Dynamics 365 for Financials – 
Framtiden i affärsapplikationer?

Vart är vi på väg? Med Dynamics 365 for Financials har Microsoft tagit nästa steg för att ta produktiviteten hos moderna företag till nästa nivå. Med Dynamics 365 For Financials utvecklar ni era applikationer i molnet och utformar själva den plattform ni behöver. 

DYNAMICS 365 FOR FINANCIALS OCH ETT GÄNG SMARTA APPAR

Ett gäng smarta appar, det är precis vad det är. När Microsoft kom med sin nya affärslösning Dynamics 365 svarade vi med att utveckla vårt nya koncept, smart apps. Det är affärsapplikationer som adderas till Dynamics 365 for Financials. Applikationerna utvecklas för kunder världen över och finns tllgängligt på AppSource för de som använder Dynamics 365 for Financials. De har enkelheten att installeras och avinstalleras beroende på hur era verksamhetsbehov förändras.

Dynamics 365 For Financials

Microsoft kom för något år sedan med en vision om att återuppfinna produktiviteten för moderna företag. Genom att utveckla intelligenta affärslösningar där vi arbetar helt molnbaserat blir företag mer effektiva. Det första steget till att uppfylla sin vision blev Dynamics 365. Dynamics 365 for Financials blev alternativet för mindre företag och Dynamics 365 Enterprise blev alternativet för större företag. Microsofts senaste affärslösning erbjuder en flexibel plattform där företag kan välja mellan olika affärsapplikationer och skapa sin egen lösning i molnet. Med Dynamics 365 for Financials kan ni lösa verkliga problem och enkelt anpassa lösningen till den rådade situationen i er organisation.

TRAMA applikation utvecklad för D365 for Financials

TRAMA är den första applikationen som NAB Solutions utvecklat för Dynamics 365 for Financials. TRAMA innehåller värdefull funktionalitet vi brutit ut från vår egenutvecklade tilläggsmodul MyWay Foundation. Det är funktionalitet som vi vet att många företag har nytta av. För att det ska passa Microsofts nya affärslösning har vi fått tänka om och helt utveckla funktionalitet som kan installeras och avinstalleras precis efter kundernas idé och önskan.

Enkelt att installera. Kom igång på tre röda sekunder.

Om ni har tid. Här är en kort film på hur ni installerar den nya applikationen. Enkelt och smart.

$

TRAMA  – Hjälper er synkronisera era externa system

TRAMA ger er flödet för hela processen i samma applikationslösning. Från köp till leverans. Ni får smidig funktionalitet för att förbättra er produktivitet med integrationskön som finns i TRAMA. Ni är alltid up-to-date i ert Dynamics 365 for Financials när TRAMA hjälper er med integrationen mellan system. Mindre svarstid och en affärslösning som alltid har aktuell information kommer förse er med den effektivitet ni kan behöva för att öka er lönsamhet.

Utforma din lösning med extra fält

Hur många gånger har ni känt att ni skulle behöva addera extra fält i någon av de olika vyerna i Dynamics NAV? Olika företag har olika behov och det finns aspekter att ta hänsyn till beroende på vad ni producerar eller säljer. En smart funktion ni får direkt i TRAMA är möjligheten att skräddarsy era vyer genom att addera smart extra fält. Det gör Dynamics 365 for Financials mer anpassar efter er verksamhet.

Är du intresserad av Dynamics 365 for Financials?

Än så länge är lösningen bara tillgänglig i Nord Amerika och ett par av länderna i Europa. Men har du frågor eller andra funderingar över Dynamics 365 eller våra affärsapplikationer så är det bara att höra av sig. Vi svarar gärna på era frågor.

VÅRA KONTOR

Södra Järnvägsgatan 14
352 34 Växjö
0470-53 00 00

VÅRA KONTOR

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg
031-787 90 90

Kungsbro Strand 29
112 26 Stockholm
08-50 90 50 00

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER