Nyheter och aktuellt - NAB Solutions

Aktuellt hos NAB

Här hittar du nyheter samt artiklar där vi tipsar om olika funktioner, nyheter och annat som kan vara intressant.


2021-04-28

Kom igång med Power BI direkt med Badger!

Det har aldrig varit så smidigt att komma igång med Power BI som med Badger. Genom att kunna implementera färdiga mallar som passar just er för Power BI i Dynamics 365 Business Central slipper ni allt det krångliga och kan hoppa till det roliga istället – göra snygga och hjälpsamma rapporter som visualiserar er Business Intelligence. Så här kommer du igång!

Läs mer
2021-04-26

Välkommen på vårens digitala kundträff

Nu bjuder vi in till vårens digitala kundträff där vi under ett par timmar får chansen att dela med oss av aktuella ämnen, tips och annat som vi tror kan inspirera er. Det finns mycket att prata om och vi tycker våra kundträffar är ett perfekt tillfälle att få en stund tillsammans med våra kunder. Eftermiddagen den 20 maj är det dags och vi hoppas att du vill vara med. Välkommen!

Läs mer
2021-04-15

Två nya utmärkelser som understryker NABs kompetens inom det vi levererar på marknaden

Två nya utmärkelser för NAB Solutions – Nu har vi mottagit utmärkelserna Guldpartner på Small and Midmarket Cloud Solutions och har vi har också uppfyllt kraven för Small and Midsize Business Management advanced specialization.

Läs mer
2021-04-12

Kampanj – kom igång med StreamLine Start

Med StreamLine Start tar du steget in i Microsofts omfattande molnvärld. Börja med bokföring och fakturering och bygg sedan ut din affärslösning med olika appar från Microsofts kraftfulla produktsvit. Addera CRM, Power BI eller annat som passar din verksamhet.

Läs mer
2021-03-30

Välkommen på Launch Event för Dynamics 365 Business Central!

Nu bjuder Microsoft in till ett Launch Event av den nya versionen av Business Central. Delta i ett kostnadsfritt digitalt event där du får veta mer om de nyheter som kommer med senaste versionen av Business Central. Du kan förvänta dig inspirerande talare, dynamiskt innehåll och möjligheter att lära dig hur du kan ta din verksamhet och Business Central till nästa nivå.

Läs mer
2021-03-29

Webbinarie – Lär känna PrintVis Online

Är du nyfiken på vad PrintVis Online kan göra för dig? Välkommen på webbinarie där vi visar hur PrintVis Online hjälper dig inom den Grafiska industrin att arbeta smartare och mer effektivt i din verksamhet. Det är krångligt att synkronisera olika system för att få ihop alla verksamhetsflöden. Nu kan du samla allt, från offertförfrågan, produktion till färdig kundfaktura och redovisning i samma system. Låt oss visa dig hur!

Läs mer
Läs in fler
Det finns inga fler nyheter

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få reda på när vi släpper nya utbildningar, produkter eller andra nyheter.

Var vänlig och fyll i din e-post.