Kundcase - NAB Solutions

Kundcase

Vi tror att en god relation är nyckeln till lyckade projekt. För att du ska känna dig trygg med att välja oss som partner har vi tagit fram ett antal kundcase för att göra beslutet enklare för er. Vi fyller på med nya kundcase från företag i olika branscher för att påvisa hur kraftullt och flexibelt Business Central är.

Espresso Gear

Kaffetillbehör från Göteborg och vidare ut i världen.

Espresso Gear tillverkar kaffeprodukter som de säljer globalt. Ett affärssystem som kan hantera alla deras processer har alltid varit nyckeln och med Business Central har de hittat rätt. Nu har de tid till att utveckla både verksamheten och produkterna när Dynamics 365 Business Central är hjärtat i det dagliga arbetet.

Läs hela caset
Ullman Dynamics

Business Central ger förutsättningar för fortsatt tillväxt hos Ullman Dynamics.

Ullman Dynamics förser företag och organisationer runt om i världen med stötdämpande stolar för båtar. En stor tillväxt har ökat kraven på deras infrastruktur och Business Central har hjälpt dem att effektivisera hela processen från försäljning till utleverans. Webbklienten har inneburit ett lyft då de har kontor runt om i världen och har personal på resande fot dagligen. Business Central är det främsta verktyg för att de ska kunna uppnå sin vision om att skydda människor.

Läs hela caset
Öresundsbron

En snabb, säker, och smidig passage med Dynamics NAV

Öresundsbron med sina cirka 7,5 miljoner passager varje år behöver ett affärssystem som kan hantera extrema mängder data för att hålla trafiken flytande utan något manuellt arbete. En komplex, anpassad lösning där ett stort antal integrationer har sytts ihop i Dynamics NAV 2017 för att skapa ett system som kan hålla farleden mellan Sverige och Danmark flytande. Tillsammans med oss på NAB har Öresundsbron en lösning som verkligen visar hur kraftfullt och anpassat ett affärssystem kan vara.

Läs hela caset
Kom igång med Business Central

Är du intresserad av Business Central? Kolla våra färdigpaketerade lösningar.

Säg hej då till separata system – Business Central knyter ihop företaget och samlar allt på samma ställe. Personalen kan jobba dagligen i Office 365-verktygen för att effektivisera affärsprocesser, förbättra kundkontakter och fatta bättre beslut. Börja med det ni behöver, lyxen att enkelt utöka systemet finns alltid där ifall era behov ändras.

Våra tjänster

Kom igång med Business Central

Vi är experter på Business Central och vill hjälpa dig att komma igång. Ta kontakt med oss ifall du vill veta mer om vad Business Central kan göra för er eller om du vill komma igång.


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.