Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2019-09-05

Vår konsult Jörgen cyklade mot cancer

Efter sju dagar och 120 mil nådde vår konsult Jörgen Paris till förmån för Barncancerfonden med Team Rynkeby – God Morgon. Organisationen är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar för att hjälpa barn med cancer och deras familjer. I år var det totalt 2 100 cyklister, 54 lag från sju länder, som tillsammans cyklade till Paris.

Läs mer
2019-09-05

Vad händer nu?

Under sommaren har det hänt en hel del. Bland annat har vi varit på Microsoft Inspire som hölls den 14–18 juli i Las Vegas. Under fyra dagar var Johan och Anton från oss på flera olika föreläsningar och sessioner för att höra mer om vad som händer framöver. 

Läs mer
2019-08-29

NAB Solutions och Scapta i samarbete kring e-handelslösning

NAB Solutions och Scapta har inlett ett samarbete där NAB nu kan erbjuda Scaptify Connector i sina lösningar. Koppla ihop e-handelslösningen Shopify med Dynamics 365 Business Central.

Läs mer
2019-08-13

Välkommen tillbaka efter semestern!

Hoppas att du har haft en härlig sommar och hunnit njuta av lite ledighet. Första veckorna tillbaka från semestern kan ibland vara lite trögstartade. Därför har vi satt ihop en lista med saker som du kan tänka på, så som att ta bort autosvar med mera. Använd gärna listan som en checklista så du inte glömmer bort något.

Läs mer
2019-08-06

Se till att bli experter på er affärslösning redan i höst!

Visst kan hösten kännas långt borta, men hösten är ofta en perfekt tid att investera i företaget och effektivisera ert arbete. Därför kan det vara bra att redan nu fundera på vilka utbildningar ni vill gå och vad ni vill bli bättre på. Det här för att kunna ta nästa steg i affärslösningen, bli mer trygga i programmet samt använda alla dess fördelar och funktioner.

Läs mer
2019-07-31

Få tillgång till färdiga Power BI-rapporter med hjälp av Badger!

Badger är appen som ger dig möjlighet att enkelt komma igång med Power BI i ert Dynamics 365 Business Central. Med hjälp av Badgers olika mallar får du tillgång till färdiga rapportpaket som gör det enkelt att ta ut de rapporter du önskar. Badger hjälper dig att enkelt analysera företaget och skapa insikter som leder till snabbare och bättre beslut.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.