Dynamics 365 Business Central – Styr verksamheten från molnet

Med hjälp av Business Central kan du på ett enkelt sätt styra över din egna verksamhet genom olika affärsapplikationer. Med Dynamics 365 Business Central utvecklar ni er lösning med hjälp av applikationer i molnet och utformar själva den plattform ni behöver. Det kommer bli en ny teknisk plattform som utgör själva grunden av Dynamics 365 Business Central, skapad från Dynamics NAV.

Kom igång snabbt med en paketerad affärslösning

Dynamics 365 Business Central är framtiden i affärsapplikationer. Business Central är en lösning där du själv kan välja vilka affärsapplikationer du ska använda dig av. Utforma själv den affärslösningen ni behöver, bygg på den tekniska plattformen med olika affärsapplikationer och utveckla ert affärssystem så att det passar er verksamhet på bästa sätt. Dynamics 365 Business Central är enkel att implementera då det är en standardiserad lösning som du enkelt kan anpassa med olika affärsapplikationer.

För att komma igång med Business Central har vi tagit fram två implementationserbjudande, ett för dig som är ny till Dynamics som hjälper dig att komma igång med redovisning och fakturering. Det andra är framtaget för dig som har en äldre version av Dynamics NAV och snabbt vill komma till Business Central. Vi hjälper dig komma igång i molnet, sedan kan du efterhand använda mer och mer av möjligheterna som finns. Använd mer funktionalitet i Business Central och de kopplingar som finns till Office 365, Power BI, Flow och PowerApps.

Läs mer om våra erbjudanden och priser nedan

Molnbaserat

Dynamics 365 Business Central är ett webbaserat affärssystem som passar olika företag i olika branscher. Molnbaserat är dagens smarta alternativ vad gäller administrering och hantering av företagets data. Datat är tillgängligt för er oavsett tid eller plats. Med molnbaserade alternativ är det enklare att skala systemet upp eller ner både i användare och funktionalitet.

Flexibel användning

Ett molnbaserat affärssystem ger er möjlighet att arbeta flexibelt. Välj att arbeta från olika platser och klienter, med data tillgängligt i molnet. Med de affärsapplikationer som passar er verksamhet. Skala upp och ner er affärslösning med olika applikationer efter hur er verksamhet förändras.

Automatisk uppgradering

Dynamics 365 Business Central uppgraderas kontinuerligt och ni arbetar hela tiden i den senaste versionen. Skönt, ni slipper lägga extra pengar och resurser på att uppgradera er affärslösning och arbetar hela tiden i den senaste versioner och det senaste gränssnittet.

Integrera med Office 365

För att infria Microsofts vision, att återuppfinna produktivitet för moderna företag, finns även Office 365 helt integrerat i Dynamics 365 Business Central. Arbeta enkelt i Business Central integrerat i Office 365 och skicka enkelt dina fakturor och ordrar. Tillsammans med PowerApps, Flow och Power BI kan det skapas otroliga möjligheter.

Flera unika möjligheter

Utnyttja OneNote, OneDrive eller Sway använd Word, Outlook och Excel Online. Dela dina dokument med kollegor, skapa grupper, diskutera, arbeta, planera och ta fram material oavsett geografiska förutsättningar. Använd SharePoint som gemensam lagringsyta där ni samlar era dokument för rätt åtkomst. Att ha en gemensam plats i molnet, ger både struktur och en säker plats för att lagra era dokument.

Anpassa  Dynamics  365 Business Central på ditt vis

Med hjälp av den tekniska plattformen kan du enkelt anpassa ditt affärssystem med olika affärsapplikationer. Vi har valt att lyfta fram tre fördelar med Business Central.

En teknisk plattform i molnet som gör det möjligt att hela tiden komma åt data och ger er möjligheten att arbeta flexibelt. Att arbeta på en gemensam plats i molnet ger både struktur och en säker plats för att lagra er data.

Med Dynamics 365 Business Central får du en närmare integrering med Office 365. Ha ett affärssystem som är fullt integrerat med Office 365 och hjälper er skapa bättre struktur och enklare hantering.

Automtiska uppdateringar. Med den nya tekniska plattformen så uppdateras ditt affärssystem kontinuerligt. Du arbetar hela tiden i den senaste uppdateringen med de senaste funktionerna och gränssnittet utan att extra resurser eller nya installationer.

Behöver du mer information?

Tre fördelar med Dynamics 365 Business Central

1..

Business Central passar för dig som vill ha ett affärssystem som du kan växa med och anpassas efter dina behov. Du kan på ett enkelt sätt ladda ner olika affärsapplikationer för att anpassa affärssystemet efter din verksamhet och hur ni utvecklas.

2..

Med hjälp av den tekniska plattformen kan du ladda ner olika affärsapplikationer och hela tiden vara uppdaterade till den senaste versionen. Den tekniska plattformen är framtagen för att du ska känna igen dig i det nya gränssnittet och för att anpassa ditt affärssystem på bästa sätt.

3..

Integrerat med Office 365. Dynamics 365 Business Central är fullt integrerat med Office 365 som skapar unika möjligheter och effektiviserar ditt arbete i vardagen. Skapa och skicka försäljningsfakturor direkt från din mailklient och följ upp det i Business Central, på det sättet som du önskar.

Power BI – redan en del av Dynamics 365 Business Central

Att se mönster, att läsa av affärsområden ni är riktigt bra på och de ni behöver förbättra. Att fatta rätt strategiska beslut utifrån rätt underlag. Power BI är redan en del av Power BI där du enkelt kan se rapporter, prognoser och statistik. Ni får ett underlag för att fatta bättre beslut som ger större lönsamhet. Ta hjälp av den informationen som redan finns integrerat i ert affärssystem för att fatta mer smarta beslut.

CHINSEY

”Vårt byte till Dynamics NAV gjorde att vi kunde integrera vår transaktions-baserade molnprodukt med vårt ekonomisystem, vilket har inneburit att vi halverat tidsåtgången för vår faktureringsprocess.”

Referenser

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.