Grattis med dagen Norge! - NAB Solutions Grattis med dagen Norge! - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Grattis med dagen Norge!

17 maj 2020

I samband med 17 maj vill vi meddela att vi på NAB Solutions nu levererar Business Central även i Norge. Med vårt StreamLine Start paket kommer du igång med Business Central på bara en vecka och du gör det till ett fast pris. När du väl är igång har du alla möjligheter att utvecklas tillsammans med din affärslösning och växa efter hand.

Nu levererar vi Business Central på en vecka även i Norge

Idag den 17 maj vill vi gratulera Norge på födelsedagen och meddela att vi på NAB Solutions nu levererar Business Central även i Norge. Med vårt StreamLine Start paket kommer du igång med Business Central på bara en vecka och du gör det till ett fast pris. När du väl är igång har du alla möjligheter att utvecklas tillsammans med din affärslösning och växa efter hand. Med våra olika StreamLine paket kompletterar du din affärslösning med det du behöver, när du behöver det. Här är det inga långdragna implementeringar eller utdragna projekt, ni kommer igång snabbt.

Håll utkik efter kostnadsfria webbinarier

Om du tror att det här är något för dig så ska du hålla utkik efter våra kostnadsfria webbinarier. Vi kommer snart att erbjuda kostnadsfria webbinarierna för kunder i Norge där vi under 45 minuter berättar om hur Business Central och våra StreamLine paket fungerar. Vi vill visa att det går att komma igång snabbt även med ett kraftfullt affärssystem!