4 nyheter i Dynamics 365 Customer Service - NAB Solutions 4 nyheter i Dynamics 365 Customer Service - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

4 nyheter i Dynamics 365 Customer Service

15 maj 2023
För dig som användare i Dynamics 365 finns det kontinuerligt nyheter att se fram emot både under vårens Wave 1 och höstens Wave 2, och det bästa av allt är att uppdateringarna sker automatiskt. Wave 1 sträcker sig från april till oktober, medan Wave 2 pågår från oktober till april. Det innebär att det alltid kommer att finnas något nytt på gång för att du ska kunna optimera din användning av systemet på bästa sätt.

Fyra nyheter i Wave 1 för Dynamics 365 Customer Service

Ny malldesigner för e-post

I nya malldesignverktyget för e-post kommer du kunna skapa snyggare och mer dynamiska e-postmallar. Designverktyget består av element som du ”drar in” i din mall. Element som kommer finnas är t.ex. bilder, text, knappar och avdelare. Din mailmall kommer även att skpas i responsiv design så ditt mail anpassas efter mottagarens skärm när de läser det.

Utökad urval för att hitta befintliga e-postmallar

Dialogrutan för att välja e-postmall kommer integreras i urvalsrutan för att minska antalet klick och ge en mer överskådlig blick över de mallar som finns. Det kommer även finnas möjlighet att skapa egna mallvyer med fördefinierade filter för en viss typ av mallar.

Uppdatering i ärendehanteringen för förbättrad användarupplevelse för handläggaren

Ärendehanteringen har fått ett antal mindre ansiktslyft för att minska antalet klick och förbättra användarupplevelsen för handläggaren. T.ex. har processen för att stänga ärenden gåtts igenom och det kommer att vara möjligt att färgkoda både prioritet och status på ärenden.

Ny layout för Customer Service Workspace appen

Customer Service Workspace appen har fått ett ansiktslyft och ökad till gänglighet. Det finns nu t.ex. möjlighet till 400% zoom, och flikar kommer visas horisontellt. Finns endast en flik i sessionen kommer inte flikfältet att synas alls