Kampanj - kom igång med StreamLine Start - NAB Solutions

Ta steget in i Microsofts molnvärld med smart fakturering och bokföring

Med StreamLine Start tar du steget in i Microsofts omfattande molnvärld. Börja med bokföring och fakturering och bygg sedan ut din affärslösning med olika appar från Microsofts kraftfulla produktsvit. Addera CRM, Power BI eller annat som passar din verksamhet.

Business Central Online

StreamLine Start

Kom igång med Business Central Online på en vecka.

check Redovisning och fakturering

check Fastpris och snabb implementation

check Anpassa med appar från Microsofts hela portfölj

45 000 kr

*licenskostnad tillkommer
Kontakta oss

StreamLine Start

StreamLine Start ger dig grunderna

Börja med grunderna och få dem på plats, som att ta betalt av kunder, betala leverantörer, rapportera moms och sköta redovisningen. Bygg sedan vidare om du vill. Med StreamLine Start kommer du igång snabbt med en kraftfull affärslösning i molnet där möjlighet till anpassning och tillväxt finns. Från och med nu är du aldrig begränsad.

Kom igång i Business Central med StreamLine Start

Kunder, fakturering och kundreskontra

Kundkort, kontakter, fakturor, kreditnoter, full kontroll över er kundreskontra och möjlighet att periodisera era intäkter. Här finns allt ni behöver för att hantera era kunder och er försäljning.

Leverantörer, inköp och leverantörsreskontra

Leverantörskort, kontakter, inköpsfakturor, kreditnoter, full kontroll över er leverantörsreskontra och möjlighet att periodisera era kostnader. Här finns allt ni behöver för att hantera era leverantörer och era inköp.

Dimensioner och nyckeltal

Få till bättre uppföljning med hjälp av dimensioner. Märk upp dina transaktioner med olika värden för att skilja dessa från varandra och kunna följa siffrorna utifrån avdelningar, platser eller annat ni arbetar med i er verksamhet.

Redovisning och momsrapportering

Här finns allt vad en grundläggande redovisning kräver. Arbeta med resultat- och balansräkning för att få bättre kontroll över era siffror. Momsmallar ger stöd i ett återkommande och ganska krångligt arbete med momsrapportering.

Välj svenska eller engelska

Vill du ha en svensk eller engelsk basuppsättning? Båda alternativen fungerar för oss. Välj språk att arbeta i och få alla mallar, basuppsättningar, journaler och nummerserier på det språk du önskar.

Åtta timmars grundutbildning

Ett kraftfullt affärssystem kräver förberedelse och utbildning för att användas live i verksamheten. I StreamLine Start ingår åtta timmars utbildning för de som ska arbeta i systemet så de kan känna sig trygga i att arbeta vidare på egen hand.

Fredrik Streby konsult NAB Solutions

”Många av våra kunder börjar med StreamLine Start för att sedan välja den väg som passar dem bäst.”

Mer om StreamLine arrow_forward
phone

Vill du veta mer?

Kontakta Gustav så svarar han på dina frågor.

Möjlighet att anpassa i molnet

Fler färdiga tilläggspaket

Lägg till fler paket för ett fast pris som implementeras snabbt. Projekt & Tid, Fakturera med tjänsteartiklar eller Fakturera med lagerartiklar, kanske matchar något av dessa paket din verksamhet?

Addera appar från Dynamics 365

Under paraplyet för Dynamics 365 hittar du olika affärsapplikationer för både CRM och klassisk ERP som hjälper dig att bygga rätt affärslösning för dig. Med rätt verktyg kan du arbeta närmre dina kunder vilket skapar bättre kundrelationer.

Integreration med Microsoft 365

Många arbetar redan med produkter ur Microsoft 365, tidigare Office 365 och är bekanta med verktygen. Business Central fungerar bra ihop med Excel, Outlook och Teams vilket gör att du kan utnyttja kraften i att använda produkterna tillsammans. Samla allt under Microsofts gemensamma tak och skapa ditt eget ekosystem av intelligenta affärsappar.

Kraftfull uppföljning i Power BI

Med StreamLine Start lägger du grunden för att kunna bokföra och fakturera i Business Central. Med det på plats blir uppföljning ett naturligt nästa steg. Med Power BI tar ni reda på om ni lägger tid på rätt saker. Följ upp, analysera och få insikter om er verksamhet som hjälper er att ta bättre beslut.

Visual Art

Visual Art byggde sin kraftfulla affärslösning med färdiga paket och appar.

arrow_forward Visual Arts resa
NAB SOLUTIONS

StreamLine Start kan kombineras med flera av våra färdiga paket.

arrow_forward Läs mer

Ska vi kontakta dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så fort vi kan.


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.