För dig som arbetar i Business Central - nu är det hög tid att byta till nya Microsoft Edge - NAB Solutions För dig som arbetar i Business Central - nu är det hög tid att byta till nya Microsoft Edge - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

För dig som arbetar i Business Central – nu är det hög tid att byta till nya Microsoft Edge

15 mars 2021

Vi vill påminna om att den 2 april 2021 kommer Microsoft att ta bort stödet i Business Centrals webbklient Modern client för de äldre webbläsarna Internet Explorer 11 och Microsoft Edge Legacy. Det här kommer påverka alla som använder Business Central Online men också kunder med lokalt installerade versioner av Business Central som uppgraderar till senaste versionen i april. Därför bör du uppgradera eller byta din webbläsare innan 1 april 2021.

Dags att byta webbläsare till nya Microsoft Edge

Vi vill påminna om att den 2 april 2021 kommer Microsoft att ta bort stödet i Business Centrals webbklient Modern client för de äldre webbläsarna Internet Explorer 11 och Microsoft Edge Legacy.

Det här kommer påverka alla som använder Business Central Online men också kunder med lokalt installerade versioner av Business Central som uppgraderar till senaste versionen av Microsoft Edge i april. Därför bör du uppgradera eller byta din webbläsare innan 1 april 2021. Därefter kommer de gamla webbläsarna inte att fungera tillsammans med Business Central.

Om du vill läsa mer och veta hur du ska göra för att uppgradera din webbläsare kan du kika på länken Introducing the new Microsoft Edge.

Fördelar med ny version av Microsoft Edge

Den nya webbläsaren kommer bland annat att ge dig följande fördelar.

– En betydande förbättring av prestanda när du arbetar med Business Central
– Ny funktionalitet som gör dig mer produktiv med inbyggda verktyg för tillgänglighet, favoriter och inställningar som synkroniseras över olika enheter samt bättre verktyg för att byta mellan olika användare.
– Mer skydd och kontroll över din information.

Informationen är hämtad från Microsoft Dynamics 365 Blog. Du kan läsa hela inlägget här.