IQ Fuel - NAB Solutions

IQ Fuel

IQ Fuel tillverkar och säljer en ny typ av funktionella sportdrycker utan koffein, taurin eller socker i, det är bara mentala fokusprodukter. De är en startup som flyger fram och behöver teknologi som flyger med dem!

”Vi har en kombination av Dynamics 365 Business Central, Sales Professional och Power BI. Allt vi behöver i en affärslösning med CRM och visuell uppföljning av data”

FAQ

Produkt

Streamline

Tilläggstjänster
Sales Professional Badger SweBase Exflow
Tomas Johansson, CEO

Microsofts lösning hjälper oss att flyga!

”Microsofts lösning som NAB levererat till oss är perfekt för allt fungerar som ett paraply som alla jobbar tillsammans under. Allting vi ser och gör uppdateras i realtid. Den här lösningen hjälper oss att ta snabbare och smartare beslut vilket är perfekt för oss som snabbt växande företag. Vår försäljning har gått upp med 10-20% och våra kundmöten fungerar bättre då vi kan förbereda oss bättre. Vi har all kontroll nu och kan ta oss framåt snabbare utan att vi tappar fokus från det vi gör bäst – säljer dryck.”

phone

Är du också intresserad av att göra samma resa som IQ Fuel?

Ta kontakt med Gustav för att få svar på era frågor eller funderingar kring Dynamics 365 Business Central, Sales Professional eller Power BI.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Ställ dina frågor eller skicka dina kontaktuppgifter till oss så tar vi kontakt med dig för att reda ut hur vi går vidare.


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.