Courtyard by Marriott Stockholm - NAB Solutions Courtyard by Marriott Stockholm - NAB Solutions

Courtyard by Marriott Stockholm

För Courtyard by Marriott Stockholm var StreamLine Start perfekt. De ville komma igång snabbt med Business Central och kunna integrera affärssystemet med ett av deras försystem. De valde att addera tilläggspaketet Tolka & attestera leverantörsfakturor för att få en smidigare leverantörsfakturahantering och arbetar nu effektivt i molnet. Maria Nord som är Business Controller på Courtyard by Marriott Stockholm var med under implementationsveckan.

”Vi implementerade StreamLine Start tillsammans med tilläggspaketet Tolka & attestera leverantörsfakturor. Trots att allting gick fort kände vi en trygghet genom hela leveransen och i konceptet. Det fanns alltid en person där som stöttade upp om vi behövde det.”

270 Rum på Kungsholmen i Stockholm

Courtyard by Marriott Stockholm är ett 8-våningshotell som erbjuder över 270 rum på Kungsholmen i Stockholm. Hotellverksamheten drivs av bolaget SHG Courthotel Lindhagensplan och hotellet är en del av hotellkedjan Marriott International som finns runt om i världen. Hotellet ligger precis utanför citykärnan och kan erbjuda det bästa ur två världar, lugnet från Rålambshovsparken och pulsen från staden. Här erbjuds hotellverksamhet med restaurangrörelse och möjlighet till konferens.

Vill ni göra samma resa som Courtyard by Marriott?

Kontakta oss för att komma igång med StreamLine start eller någon av våra andra produkter!

Ring till oss

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

email