14/3 Frukostseminarium Microsoft Power Platform - NAB Solutions 14/3 Frukostseminarium Microsoft Power Platform - NAB Solutions
Events

Kolla in vår eventsida där hittar du våra kommande events

Klicka här arrow_forward

Välkomna på frukostseminarium!

Power Platform, vad är det? Vad kan det hjälpa mig med? Att förenkla processer, vad betyder det? Vi förstår att ni har funderingar och vi har svaren på era frågor. Vi bjuder in till ett frukostseminarium där ni får lära er mer om Power Platform och hur det hjälper er att arbeta smartare i er organisation.

Unna er organisation lite mer Power i vardagen

Med ny teknik kan Power Platform fylla de hål där ni tappar tid, pengar och effektivitet i det dagliga arbetet. Kanske är det även i de hålen ni tappar er glädje? De där sakerna som skaver som kan förvandlas till automatiska processer vilket i förlängningen ger er möjlighet att lägga tid och pengar på annat.

Under vår timme ihop bjuder vi på frukost och pratar om den nya tekniken i Power Platform. Vad har den för fördelar? Vi visar också exempel från verkligheten, som när vi automatiskt bifogar filer från olika källor i mailutskick. Välkomna!

Plats: Kungsbro Strand 29

OBS FULLBOKAT!
Men det finns platser kvar till den 30/3 Klicka här för att anmäla dig

Agenda

08:30-08:45

Varsågod att ta frukost!

ca. 08:45-09:15

Vi förklarar vad Power Platform är, vad verktygen Power Apps och Power Automate gör. Hur kan ni jobba med Power Platform för att automatisera repetitiva, vardagliga arbetsuppgifter som tar tid och i förlängningen kostar pengar? Låt oss tillsammans hitta smarta lösningar med ny teknik som gör er mer effektiva i vardagen.

09:15- 09:30

Stanna kvar, drick upp ditt kaffe och ställ dina frågor till våra specialister