Vi hjälper dig igång med vår kom ihåg-lista - NAB Solutions Vi hjälper dig igång med vår kom ihåg-lista - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Vi hjälper dig igång med vår kom ihåg-lista

09 augusti 2022

Ännu en friendly reminder – fixa det här först

Har du precis kommit tillbaka efter semestern och känner att det är svårt att komma ihåg vart du slutade när du gick hem? Precis som innan semestern har vi sammanställt en lista över typiskt bra saker att komma ihåg när du är tillbaka.

Licenser och behörigheter

Var noga med att följa upp era licenser. Behöver ni korrigera tillbaka någon eller skaffa en ny till en person som ska börja? Ni behöver också se över behörigheter för de användare som arbetat under sommaren, ta bort för de som inte ska fortsätta och säkerställa att de som ska arbeta i systemet framåt har de behörigheter som krävs.

Attester

Under semesterperioden är det vanligt att attestflöden ”ställs om” och någon annan attesterar tidrapporter eller fakturor. Se över så att inga fakturor fastnat i flödet under sommaren och behöver korrigeras eller krediteras.

Tidrapportering

Är ni där ni ska vara med era tidrapporter? Glöm inte att godkänna och dubbelkolla att semestern ligger rätt så inget blir släpande eller fel när ni kör era löner.

Uppdatera information

Om ni kommunicerat ut avvikande öppettider via webben eller era sociala kanaler i samband med semestern kom ihåg att uppdatera informationen och påminn era kunder om att öppettiderna är som vanligt igen. Kika även er mail och se så att det externa och interna autosvaret inte fortfarande säger att ni är på semester.

Uppföljning

Det kan vara bra att ta en kort sittning med de som vikarierat under semestern och se om allt fungerat. Låt dem ge feedback på vad som kan göra deras arbete enklare till nästa år. Behövs det mer upplärning eller bättre manualer? Var ansvarsfördelningen tydlig när ordinarie inte var på plats?

Planera hösten

Är det något ni behöver förbättra, ta tag i eller lära er mer om i höst? Boka in utbildningar och börja planera inför hösten så fort ni är tillbaka. När du är tillbaka är planering inför hösten ett bra sätt att kicka igång på. Är det något i verksamheten som behöver mer kärlek framåt? Lägg upp en plan för hur ni kan förbättra det.

Behöver ni få mer struktur i er försäljning? Stänga fler leads? Bli mer lönsamma i era sälj? I så fall har vi en idé, Sales Professional är Microsofts säljstöd inom Dynamics 365 portföljen och hjälper dig att automatisera säljprocessen. Den går också utmärkt att koppla ihop med Business Central eller andra appar inom Dynamics 365.

Läs mer om Sales Professional