Ta verksamheten till nästa nivå

Med basen i Microsoft Dynamics NAV adderas unika anpassningar. Det ger ett affärssystem på era villkor.

 

  • Skapa den affärslösning ni behöver
  • Effektivisera era dagliga processer och flöden
  • Integrera NAV MyWay med andra system
  • Arbeta molnbaserat eller lokalt
  • Starta digitaliseringen av er verksamhet

För er som är i behov av en anpassad lösning

NAV MyWay används av olika företag i olika branscher. Trots att branscherna skiljer har  företagen samma målsättning. Att effektivisera processer och flöden. Effektivare dagliga processer innebär direkta tids- och kostnadsbesparingar, det ger er mer resurser att lägga på annat i verksamheten. 

NAV MyWay ger er allt från ekonomihantering, produktion, varuflödeshantering, affärsinformation och rapportering. Lösningens breda funktionalitet innebär att NAV MyWay passar olika företag utan att egentligen behöva kundanpassas. Men efter år av projektverksamhet vet vi att företag är olika och många behöver anpassa affärssystemet för att få ut maximal nytta av sin investeringen.

Med hjärtat i Microsoft Dynamics NAV

NAV MyWay har sin grund i Microsoft affärssystem Dynamics NAV men för att systemet ska fungera optimalt på en svensk marknad har vi adderat både nödvändig och användarvänlig funktionalitet. Utöver grunden Dynamics NAV får ni modulerna SweBase och MyWay Foundation när ni väljer NAV MyWay. På toppen av vår produkt adderar vi era unika anpassningar. Det ger ett fullskaligt affärssystem redo för er tillväxt.
R

Välbekant gränssnitt

Som en del av Microsoftfamiljen hittar ni Dynamics NAV. Den nära kopplingen till Microsofts andra produkter är en av systemets främsta fördelar. Gränssnittet är välbekant eftersom de flesta har varit i kontakt med något av Office-paketets verktyg tidigare. Släktskapet med Microsoft Office gör det enkelt att importera eller exportera filer mellan Excel och NAV. Här finns också möjlighet att integrera Microsoft Dynamics NAV med Office 365. På så vis samlar du fler delar inom samma lösning. ERP-system, kommunikationsplatformar och olika produktivitetsverktyg.

Hantera uppgifter mer effektivt

Många företag saknar flexibiliteten i sina nuvarande affärssystem för att skapa smartare arbetsflöden. Microsoft Dynamics NAV öppnar upp möjligheten att bli mer produktiva när ni får rätt förutsättningar. Affärssystemet integreras i verksamheten för att stödja verksamhetens unika arbetsprocesser och flöden.

Arbeta från olika enheter

Komplettera användningen av Windowsklienten med fördelarna hos en Webbklient eller Appklient. Ni laddar ner Appklienten till mobilen eller surfplattan och arbetar obehindrat oavsett plats. Logga in i systemet på jobbet, från hemmet eller på tåget. Utnyttja den flexibla åtkomsten för ett enklare dagligt arbete.

Rollbaserat för användarna

Låt varje användare logga in i systemet och mötas av den roll som stämmer överens med deras arbetsuppgifter. Skala av och gör det enklare för användaren att göra rätt. Det är förmodligen inte samma arbete som utförs om användaren är lager- respektive ekonomiansvarig.

Behöver ni mer information?

Skapa dig en egen upplevelse

Logga in och titta i systemet

1..

Registrera din e-postadress
och ditt telefonnummer

2..

Få en inloggning
smsad till det angivna mobilnumret

3..

Logga in i systemet och
skapa dig en egen uppfattning

Fatta rätt beslut med BIsmart och NAV MyWay

Att kunna se mönster, läsa av vilka affärsområden ni är riktigt bra på och vad ni kan förbättra. Konsten att fatta rätt strategiska beslut utifrån rätt underlag. BIsmart är ett Business Intelligence verktyg ni adderar till NAV MyWay. BIsmart genererar rapporter, prognoser och statistik. Helt enkelt underlag som hjälper er att få en bättre uppföljning med bättre beslut och större lönsamhet.

DESIGN ONLINE

”Tack vare Microsoft Dynamics NAV är de direkta kostnadsbesparingarna stora. Framförallt kan färre personer i företaget göra mer vilket är en ren effektivisering. ”

Referenser

Ekonomistyrning

Använd Dynamics NAV med fokus på Ekonomistyrning

Tjänsteverksamhet

Använd Dynamics NAV med fokus på Tjänsteverksamhet

Handel och Logistik

Använd Dynamics NAV med fokus på Handel och logistik

Produktion

Använd Dynamics NAV med fokus på Produktion

VÅRA KONTOR

Södra Järnvägsgatan 14
352 34 Växjö
0470-53 00 00

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg
031-787 90 90

Kungsbro Strand 29
112 26 Stockholm
08-50 90 50 00

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.