Espresso Gear - NAB Solutions Espresso Gear - NAB Solutions

Espresso Gear

Espresso Gear kommer från Dynamics NAV men jobbar nu helt i molnet med Dynamics 365 Business Central. Ett affärssystem som sköter alla deras processer har alltid varit nyckeln. Fredrik som är grundare och VD berättar om deras resa in i Dynamics 365 Business Central.

”Som ett litet företag med få anställda så är det extremt viktigt med ett kompetent affärssystem. Och enkelt. När det inte fungerat så står man ju still. Nu har vi hittat rätt när vi har allting i ett system”

För Espresso Gear är fika business

För Espresso Gear står kaffet i centrum och sedan 2000 har de varit med och drivit utvecklingen av proffessionella kaffeverktyg och tillbehör framåt. Att tillföra värde i det dagliga arbetet för baristas med ny, rolig och smart utrustning är målet. Espresso Gear ligger i Göteborg och de producerar produkter som tillverkas och säljs globalt.

”Vi är jättenöjda och vi har frigjort mycket tid som vi kan använda till viktigare saker t.ex ta hand om kunder, utveckla affären och fika, för det gör vi mycket i den här branschen”

Vill du göra samma resa som Espresso Gear?

Ta kontakt med oss ifall du är nyfiken på vad Dynamics 365 Business Central kan göra för ditt företag! Vi hjälper dig att komma igång med ett affärssystem som ger dig rätt förutsättningar.

Ring till oss

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email