NAB Solutions lanserar nytt bolag i USA för att stärka sin globala närvaro  - NAB Solutions NAB Solutions lanserar nytt bolag i USA för att stärka sin globala närvaro  - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

NAB Solutions lanserar nytt bolag i USA för att stärka sin globala närvaro 

12 april 2023

NAB Solutions lanserar nytt bolag i USA för att stärka sin globala närvaro

NAB Solutions, ledande leverantör av affärslösningar från Microsoft Dynamics 365 i Sverige meddelar att de startat nytt bolag i USA för att utöka sin globala räckvidd och stärka närvaron på den amerikanska marknaden.

Det nya bolaget kommer att fungera som en förlängning av NAB Solutions verksamhet och ha sitt huvudkontor i New York. Bolaget kommer erbjuda samma högkvalitativa produkter och tjänster som NAB Solutions är kända för att leverera på den svenska marknaden men med en stark inriktning mot att tillgodose behoven för de amerikanska bolagen.

Till en början kommer NAB Solutions fokusera på att leverera Microsofts ERP-system Business Central där PrintVis, en affärslösning anpassad för printindustrin kommer vara en viktig branschlösning. NAB Solutions kommer också att erbjuda Microsofts Power Platform produkter i ett första skede för att sedan utöka sitt erbjudande efterhand.

Johan Adenmark, VD NAB Solutions.

”Vi är väldigt stolta över att kunna göra den här satsningen. Det känns helt rätt i tajming, vi ser hur produkter ur Dynamics 365 har en stor efterfrågan just nu. Vi har också under året haft ett mycket lyckat implementationsprojekt i Arizona och vi insåg väldigt snabbt potentialen för vårt erbjudande på marknaden, säger Johan Adenmark. Vi har nu anställt Anton Lindberg för NAB Solutions Inc som är på plats i New York och nu är vi igång, fortsätter Johan. ”

NAB Solutions har byggt ett starkt rykte kring att ligga i framkant och leverera kvalitet, och har erfarenhet av att arbeta med företag i en mängd olika branscher. Med en etablering av det nya bolaget är NAB Solutions redo för att fortsätta växa och utvecklas samtidigt som de upprätthåller en hög kvalitet i leveransen av sina produkter och tjänster.

För mer information om NAB Solutions nya bolag i USA, vänligen kontakta Johan Adenmark, VD för NAB Solutions.

Johan Adenmark
0733-58 13 08
johan.adenmark@nabsolutions.se
www.nabsolutions.com

NAB Solutions är stolta specialister som implementerar och utvecklar affärslösningar i Microsoft Dynamics 365. Vi vågar göra de smartaste lösningarna, med den bäst lämpade tekniken, som är hjärtat i kundens verksamhet. Vi vill hjälpa företag som vill vara i framkant med oss, som vill utvecklas med ny teknik och effektivisera sättet de jobbar på. Som vågar vinna. För oss är en affärslösning ett kraftfullt verktyg i sin framgång. 

Vi slåss för att vara längst fram i teknik och arbetssätt, att utmana vad som är möjligt. Vi ger kunderna marknadens mest framtidssäkra lösningar så att de kan prestera optimalt. Uppnå sina mål. Sina drömmar.