Kundcase - NAB Solutions

Kundcase

Vi tror att en god relation är nyckeln till lyckade projekt. För att du ska känna dig trygg med att välja oss som partner har vi tagit fram ett antal kundcase för att göra beslutet enklare för er. Vi fyller på med nya kundcase från företag i olika branscher för att påvisa hur kraftullt och flexibelt Business Central är.

Espresso Gear

Kaffetillbehör från Göteborg och och vidare ut i världen.

Espresso Gear tillverkar kaffeprodukter som de säljer globalt. Ett affärssystem som kan hantera alla deras processer har alltid varit nyckeln och med Business Central har de hittat rätt. Nu har de tid till att utveckla både verksamheten och produkterna när Dynamics 365 Business Central är hjärtat i det dagliga arbetet.

Läs hela caset
Kom igång med Business Central

Är du intresserad av Business Central? Kolla våra färdigpaketerade lösningar.

Säg hej då till separata system – Business Central knyter ihop företaget och samlar allt på samma ställe. Personalen kan jobba dagligen i Office 365-verktygen för att effektivisera affärsprocesser, förbättra kundkontakter och fatta bättre beslut. Börja med det ni behöver, lyxen att enkelt utöka systemet finns alltid där ifall era behov ändras.

Våra tjänster

Kom igång med Business Central

Vi är experter på Business Central och vill hjälpa dig att komma igång. Ta kontakt med oss ifall du vill veta mer om vad Business Central kan göra för er eller om du vill komma igång.


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.