Dynamics 365 Business Central – 
Framtiden i affärsapplikationer!

Vart är vi på väg? Med Dynamics 365 Business Central tagit nästa steg för att ta produktiviteten hos moderna företag till nästa nivå. Med Dynamics 365 Business Central utvecklar ni era applikationer i molnet och utformar själva den plattform ni behöver. 

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

En smart applikationslösning är precis vad det är. Med Microsoft affärslösning Dynamics 365 Business Central får ni möjlighet att bygga er egen flexibla molnlösning. Här integrerar ni ERP- och CRM-funktioner, ni använder Office 365 och Business Intelligence för att få allt som är viktigt för er, integrerat i samma lösning. Med tiden växer ni. Kopplar på fler applikationer som gör er verksamhet redo för er framtid. Enkelheten i att installera eller avinstallera gör det okomplicerat för er verksamhet att växa och förändras, i den takt er omvärld förändras.

Bli produktiva på ett helt nytt sätt

Microsoft kom för något år sedan med en vision om att återuppfinna produktiviteten för moderna företag. Genom att utveckla intelligenta affärslösningar och skapa en gemensam plattform där vi samlar data från flera olika källor, få det att fungera tillsammans och bli vi mer effektiva. Microsofts senaste affärslösning erbjuder en flexibel plattform där företag väljer mellan olika affärsapplikationer och skapar sin egen lösning i molnet. Med Dynamics 365 Business Central löser ni verkliga problem och anpassar lösningen så att den stämmer överens med er organisation.

Läs mer om Dynamics 365 Business Central

Är du intresserad av Dynamics 365 Business Central?

Har du tankar eller funderingar kring Dynamics 365 Business Central? Vi svarar gärna på era frågor.

VÅRA KONTOR

Södra Järnvägsgatan 14
352 34 Växjö
0470-53 00 00

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg
031-787 90 90

Kungsbro Strand 29
112 26 Stockholm
08-50 90 50 00

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.