3 nyheter i Dynamics 365 Marketing - NAB Solutions 3 nyheter i Dynamics 365 Marketing - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

3 nyheter i Dynamics 365 Marketing

02 maj 2023
För dig som arbetar i Dynamics 365 Marketing kommer det nyheter i samband med Wave 1 på våren och Wave 2 på hösten och det sker helt automatiskt. Den första waven pågår från april till oktober, medan den andra waven pågår från oktober till april. Vilket gör att nyheter släpps lite hela tiden, så du alltid har något nytt på gång. Du kan därför ständigt optimera din användning av systemet.

Tre nyheter i wave 1 för Dynamics 365 Marketing

Prioritera potentiella kunder och stärk säljarna med uppdaterad leadbedömningsverktyg

Med uppdaterad Leadscoring kan du definiera leadkvalificeringsvillkor utifrån beteenden och demografi. Det gör det lättare att prioritera de mest kvalificerade leadsen som ska få mest uppmärksamhet av säljteamet.

Håll kollegor uppdaterade kring e-postkampanjer

När du har e-postkampanjer igång kan du nu kopiera in upp till fem ytterligare mottagare i Kopia-fältet i e-postmeddelanden. Du kan lägga till CC-mottagare när som helt under kundfärden eller dynamiskt genom att välja mellan olika parametrar. På så vis kan du exempelvis kopiera in ansvariga på kontot, som personligen vill följa upp sina kunder, eller kommunicera till supportteam som då kan få en heads-up kring meddelanden som går ut och då kunna ge bättre support och kundnöjdhet.

Se en kopia av skickat e-postmeddelande direkt på tidslinjen

I tidslinjen på kontakter och leads kan du nu se exakta kopior av de e-postmeddelanden som skickats. Nu slipper du leta efter segment och marknadsföringsmeddelanden och sparar in ett par klick helt enkelt!

Läs mer om fler nyheter i Dynamics 365 Marketing wave 1 och när de kommer här: Dynamics Marketing Wave 1