Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2020-08-24

NAB är nu en del av Microsofts Inner Circle!

I juli i år presenterade Microsoft vinnarna i sin årliga utmärkelse Partner of the Year. Till vår stora glädje stod NAB som stolta vinnare och vi fick ta emot priset som bäst i världen på Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central. Något vi är otroligt glada över. Nyligen blev vi återigen uppmärksammade av Microsoft för framstående försäljning och vårt sätt att tänka nytt under det senaste året. Därför tilldelas NAB en hedersam plats i Microsofts prestigefyllda grupp Inner Circle för affärsapplikationer 2020/2021.

Läs mer
2020-08-19

Kostnadsfritt webbinarie Norge – Kom igång med Business Central

Vi välkomnar dig till ett kostnadsfritt webbinarie där vi under 45 minuter visar hur Business Central och vårt StreamLine Start paket fungerar. Med StreamLine Start kommer du igång med Business Central på en vecka och du har sedan en kraftfull affärslösning att bygga vidare på.

Läs mer
2020-08-18

Appar ger dig nya möjligheter att skapa en kraftfull affärslösning till en rimlig peng!

NAB arbetar hårt för att vara med och driva utvecklingen av affärslösningar framåt. Sedan ett tag tillbaka har produktteamet arbetat med utveckling av appar och nyligen blev våra applikationer uppmärksammade av Microsoft som “Preferred solutions”. Ett sätt att lyfta de appar som ger kunden bäst kundnytta, kvalité och prestanda. Vi stämde av med Anton och Liza på vår produktavdelning hur de arbetar och vad de tänker kring det nya sättet att utveckla produkter.

Läs mer
2020-08-13

Nu blir det enklare att ta fram listor som passar just dig!

Som ni säkert redan vet så släpps ny funktionalitet till Business Central i samband med att nya releaser av Business Central kommer. Vi vill redan nu hinta om en ny, användbar och smart funktionalitet, nämligen SmartList som kommer i höst. SmartList är ett sätt för dig som ”vanlig” användare att enklare ta fram data ur olika tabeller och arbeta med de siffror som just ditt företag behöver.

Läs mer
2020-07-21

Våra kunder hjälper oss att bli bäst i världen på Business Central!

Den 14 juli tillkännagav Microsoft att det är NAB Solutions som vinner den globala titeln Partner of the Year 2020 i kategorin för Dynamics 365 Business Central. Vi pratade med Dan Erngård och Johan Adenmark om utmärkelsen.

Läs mer
2020-07-15

Pressmeddelande: NAB Solutions bäst i Världen på Business Central

Växjöföretaget NAB Solutions har i konkurrens med 3300 företag från över 100 länder blivit utsedda till Microsoft Partner of the Year i kategorin Dynamics 365 Business Central.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.