Lernberger Stafsing - NAB Solutions Lernberger Stafsing - NAB Solutions

Lernberger Stafsing följer sina nyckeltal snabbt och enkelt med Power BI

Tidigare var uppföljning en tidskrävande uppgift för Lernberger Stafsing, att sammanställa underlaget och skaffa sig en bra överblick över sina siffror krävde mycket manuellt arbete. För Ebba Blom som är ekonomiansvarig på Lernberger Stafsing var det viktigt att få ett tydligt underlag, dels för henne själv, dels att kunna presentera för VD och styrelse.

”Hjälpen och råden från NAB har varit avgörande i det här, jag är så glad för den professionella hjälp och de råd vi fått. Jag skulle definitivt rekommendera alla att använda sig utav Badger och Power BI. Snyggt, enkelt, lättöverskådligt men också med möjlighet att grotta ner sig i siffrorna om så önskas”

De egna önskemålen och Badgers utbud
blev den perfekta mixen

När Lernberger Stafsing väl bestämt sig för att köra igång med Power BI gick det snabbt och smidigt tack vare Power BI appen Badger och NABs hjälp. Med grunden på plats förstod de att här fanns många möjligheter till bra uppföljning. Med en mix av Lernberger Stafsings egna önskemål och utbudet som finns i Badger arbetar de nu i en riktigt bra dashboard som visar det som är intressant för dem att följa och analysera. Via ytterligare flikar i sin dashboard ser de allt från finansiella nyckeltal till försäljningssiffror, marknader och produkter. Här kan de lätt följa hur det förhåller sig till sin budget och se tillväxt.

Det är spännande, nu kan de även följa sin affär i realtid och fördjupa sig snabbare och enklare i datat. När det manuella arbetet för inhämtning och sammanställning av data inte behövs i samma utsträckning längre, finns tid och energi kvar till annat värdefullt i organisationen.

Vill ni också komma igång med Power BI?

Vårt Power BI team står redo att svara på dina funderingar.

Kontakta oss
close

Kul att du är intresserad av våra produkter! Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och hjälper dig komma vidare!

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email