Information om NAB:s insatser kring COVID-19 (Corona) - NAB Solutions Information om NAB:s insatser kring COVID-19 (Corona) - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Information om NAB:s insatser kring COVID-19 (Corona)

19 mars 2020

Kära kunder, Vi på NAB gör allt vi som företag kan för att skydda våra kunder, kollegor och samarbetspartners i dessa tider. Vi arbetar aktivt för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt och följer noggrant myndigheternas rekommendationer kring hur riskerna för spridning av COVID-19 kan minskas. Eftersom situationen ständigt förändras förhåller vi oss till det genom att korrigera vår hållning om nya rekommendationer ges. Det gör att den här texten kan komma att uppdateras.

Kära kunder,

Vi på NAB gör allt vi som företag kan för att skydda våra kunder, kollegor och samarbetspartners i dessa tider. Vi arbetar aktivt för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt och följer noggrant myndigheternas rekommendationer kring hur riskerna för spridning av COVID-19 kan minskas. Eftersom situationen ständigt förändras förhåller vi oss till det genom att korrigera vår hållning om nya rekommendationer ges. Det gör att den här texten kan komma att uppdateras.

Åtgärder som vidtagits

– Vi följer noggrant de råd våra myndigheter och vår arbetsgivarorganisation ger.
– Vi uppdaterar våra medarbetare löpande med aktuell information kring myndigheternas riktlinjer och hur vi på NAB förhåller oss till dem.
– NAB rekommenderar arbete på distans för samtliga kontor.
– I enlighet med UD avråder NAB sina medarbetare från alla typer av utlandsresor.
– Möten sker istället digitalt via plattformen Teams.

NAB arbetar aktivt för att verksamheten ska påverkas så lite som möjligt och håller löpande en dialog internt för att ha en god överblick av så väl medarbetare som verksamhet. Dialogen ligger till grund för att vidare planera för åtgärder som kan behöva vidtas om rekommendationerna skulle ändras. NAB arbetar lösningsorienterat för att säkerställa trygga och stabila leveranser till våra kunder även framåt.

I de situationer där våra kunder har andra riktlinjer än oss, förhåller vi oss till det från fall till fall. Tillsammans med kunden diskuterar vi vilken åtgärd som passar båda parter bäst.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss på NAB.

Ta hand om er.
Varma hälsningar,

/NAB