Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2019-09-26

Vi åker till Directions EMEA! 

Directions EMEA är en oberoende konferens för Microsoft Dynamics 365 partners med fokus på små och medelstora företag. Konferensen organiseras av partners för partners och under tre dagar kommer vi få lära oss mer om Microsofts nästa steg för Dynamics 365 Business Central.

Läs mer
2019-09-12

I höst håller vi momsutbildning, både för dig som arbetar i Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

I slutet på september och början på oktober håller vi höstens första utbildning. En momsutbildning som är framtagen för dig som vill lära dig mer om hur momsredovisningen fungerar, där vi går igenom momsrapporten från början till slut och vad alla dess olika rutor betyder.

Läs mer
2019-09-05

Lyssna på vår medverkan i Podcasten Scrum Dynamics

För en tid sedan medverkade vi på NAB Solutions i den australiensiska podcasten Scrum Dynamics som hålls av Neil Benson. Podcasten är framtagen för Microsoft Business applications användare som arbetar med att implementera Dynamics 365, PowerApps, Flow och Power BI. Vi på NAB Solutions fick frågan att medverka i podcasten då vi var finalister i kategorin Partner of the Year för Dynamics 365 Business Central tidigare i år. Du kan läsa mer om vår finalistplats nedan. 

Läs mer
2019-09-05

Vår konsult Jörgen cyklade mot cancer

Efter sju dagar och 120 mil nådde vår konsult Jörgen Paris till förmån för Barncancerfonden med Team Rynkeby – God Morgon. Organisationen är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar för att hjälpa barn med cancer och deras familjer. I år var det totalt 2 100 cyklister, 54 lag från sju länder, som tillsammans cyklade till Paris.

Läs mer
2019-09-05

Vad händer nu?

Under sommaren har det hänt en hel del. Bland annat har vi varit på Microsoft Inspire som hölls den 14–18 juli i Las Vegas. Under fyra dagar var Johan och Anton från oss på flera olika föreläsningar och sessioner för att höra mer om vad som händer framöver. 

Läs mer
2019-08-29

NAB Solutions och Scapta i samarbete kring e-handelslösning

NAB Solutions och Scapta har inlett ett samarbete där NAB nu kan erbjuda Scaptify Connector i sina lösningar. Koppla ihop e-handelslösningen Shopify med Dynamics 365 Business Central.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.