Öresundsbron - NAB Solutions

Öresundsbron

När tusentals bilar passerar Öresundsbron varje dag krävs det ett robust affärssystem som klarar av att hantera alla transaktioner och all data för att hålla trafiken flytande. Dynamics 365 NAV är affärssystemet som ser till att trafikanterna kan ta sig smidigt mellan Sverige och Danmark.

”Vi tycker verkligen att vi fann det vi sökte i NAB. I och med att vi kände oss trygga med NAB såg vi inte några direkta svårigheter eller utmaningar när vi klev in i projektet, eller under projektets gång.”

FAQ

Produkt

Dynamics 365 NAV

Tilläggstjänster
HANS ARVIDSSON, ÖRESUNDSBRON

En snabb, smidig och säker passage

– Vi tycker verkligen att vi fann det vi sökte i NAB. I och med att vi kände oss trygga med NAB såg vi inte några direkta svårigheter eller utmaningar när vi klev in i projektet, eller under projektets gång. Vi litade på NAB och kände oss lugna med deras kompetens och att NAV-delen i projektet skulle fungera. De utmaningar som i så fall uppstod handlade egentligen om andra interna projekt som låg väldigt tight med det här projektet.

Vad var utmaningen i ett så här stort projekt för dig som projektledare?
– Alltså i det här projektet.. ingenting. I vanliga fall brukar det vara en utmaning att få ihop interna resurser men här har det inte varit något problem alls. Vi har varit helt och fullt trygga med att NAB har vetat vad vi ska göra och ni har kunnat utmana och ifrågasätta oss. Det har varit en enkel och smidig resa eller så här; En snabb, smidig och säker passage – precis som vi säger om resan över Öresundsbron.

Är du intresserad av en liknande lösning som Öresundsbron?


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.