslösningar, säger Johan Adenmark VD för NAB Solutions.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Johan Adenmark, VD, +46 (0)733 58 13 08, johan.adenmark@nabsolutions.se
Anton Sjöstedt, Microsoft Partner Manager, +46 (0)733 58 13 04, anton.sjostedt@nabsolutions.se

Om NAB Solutions

NAB Solutions är specialister på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi omsätter komplexa affärsprocesser till enkla flöden, ofta med hög grad av automatik. NAB arbetar målinriktat för att ligga i framkant med såväl teknik som metodiker, ett arbete som gjort oss inte bara mer framgångsrika utan också till en roligare arbetsplats. Vi är idag 65 medarbetare fördelade på fem kontor i Sverige.

Läs mer om Scaptify Connector här