Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2020-11-13

Directions 4 partners Virtual 2020 – en kort sammanfattning av årets konferens

Directions är en årlig konferens som tidigare haft en ”lokal” förankring och för oss i Europa, kallats Directions EMEA. Konferensen är skapad av Microsoft Partners för Microsoft Partners men Microsoft själva har kommit att bli en stor del av eventet. Tillsammans med Inspire, som är en konferens för samtliga Microsoftpartners världen över, är det ett viktigt event som förser partnerkanalen med mycket information

Läs mer
2020-11-05

Power BI – ett säkert underlag att fatta dina beslut ifrån

Har du mycket bra data i ditt affärssystem som du skulle vilja överblicka på ett bättre sätt? Kom till rätta med viktig affärsmässig information genom att implementera ett verktyg som sammanfattar dina siffror och göra något mer konkret, användbart av det. Till exempel en Power BI-plattform. Här skapar du rapporter, grafer eller visuella diagram av data som kommer från din verksamhet, det ger dig ett datadrivet underlag som du kan använda när du fattar dina beslut.

Läs mer
2020-11-02

Kampanj – Power BI

Just nu kommer du igång med Power BI till kampanjpris! Nu sänker vi tröskeln för dig som vill börja arbeta med Power BI. För halva priset hjälper våra konsulter dig igång med grundläggande uppföljning i ditt företag så att du kan börja analysera, jämföra, vända och vrida på data för att få ett underlag att fatta smarta beslut ifrån. Med rätt insikter kan du göra rätt insatser som får företaget att bli mer lönsamt.

Läs mer
2020-10-27

Välkommen på virtuell kundträff i november!

Nu är det dags igen. Vi bjuder in till en virtuell kundträff där vi får möjlighet att prata ostört med dig som kund. Med tanke på att det händer mycket kring Business Central och plattformen ständigt utvecklas vill vi uppdatera dig på alla nyheter med jämna mellanrum. Med anledning av Corona sker höstens kundevent digitalt, vi gör det bästa av situationen och kopplar upp oss via Teams – Välkommen!

Läs mer
2020-10-20

PrintVis – the perfect match för dig inom printindustrin!

PrintVis är en branschlösning som baseras på Microsoft Dynamics men med nödvändig funktionalitet som är specifik för den grafiska industrin. Genom att integrera PrintVis med Microsoft Dynamics Business Central får du en kraftfull affärslösning som håller över tid. Med PrintVis hanterar du specifika detaljer inom grafisk produktion och tar kontroll över printjobbets hela livscykel, från estimat till leverans. PrintVis erbjuds antingen on Prem eller Online och kan därför ”hostas” både i molnet och på egna servrar. Affärslösningen PrintVis säljs och implementeras endast av ett nätverk utvalda, skickliga partners runt om i världen.

Läs mer
2020-10-14

Nu är vi själva uppe på senaste versionen av Business Central i molnet!

Vi vill leva som vi lär och har därför sedan ett par år tillbaka själva arbetat i molnet med vårt Business Central. Det gör att vi vet vad vi pratar om. Nu när det är dags för en ny version uppgraderar vi på NAB vårt Business Central Online först, innan vi går över till att låta våra kunder uppgraderas. På så vis kan kunderna känna sig trygga med att vi, som deras partner, faktiskt också uppgraderas och vi gör det innan kunderna landar i den senaste versionen. Det gör att vi hinner känna lite på den nya versionen innan kunderna uppgraderas

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.