Kostnadsfritt webbinarie Norge - Kom igång med Business Central
Kostnadsfritt webbinarie

Driver du företag i Norge? Upptäck möjligheterna med Business Central

Om din känsla av att begränsas av ditt affärssystem inte längre bara är en känsla, utan något du faktiskt upplever varje dag, är det på tiden att du börjar se dig om efter ett annat affärssystem. Att byta till ett mer avancerat affärssystem behöver inte vara krångligt. Vi hjälper dig att byta till Business Central, ett system med tusentals möjligheter, på bara en vecka.

Ta ditt företag till nästa nivå

Framtidssäkra med Microsoft och Business Central

Med Business Central får du ett kraftfullt affärssystem som du kan utvecklas tillsammans med. Du kan integrera Business Central med Microsoft 365 och därmed på ett smart sätt arbeta sömlöst med de produkter som passar dig ur Microsofts breda produktsvit. Det kan vara produkter som Excel, Outlook eller Teams. Här kan du fakturera, redovisa, maila och prata med dina kollegor utan att behöva byta plattform. Det här är helt enkelt framtidens sätt att arbeta; Molnbaserat, integrerat och flexibelt.

45 minuters webbinarie

Tycker du det verkar intressant? Välkommen på webbinarie!

Vi välkomnar dig till ett kostnadsfritt webbinarie där vi under 60 minuter visar hur Business Central och vårt StreamLine Start paket fungerar. Med StreamLine Start kommer du igång med Business Central på en vecka och du har sedan en kraftfull affärslösning att bygga vidare på. Aina Gjøstøl som är Territory Channel Manager, Business Applications på Microsoft inleder webbinariet med att prata om Microsoft och framtiden för Dynamics 365 i Norge. Du introduceras för oss på NAB och vi visar ett par enkla flöden i Business Central. Vårt StreamLine Start paket hanterar såklart norska lagar och skatteregler. Välkommen!

Du introduceras för:

Med fokus på den norska marknaden berättar Aina Gjøstøl från Microsoft om hur Microsoft ser på framtiden för produkterna i Dynamics 365 portföljen
Oss på NAB Solutions
Kraften i Microsoft Dynamics produkter
Affärssystemet Business Central
StreamLine Start paketet

Det här passar för dig som:

Vuxit ur ditt nuvarande affärssystem och vill ta nästa steg
Ser möjligheterna i att arbeta integrerat med Microsofts hela produktsvit
Helt enkelt är nyfiken på Business Central och Dynamics portföljen

10/9

schedule 09:00 – 10:00

videocam Via Microsoft Teams

Kostnadsfritt

Anmäl dig

15/9

schedule 09:00-10:00

videocam Via Microsoft Teams

Kostnadsfritt

Anmäl dig