Newgen Distribution - NAB Solutions Newgen Distribution - NAB Solutions

Newgen Distribution

Newgen Distribution är ett lysande exempel på hur ett företag kan börja smått för att sedan utveckla sin verksamhet i Business Central. De valde StreamLine Start och så fort implementationen av paketet var klart, tog de sig an andra delar av affärssystemet. Bengt Hunyadi, ekonomiansvarig på Newgen Distribution beskriver den första veckan så här.

”Vi valde StreamLine Start och på en vecka var vi igång i Business Central med vår bokföring. Vi tyckte att hela processen gick väldigt bra. Nu har vi ett starkt affärssystem att bygga vidare på.”

Newgen vill binda ihop Norden och Baltikum med den bästa tekniken

Newgen är en ledande distributör av innovativ teknik och de brinner för att leverera de bästa produkterna till sina kunder runt om i Norden och i Baltikum. Deras fokus ligger på smart teknik och de levererar produkter inom en rad olika områden som exempelvis wearables, drönarteknik, robotar, säkerhet och övervakning. Produkterna handplockas genom konstant trendanalys från utställningar och mässor runt om i världen. Distributionen sker sedan till bland annat CE-kedjor, e-handel, sportkedjor, statliga sektorer så som hälsovård och utbildning.

Vill du göra samma resa som Newgen Distribution?

Ta kontakt med oss ifall du är nyfiken på vad Dynamics 365 Business Central kan göra för ditt företag! Vi hjälper dig att komma igång med ett affärssystem som ger dig rätt förutsättningar.

Ring till oss

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email