Framtiden är inte långt borta. Det papperslösa samhället har alltid varit en ouppnåelig utopi men molnteknologin har tagit oss betydligt närmare. Att något befinner sig i molnet betyder att det alltid är tillgängligt var som helst och när som helst, det enda som behövs är en internetuppkoppling.

Molnteknologin har gjort det möjligt att dela den infrastruktur som krävs för att driva tjänster som affärssystem. Det medför att vi kan erbjuda dem betydligt billigare, vilket ger er som växande bolag samma möjlighet till kraftfulla IT-stöd som jättarna.

Fördelarna med ett molnbaserat affärssystem

Möjligheterna med ett molnbaserat affärssystem är överlägsna. Ni slipper bry er om exempelvis mjukvara, servrar, backuphårddiskar, säkerhetslösningar eller IT-personal, allt sköts av oss som partner utan att ni märker det. Det ger er mer tid till att ägna er åt det ni är bäst på, det vill säga er verksamhet. Skulle ni stöta på problem ger molnet oss tillgång till exakt samma situation som ni står inför, vilket gör att vi snabbt kan hjälpa er på rätt spår.

När ni tagit steget upp i molnet måste ni inte längre ha någon mjukvara installerad. Det enda som behövs för att läsa, redigera och administrera information är en webbläsare vilket de flesta till och med har i sin mobiltelefon.