Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2021-05-21

StreamLine – grunden till Partner of the Year utmärkelsen!

Det var StreamLine, våra färdigpaketerade produkter för snabb och effektiv implementering av Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, utan att kompromissa på kvaliteten, som låg till grund för Partner of the Year utmärkelsen.

Läs mer
2021-05-11

Året som Partner of the Year

13 Juli 2020 utsågs NAB Solutions till Microsoft Partner of the Year i kategorin Business Central, en fantastisk prestation som speglar allt hårt arbete. Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas olika Microsoft-partners som utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik. Nu har det snart gått ett helt år sen NAB fick utmärkelsen, men hur har året som Partner of the Year egentligen varit?

Läs mer
2021-04-28

Power BI och Badger – upplev din Business Intelligence

Power BI passar alla företag som vill följa upp och se verksamheten, få en överblick och ta fördelaktiga och välgrundade beslut, vilket de flesta vill. Använder ni redan Business Central är det ett naturligt steg att även börja dra nytta av Power BI, eftersom båda verktygen är en del av Microsoftfamiljen. Här är tre skäl till varför just ni borde använda Power BI.

Läs mer
2021-04-28

Kom igång med Power BI direkt med Badger!

Det har aldrig varit så smidigt att komma igång med Power BI som med Badger. Genom att kunna implementera färdiga mallar som passar just er för Power BI i Dynamics 365 Business Central slipper ni allt det krångliga och kan hoppa till det roliga istället – göra snygga och hjälpsamma rapporter som visualiserar er Business Intelligence. Så här kommer du igång!

Läs mer
2021-04-26

Välkommen på vårens digitala kundträff

Nu bjuder vi in till vårens digitala kundträff där vi under ett par timmar får chansen att dela med oss av aktuella ämnen, tips och annat som vi tror kan inspirera er. Det finns mycket att prata om och vi tycker våra kundträffar är ett perfekt tillfälle att få en stund tillsammans med våra kunder. Eftermiddagen den 20 maj är det dags och vi hoppas att du vill vara med. Välkommen!

Läs mer
2021-04-15

Två nya utmärkelser som understryker NABs kompetens inom det vi levererar på marknaden

Två nya utmärkelser för NAB Solutions – Nu har vi mottagit utmärkelserna Guldpartner på Small and Midmarket Cloud Solutions och har vi har också uppfyllt kraven för Small and Midsize Business Management advanced specialization.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.