Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2021-03-24

Ny Wave i april – men vad är egentligen en Wave?

Vi nämner det hela tiden. I april kommer en ny Wave. Business Central version 18, Wave 1 eller i samband med Wave 1 uppgraderas även dina appar. Vad innebär egentligen en Wave? Vilka berörs och hur går den till? Jo, två gånger om året uppgraderas Microsofts molnprodukter och den Wave vi pratar om, berör appar inom Dynamics 365 och Power Platform där vi bland annat hittar Business Central, Sales Professional och Power BI.

Läs mer
2021-03-22

Nu kopplar du enkelt ihop ditt lager i Qpick med Dynamics 365 Business Central via Qpick Connector

Ett utvecklarmoment mindre och enklare integrering för dig? Det kan inte bli bättre. Om du arbetar med lagerstyrning eller har lagerverksamhet av varierande storlek finns Qpick som mobilt WMS (Warehouse Management System) att integrera med Dynamics 365 Business Central. Ett lagerstyrningsverktyg som hjälper dig att optimera din lagerverksamhet för att få till en mer noggrann lagerhantering och effektiv intern lagerprocess.

Läs mer
2021-03-16

Business Central version 18 – läs om ett par av nyheterna redan nu!

Nu laddar vi inför en ny version av Business Central, version 18 som släpps i samband med att Microsoft släpper Wave 1, 2021 för alla Dynamicsprodukter nu i april. Med varje ny version kan allt från större nyheter till mindre förbättringar tillkomma i din affärslösning. Med varje release förbättras även prestandan i din produkt och det gör att du två gånger om året, vid varje Wave, får en bättre produkt

Läs mer
2021-03-15

För dig som arbetar i Business Central – nu är det hög tid att byta till nya Microsoft Edge

Vi vill påminna om att den 2 april 2021 kommer Microsoft att ta bort stödet i Business Centrals webbklient Modern client för de äldre webbläsarna Internet Explorer 11 och Microsoft Edge Legacy. Det här kommer påverka alla som använder Business Central Online men också kunder med lokalt installerade versioner av Business Central som uppgraderar till senaste versionen i april. Därför bör du uppgradera eller byta din webbläsare innan 1 april 2021.

Läs mer
2021-03-11

Business Central Online – 7 anledningar att välja en affärslösning i molnet

I april släpps nya versionen av Business Central och det finns många fördelar med att välja en affärslösning i molnet. Idag är molnet inte något som behöver förklaras utan finns ofta med som alternativ när kunder ska byta affärslösning. Vad är då fördelarna med att arbeta i Business Central Online och inte välja en lokalt installerad produkt? Här listar vi sju fördelar som kommer med en affärslösning i molnet.

Läs mer
2021-03-09

Nya Appreleaser redo för Wave 1!

Vi får inte glömma att det inte bara är en ny version av Business Central som kommer i samband med Waven i april. Nej, vid varje ny release av Business Central får du också den senaste versionen av de appar du använder. En ny version av en app kan egentligen släppas när som helst under året men skillnaden är att vid varje Wave, får du automatiskt senaste versionen av apparna i samband med att ditt Business Central uppgraderas.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.