Vårens webbutbildningar i Dynamics NAV

Vårens webbutbildningar i Dynamics NAV

Nu är det dags att boka in vårens webbutbildningar. Varje termin erbjuder vi ett par webbutbildningar som ni deltar i via nätet. En fördel med webbutbildningarna är att det är ett tids- och kostnadseffektivt sätt att lära sig mer om Dynamics NAV. En annan fördel är att ni anmäler er per företag vilket gör att det går att vara ett par personer som deltar i webbutbildningen samtidigt, till samma kostnad. Utbildningarna sker via Skype. Vi spelar in utbildningarna, så om ni har deltagit i webbutbildningen kan ni ta del av den även i efterhand

I vår kommer vi att fördjupa oss i följande ämnen:

 • NAV och Excel – Så här använder du NAV och Excel bättre i den dagliga verksamheten.
  Datum: 15 mars
  kl.13.30-15.00
 • Lagervärdering och lagerbokföring – Förstå den bokföringstekniska delen vid lagerhantering i ert affärssystem.
  Datum: 19 april
  kl.13.30-15.00
 • Momsredovisning och Intrastat rapportering- Förstå er moms- och Intrastat rapportering i Dynamics NAV.
  Datum: 17 maj
  kl.13.00-15.00

För mer information om innehållet i utbildningarna eller för att göra er anmälan, besök vår hemsida.

Webbutbildningar

Microsoft Dynamics 365 – nyfiken på detaljerna?

Nu närmar sig lanseringen av Microsoft NAV 2017 och Microsoft Dynamics 365. De grova dragen kom fram i samband med World Partner Conference redan i juli. Nästa vecka är konferensen Directions North America som är helt fokuserad på NAV där vi förväntar oss att Microsoft berättar alla detaljer. Dynamics 365 kommer att finnas i två versioner, Enterprise som bygger på Dynamics AX och Dynamics CRM, och Dynamics 365 Business som bygger på ”Project Madeira” vilket är en variant av Dynamics NAV 2017.

D365 Business kommer inte ersätta Dynamics NAV, utan vara ett komplement i molnet för paketerade lösningar, typ NAVsmart från NAB Solutions. Dock vet vi inte när D365 Business blir tillgängligt i Sverige. Just nu verkar det dock dröja till minst nästa år, men det kan ändras med tanke på hur högt prioriterat D365 är för Microsoft.

Den goda nyheten för alla som använder Dynamics NAV är att allt som görs för D365 Business blir tillgängligt i Dynamics NAV, och Dynamics NAV kommer fortsätta att utvecklas parallellt med D365.

Vi har skrivit om Dynamics 365 tidigare läs gärna mer i inläggen nedan

Dynamics 365 – Skräddarsy ditt användande

Skaparna bakom Dynamics 365 – vad är tanken?