Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2020-05-17

Grattis med dagen Norge!

I samband med 17 maj vill vi meddela att vi på NAB Solutions nu levererar Business Central även i Norge. Med vårt StreamLine Start paket kommer du igång med Business Central på bara en vecka och du gör det till ett fast pris. När du väl är igång har du alla möjligheter att utvecklas tillsammans med din affärslösning och växa efter hand.

Läs mer
2020-05-12

Kostnadsfritt webbinarie – Väx med Business Central

Vi välkomnar dig till ett kostnadsfritt webbinarie där vi under 45 minuter visar hur Business Central och vårt StreamLine Start paket fungerar. Med StreamLine Start kommer du igång med Business Central på en vecka och du har sedan en kraftfull affärslösning att bygga vidare på. Vi visar ett par enkla flöden i Business Central och ni får en chans att ställa era frågor.

Läs mer
2020-05-08

Sales Professional – hantera leads och affärsmöjligheter direkt från Outlook!

Arbetar du med försäljning och mailar mycket med dina kunder? Låt oss vara ärliga, vi vill gärna vara väl förberedda när vi pratar med våra kunder men orkar inte riktigt skriva ner alla mailkonversationer eller telefonsamtal för att uppnå det. Vi har så mycket annat att göra. Om du arbetar med försäljning hade det varit skönt att enkelt kunna få en överblick av vad som sagts eller mailats och vid vilken tidpunkt.

Läs mer
2020-04-16

Välkommen på virtuell kundträff!

Vid den här tiden på året brukar vi vanligtvis bjuda in till vårens kundträffar, det tänkte vi göra även i år. Våren 2020 är inte som det brukar vara. Trots att omständigheterna kring Corona hindrar oss från att träffas fysiskt, tänker vi inte missa chansen att få prata med er. Vi får bara tänka lite annorlunda den här gången. Med hjälp av Teams håller vi därför vår kundträff virtuellt. Vi bjuder in till en webbaserad stund för att prata om vad som är på gång och där ni kan ställa era frågor.

Läs mer
2020-04-09

Webbinarium – Effektivisera er transportadministration med LogTrade Connect

LogTrade Connect är en lösning i Microsoft Dynamics för dig som arbetar med transportadministration. Med LogTrade Connect behöver du aldrig lämna ditt affärssystem för att göra en transportbokning eller en uppföljning. Oavsett vilken modul eller transportör du använder dig av så ger den dig stöd i processen.

Läs mer
2020-04-07

Nu börjar den nya versionen av Business Central Online rullas ut till kunder världen över!

Nu är vi inne i april och för er som använder Business Central Online kommer uppdateringen till senaste versionen nu att dra igång. I det här inlägget får ni en överblick av Microsofts arbete vid en större uppdatering och ungefärliga datum för processen. I och med COVID-19 förändras ett par saker jämfört med hur det vanligtvis ser ut. Bland annat är tidsperioden för alla uppdateringar förlängd med 30 dagar.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.