Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2020-10-14

Nu är vi själva uppe på senaste versionen av Business Central i molnet!

Vi vill leva som vi lär och har därför sedan ett par år tillbaka själva arbetat i molnet med vårt Business Central. Det gör att vi vet vad vi pratar om. Nu när det är dags för en ny version uppgraderar vi på NAB vårt Business Central Online först, innan vi går över till att låta våra kunder uppgraderas. På så vis kan kunderna känna sig trygga med att vi, som deras partner, faktiskt också uppgraderas och vi gör det innan kunderna landar i den senaste versionen. Det gör att vi hinner känna lite på den nya versionen innan kunderna uppgraderas

Läs mer
2020-10-12

Lång erfarenhet av den grafiska industrin – en fördel när Daniel nu lägger stort fokus på PrintVis

Från och med hösten 2020 erbjuder vi på NAB en branschlösning till kunder inom den grafiska industrin, nämligen PrintVis, I samband med att vi lanserar vårt nya erbjudande börjar även vår nya kollega Daniel Borensved. Daniel kommer vara vår PrintVis-konsult och har lång erfarenhet av den grafiska branschen men också av PrintVis och NAV – numer Business Central. Vi ville prata om PrintVis med Daniel och samtidigt få en chans att lära känna honom bättre

Läs mer
2020-10-05

Nu kan du sluta leta – PrintVis är en komplett affärslösning för dig inom den grafiska industrin

Nu utökar vi på NAB vårt erbjudande med en ny branschlösning som kan integreras med Business Central. Från och med hösten 2020 erbjuder vi PrintVis – en komplett affärslösning för dig som verkar inom den grafiska industrin. PrintVis passar medelstora till stora företag som arbetar med allt från digitaltryck, offset, storformat, förpackningstryck till etikett på rulle. Du som verkar inom printindustrin får nu, tillsammans med Business Central, hela det grafiska flödet, ekonomi och uppföljning, i ett och samma system.

Läs mer
2020-09-25

Nu är vi även bästa partnern i Sverige på Dynamics 365 Business Central!

Vi kan stolt meddela att 2020 går två av Microsofts utmärkelser till oss på NAB! Vi blir Dynamics 365 Business Central Partner of the Year och tilldelas även priset Årets Partnersamarbete – Dynamics. Otroligt roligt att återigen få bekräftelse på att vi valt att arbeta på ett sätt som ligger rätt i tiden. Både när det kommer till Business Central och hur vi utvecklar våra partnersamarbeten. Vi satsar på att enklare kunna leverera kraftfulla affärslösningar till kunder i en molnmiljö.

Läs mer
2020-09-23

Resan till molnet kan se olika ut – gör dig redo för att uppgradera!

Funderar du på att uppgradera? Fördelen med att ligga i Business Central Online är att du uppgraderas automatiskt två gånger om året och det sker utan att du behöver göra någon extra insats. Microsoft sköter uppgraderingarna åt dig och det sker nattetid för att påverka verksamheten i så liten grad som möjligt. Med regelbundna uppgraderingar får du den senaste tekniken före alla andra utan att behöva lyfta ett finger.

Läs mer
2020-09-15

Om två veckor är nya versionen av Business Central här

Tiden går snabbt och det är snart dags för en ny version av Business Central Online. I oktober börjar Microsoft att uppgradera de kunder som ligger i Business Centrals molnmiljö och kommer fortsätta att göra det löpande tills att alla kunder är uppe på den nya versionen. Exakt när just ditt företag kommer uppgraderas är därför svårt att säga, men från oktober och framåt börjar det globala arbetet med att lyfta alla kunder till Business Central version 17.

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.