Styr verksamheten från molnet

NAVsmart är ett enklare och mer kostnadseffektivt alternativ än kundanpassade lösningar. Men med större potential än andra standardlösningar.

  • Snabb implementering
  • Få Dynamics NAV som en paketerad standardlösning
  • Business Intelligence som en del av NAVsmart
  • Automatisk uppgradering
  • Börja er digitalisering

Kom igång snabbt med en paketerad affärslösning

NAVsmart är en affärslösning framtagen för stressade företagare. Ni kommer igång snabbt och behåller den smarta funktionalitet som finns i Dynamics NAV. NAVsmart baseras på Microsoft Dynamics NAV och utgör tillsammans med SweBase och MyWay Foundation en användarvänlig produkt anpassad för den svenska marknaden.

I paketet får ni även Power BI, ett beslutstödsverktyg som hjälper er att ta de smarta besluten. Det här är fyra moduler av nödvändig affärslogik, användarvänlighet och intelligent uppföljning.

Molnbaserat med NAVsmart

NAVsmart är ett webbaserat affärssystem som passar för olika företag i olika branscher. Molnbaserat är dagens smarta alternativ vad gäller administrering och hantering av företagets data. Datat blir tillgänglig för er oavsett tid eller plats. Med molnbaserade alternativ är det enklare att skala systemet upp eller ner både i antalet användare och funktionalitet.

Flexibel användning

Ett molnbaserat affärssystem ger er möjlighet att arbeta flexibelt. Välj att arbeta från olika platser och klienter, med datat tillgängligt i molnet.

Automatisk uppgradering

Uppgraderas en gång om året och arbeta alltid i senaste versionen. Ni slipper att lägga extra pengar och resurser på uppgradering.

Smidigare drift och back-up

Spara in på huvudvärken och överlämna driften till oss. Slipp alla bekymmer med servrar, back-uper eller annan hårdvara. Vi sköter driften i Microsofts moln Azure.

Integrera med Office 365

För att infria Microsofts vision, att återuppfinna produktivitet för moderna företag, finns möjligheten att integrera NAVsmart med Office 365. I Office 365 hittar ni verktyg för både kommunikation och produktivitet. Utnyttja OneNote, OneDrive eller Sway använd Word, Outlook och Excel Online. Dela dina dokument med kollegor, skapa grupper, diskutera, arbeta, planera och ta fram material oavsett geografiska förutsättningar. Använd SharePoint som gemensam lagringsyta där ni samlar era dokumen för rätt åtkomst. Att ha en gemensam plats i molnet, ger både struktur och en säker plats för att lagra era dokument.

NAVsmart passar extra bra inom följande områden.

Administration och webbshop

En sekunds ökad svarstid kan påverka konverteringsgraden negativt. Med en effektiv back-end slipper ni det problemet. Här är integrationen mellan er e-handel och NAV redan utvecklad.

Ekonomi och redovisning

NAVsmart har fullt stöd för ekonomi och redovisning med både dimensionshantering och intelligent uppföljning. Oavsett plats, flexibiliteten är viktig för de som vill kalla sig ett modernt företag.

Konsulter och tidrapportering

NAVsmart har funktionalitet för er som arbetar med projekt och tidrapportering. Stöd finns för projekt- och resursplanering, tidrapportering, projektuppföljning och mycket mer. Allt som rör er aktuella projektverksamhet.

BIsmart – Redan en del av NAVsmart

Att se mönster, att läsa av affärsområden ni är riktigt bra på och de ni behöver förbättra. Att fatta rätt strategiska beslut utifrån rätt underlag. BIsmart är ett Business Intelligence som redan är en del av vår paketerade lösning NAVsmart. BIsmart genererar rapporter, prognoser och statistik. Ni får ett underlag för att fatta bättre beslut som ger större lönsamhet.

Behöver du mer information?

Skapa din egen upplevelse

Logga in och titta i systemet

1..

Registrera din e-postadress
och ditt telefonnummer

2..

Få en inloggning smsad
till det angivna mobilnumret

3..

Logga in i systemet och
skapa dig en egen uppfattning

Snabb implementering

Steg 1 - Tillgång

Steg 2 - Konfiguration

e

Steg 3 - Övning

Steg 4 - Överlämning

Steg 5 - Driftsättning

 

Implementeringen sker alltid i fem delmoment för att säkerställa att kvalité och förväntningar från båda håll infrias.

  • Första steget – Få tillgång till licenser, användare och klienter.
  • Andra steget – Välj bland olika förutbestämda baspaket som innehåller nummerserier, inställningar och grundläggande parametersättning vilka importeras till kundens databas.
  • Tredje steget – En enklare utbildning för användarna. Användarna får en grundläggande förståelse för systemet.
  • Fjärde steget – Testa systemet. Se till att alla olika processer och arbetssätt motsvarar era och våra förväntningar.
  • Sista steget – GO LIVE!  

CHINSEY

”Vårt byte till Dynamics NAV gjorde att vi kunde integrera vår transaktions-baserade molnprodukt med vårt ekonomisystem, vilket har inneburit att vi halverat tidsåtgången för vår faktureringsprocess.”

Referenser

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.