Kom igång med Power BI direkt med Badger! - NAB Solutions Kom igång med Power BI direkt med Badger! - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Kom igång med Power BI direkt med Badger!

28 april 2021

Det har aldrig varit så smidigt att komma igång med Power BI som med Badger. Genom att kunna implementera färdiga mallar som passar just er för Power BI i Dynamics 365 Business Central slipper ni allt det krångliga och kan hoppa till det roliga istället – göra snygga och hjälpsamma rapporter som visualiserar er Business Intelligence. Så här kommer du igång!

Badger – vad är det?

Vill du komma igång snabbt med Power BI? Då är Badger rätt alternativ. Badger är en App som kickstartar ditt användande av Power BI och passar alla som använder Business Central. Badger innehåller färdiga mallar för Power BI som gör att du lätt kan börja visualisera data, utan att själv behöva bygga några modeller. Eftersom Badger inte påverkar standardkoden när den installeras i ditt affärssystem är den lätt att avinstallera om ni inte är nöjda, även om vi är övertygade att ni kommer bli det.

Badger – kom igång snabbt!

Det har aldrig varit så smidigt att komma igång med Power BI som med Badger. Genom att kunna implementera färdiga mallar som passar just er för Power BI i Dynamics 365 Business Central slipper ni allt det krångliga och kan hoppa till det roliga istället – göra snygga och hjälpsamma rapporter som visualiserar er Business Intelligence.

Badger är så enkelt att ni varken behöver någon konsult- eller utvecklar hjälp för att komma igång. Allt finns redo för er i Badger. Men vi på NAB finns såklart alltid redo att hjälpa er ta det till nästa nivå. Vill ni ha hjälp att göra fler rapporter, dashboards och analyser är vi alltid beredda att hjälpa er gräva ännu djupare i er data med Badger.

För att komma igång med Badger följer du enkelt dessa steg:

1. Ladda ner appen Badger till din Business Central.

2. Ladda ner Power BI Desktop till din dator.

3. Logga in i Power BI Desktop med ditt Business Central konto.

4. Ladda ner den rapport du vill ha.

5. Öppna .pbit filen med Power BI Desktop och ange bolagsnamn.

Vill du komma igång med Badger?

Ta steget mot att fatta smartare beslut – Kom igång med Badger