Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2020-12-15

Öppettider under jul och nyår

Under de helgdagar som infaller runt jul och nyår har vi ändrade öppettider på vårt kontor och i vår support. 23 december 08.00-15.00 Julafton Stängt Juldagen Stängt 30 december 08.00-15.00 Nyårsafton Stängt Nyårsdagen Stängt 5 januari 08.00-15.00 Trettondag jul Stängt

Läs mer
2020-12-03

Storbritannien hanteras efter årsskiftet som land utanför EU – det här bör du tänka på i Business Central

Den 31 januari i år lämnade Storbritannien EU, det som även kallats Brexit, och valde därmed att avsluta sitt medlemskap i den Europeiska unionen. Med tanke på att det är en särskild händelse så har det krävts tid för att utträdet ska ske. EU och Storbritannien kom överens om ett utträdesavtal vilket medförde en övergångsperiod som upphör den 31 december 2020. Efter sista december hanteras därför inte Storbritannien som ett EU land längre utan som övriga länder utanför EU.

Läs mer
2020-11-20

NAB syntes vid flera tillfällen under dag två av Directions

Som vi skrev förra veckan så ägde Directions 4 Partners Virtual 2020 rum i början av november och NAB deltog under alla dagar. I vårt första inlägg berättade vi om de nyheter som släpptes och vad vår CEO Johan Adenmark sa under sin session. Under andra dagens keynotes lyftes NAB både en och två gånger. Vi beskrevs som en partner som ligger långt fram i partnerkanalen när det kommer till utveckling och leverans av moderna affärslösningar i molnet.

Läs mer
2020-11-17

Kom igång med Power BI i ditt Business Central Online på ett par timmar!

För många företag är tröskeln att komma igång hög. Power BI är förknippat med mycket tid och arbete men också med en stor kostnad. Många tror att det innebär långa projekt och att du som användare behöver ha stor kunskap kring Power BI för att ens börja använda Power BI. Sanningen är att du inte behöver kunna allt på en gång och det behöver inte innebära ett långt projekt för att börja använda Power BI.

Läs mer
2020-11-13

Directions 4 partners Virtual 2020 – en kort sammanfattning av årets konferens

Directions är en årlig konferens som tidigare haft en ”lokal” förankring och för oss i Europa, kallats Directions EMEA. Konferensen är skapad av Microsoft Partners för Microsoft Partners men Microsoft själva har kommit att bli en stor del av eventet. Tillsammans med Inspire, som är en konferens för samtliga Microsoftpartners världen över, är det ett viktigt event som förser partnerkanalen med mycket information

Läs mer
2020-11-05

Power BI – ett säkert underlag att fatta dina beslut ifrån

Har du mycket bra data i ditt affärssystem som du skulle vilja överblicka på ett bättre sätt? Kom till rätta med viktig affärsmässig information genom att implementera ett verktyg som sammanfattar dina siffror och göra något mer konkret, användbart av det. Till exempel en Power BI-plattform. Här skapar du rapporter, grafer eller visuella diagram av data som kommer från din verksamhet, det ger dig ett datadrivet underlag som du kan använda när du fattar dina beslut.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.