Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2019-12-20

Årets julgåva ger vi till dem som behöver den lite mer

Tillsammans med Team Rynkeby har vi i år valt att skänka pengar till Barncancerfonden. Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till cancersjuka barn och deras familjer. Organisationen grundades i Danmark 2002 och idag är det ungefär 2 100 cyklister från åtta olika länder som cyklar till Paris för kampen mot barncancer.

Läs mer
2019-12-16

Supportens öppettider under jul och nyår

Jul och nyår närmar sig och supporten kommer du att ha förändrade öppettider. Du hittar öppettiderna för kommande helgdagar nedan:

Läs mer
2019-11-29

Vi hjälper dig med ditt årsavslut, anmäl dig till vår utbildning redan idag!

Oavsett när ditt räkenskapsår tar slut behöver du göra ett årsavslut. Vi har därför tagit fram en utbildning både för dig som arbetar i Dynamics NAV och Business Central för att hjälpa dig på vägen.

Läs mer
2019-11-21

Vi hjälper dig få mer insyn i ditt företag – anmäl dig till vår kassaflödesutbildning idag!

Som beslutsfattare i ett företag är det av största vikt att ha kassaflödesinformation som går att lita på. För att få en inblick i hur kassaflödet kommer se ut om en vecka, två veckor, en månad och så vidare. Under en timme kommer vi gå igenom de olika funktionerna i kassaflödet och hur du sätter upp ett kassaflöde.

Läs mer
2019-11-15

Parrot, appen som hjälper dig med återkommande fakturering i Dynamics 365 Business Central!

Brukar du fakturera samma belopp varje månad? Kanske en återkommande försäljning eller ett avtal? Istället för att sköta den återkommande faktureringen manuellt kan appen Parrot hjälpa dig att automatisera dina processer och flöden.

Läs mer
2019-11-12

Lär dig mer om din budget och kontouppställning!

Tisdagen den 19 november håller vi en webbutbildning för dig som vill lära dig mer om budget och kontouppställning. Det krävs ingen förkunskap för att gå på utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på budget och kontouppställning samt arbeta självständigt.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.