Kampanj Sales Professional - NAB Solutions

Investera i en trygg säljprocess och få kopplingen till Business Central gratis

Just nu kan du komma igång med Sales Professional, en CRM-lösning som tar kunden från lead till köpredo kund och som synkar över informationen till Business Central när affären är klar. Bygg en smart helhetslösning inom Microsofts kraftfulla plattform Dynamics 365 som passar ditt företag och få integrationen till Business Central på köpet.

Kom igång med Sales Professional

Kostnadsfri integration

Nu bjuder vi på integrationen till Business Central när du tecknar avtal för Sales Professional.

check CRM-lösningen Sales Professional

check Integration med Business Central Online

check Två x två timmars utbildning online

25 000kr

ord pris 35 000kr*

*Kostnad för att integrera Sales Professional
med Business Central 10 000kr.

Trygg CRM-lösning inom dynamics 365

Med gemensamma ramar skapar du och ditt team lönsamma affärer

Sales Professional är en CRM-lösning inom Dynamics 365 som hjälper dig och ditt säljteam att få bättre struktur på ert arbete. Med en enhetlig säljprocess och ett gemensamt utrymme där allt om affären lagras, från mail till olika ärenden eller samtal, missar ni inga viktiga detaljer. Med tillgång till rätt underlag erbjuder du tryggt den bästa lösningen för varje ny kund och affär.

Dela informationen inom Teamet

Sales Professional säkrar upp er säljprocess

Säkra upp er försäljning genom att göra säljprocessen mindre personberoende och mer transparent. Genom att registrera allt i Sales Professional kan alla inom teamet följa era pågående affärer, se vad som avtalats under resans gång och säkra upp att inget faller mellan stolarna. Täck upp för en kollega som är sjuk eller ta över en affärsmöjlighet om någon slutar. Den delade informationen blir en stor tillgång oavsett om du sitter i säljteamet eller sitter som ansvarig för det.

Kom igång med Sales Professional

Jonas vet alltid vad nästa steg är. Sales Professional ger honom underlaget.

Kom igång arrow_forward

Fördelar med Sales Professional

Låt en säljare få vara säljare

Sköt du säljprocessen och lämna över kunden när köpet är klart. Med den sömlösa integrationen inom Dynamics 365 plattformen synkar du över informationen till Business Central när ordern är godkänd. Kontakt- och orderinformation landar i Business Central utan administrativt krångel.

Aktiviteter

Använd kalendern i Sales Professional som finns tillgänglig för alla. Addera kundaktiviteter och se vem inom teamet dessa är kopplade till och få en bra överblick av veckans totala aktiviteter. Ta över ett möte eller inbokat telefonsamtal om din kollega är sjuk och ge din Teamlead insikt i det dagliga arbetet.

Konton och kontakter

Samla all nödvändig kundinformation under fliken Konton I Sales Professional. När information synkas mellan olika plattformar registreras allt under fliken Konton eller Kontakter. Du får en städad kundlista som är enkel att navigera och söka i. Korten Konton och Kontakter hänger smart ihop och under Kontakter kan du spara information som är kopplat till en person hos en potentiellt ny kund eller befintlig kontakt.

Tidslinjen tryggar kundens köpresa

Se till att kundens resa från första kontakt till färdigt köp är så trygg som möjligt. I en tydlig tidslinje samlar du information om affären och tar kunden säkert från start till mål med rätt underlag i botten. Känn dig trygg med att alltid hålla kvalitativa samtal som bygger på det du eller någon av dina kollegor tidigare diskuterat med kunden.

Dashboards

Kika in rapportvyn där du utifrån standardrapporter får en överblick av er försäljning. Om du har en roll som ansvarig finns en rapport särskilt framtagen för dig. Där överblickar du teamets prestationer, vad ligger i pipen, hur mycket pengar ligger i de olika stegen i er säljprocess samt antal vunna och förlorade affärer.

Integrera med Outlook

Synka alla kundrelaterade mail till Sales Professional och samla helheten kring din affärsmöjlighet på ett ställe. Addera enkelt varje nytt lead utan att behöva lämna mailkorgen och fortsätt att addera historik via den befintliga kopplingen. Välj om all mailkorrespondens ska sparas automatiskt eller om ni vill spara mail manuellt.

Svetsa samman ditt säljteam

Med en enhetlig säljprocess och ett tydligt arbetssätt kan ni bli bättre tillsammans. Stötta varandra i ert gemensamma arbete kring er försäljning och bli mindre personberoende när informationen delas inom ert säljteam.

Ett ekosystem att bygga vidare på

Men Dynamics 365 kan du bygga ett helt ekosystem på komponenter ditt företag behöver som sömlöst integreras med varandra. Här synkar du Sales Professional med ditt Business Central och får en CRM-koppling direkt till ditt affärssystem.

Det här ingår när du tecknar för
Sales Professional

Teknisk uppsättning
Integration med Outlook
Integration med SharePoint
2 x 2 timmars utbildning online
Leads och affärsmöjligheter
Konton och Kontakter
Aktiviteter
Logga e-post och samtal
Dashboards
Migrering av tidigare data
Integrering med Business Central

Övrigt

Inga ytterligare integrationer ingår

Om du vill ta nästa steg

Möjlighet till att anpassa Sales Professional efter just er försäljningsprocess finns. Tilläggstjänsten Anpassat försäljningsflöde går att addera för 10 000 kr och då hjälper våra konsulter dig att skapa ett flöde som följer er verksamhet.

För att ta del av erbjudandet:

schedule Kontakta oss direkt för att teckna ditt Sales Professional eller boka din demo innan 28/2 2021.

Bokar du demo kan du fram till den 30/6 teckna avtal för Sales Professional och ändå ta del av erbjudandet.

Därefter kan en leveransvecka avtalas som sker längre fram i tiden.

Just nu 25 000 SEK
Ordinarie pris 35 000 SEK

* efter implementation tillkommer licenskostnad för Sales Professional.

phone

Kontakta Jens för att boka in din Sales Professional demo.

Hör av dig till Jens om du har frågor, vill boka din demo eller direkt investera i Sales Professional och få integrationen till Business Central gratis.

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.