Vi har uppdaterat våra första kunder till Business Central - NAB Solutions Vi har uppdaterat våra första kunder till Business Central - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Här kommer några hårda paket från oss till er…

21 december 2018

Vi har nu börjat uppgradera våra första kunder till Business Central Cloud och det har gått bra. Vi kommer att fortsätta med fler installationer så fort vi kan efter helgerna.

Vi har nu börjat uppgradera våra första kunder till Business Central Cloud och det har gått bra. Vi kommer att fortsätta med fler installationer så fort vi kan efter helgerna. För att hjälpa dig på bästa sätt att uppgraderas till Business Central Cloud har vi satt ihop två paketerade implementationserbjudanden. Ett för dig med en äldre version av NAV och ett för dig som är ny till Dynamics och hjälper dig att komma igång med redovisning och fakturering.

Vill du veta mera?

Kom igång snabbt med en paketerad affärslösning. För att komma igång enkelt och snabbt tror vi på en paketerad lösning med ett färdigt implementationserbjudande. Du kan läsa mer på länken nedan vad de olika erbjudanden innehåller, ta del av vilken funktionalitet som ingår och pris för respektive erbjudanden.

Läs mer om våra tjänster

Eftersom användargränssnittet förändras med Business Central Cloud så kommer vi varje fredag med start den 11 januari genomföra gratis webbutbildningar. Utbildningarna kommer att hållas på fredagar mellan klockan 11-12 där vi kommer gå igenom hur den nya klienten ser ut och Business Central Cloud i allmänhet.

Läs mer om våra utbildningar och anmäl dig här

Vill du också ta steget?

Kontakta din KAM eller den du brukar prata med på NAB så planerar vi din flytt också. Du kan också kontakta oss på info@nabsolutions.se om det är något du undrar över.