Enwis, affärssystem för avfall och återvinning - NAB Solutions
INTEGRATION – ENWIS

Affärssystem för avfall och återvinning

enwis är ett affärssystem för avfall och återvinning helt integrerat i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Alla moduler vi arbetar med utvecklas löpande för att stå upp mot kraven på en marknad i ständig förändring. Vi på NAB är huvudleverantörer av enwis och har bred kompetens inom området. Vi har implementerat affärssystemet hos en rad företag.

Fördelar med enwis

Unik affärslösning för avfalls- och återvinningsbranschen
Stödjer industriella processer
Hantera allt från order till färdig faktura
Utvecklas ständigt för att stödja branschförändringar

enwis som branschlösning

För de företag som arbetar med avfall och åtevinning är det tydligt att unika branscher kräver affärslösningar som uppfyller unika branschkrav. Stora mängder data ska behandlas för att säkerställa att affärsprocesserna flyter smidigt. Affärssystemet enwis) stödjer förutom basfunktionalitet som redovisning, fakturering och reskontrahantering även alla industriella processer. Det stödjer därmed tillverkare av återvinningsbara produkter, återförsäljare och användare. All funktionalitet är en del av standardsystemet.

Bred funktionalitet inom standardapplikationen

enwis är den enda fullständigt integrerade lösningen på marknaden, för avfalls- och återvinningsföretag, som täcker alla affärsprocesser inom en standardapplikation. Här hanteras samtliga processer i verksamheten från order till färdig faktura. Det görs via insamling, turplanering, invägning och förädling av material. Dessutom är samarbetet med Microsoft en garanti för långsiktig produktutveckling och stöd för branschens framtida förändring.

Fullständigt integrerat med Microsoft Dynamics NAV

Sammanfattningsvis kännetecknas dagens avfalls- och återvinningsbransch av komplexa branschspecifika processer, en föränderlig marknad och en komplex lagstiftning. För att upprätthålla er konkurrenskraft är det avgörande att organisera sig effektivt och förlita sig på sitt affärssystem.

Utvecklare

Enwis Tego Group

Pris

Kontakta oss för pris

Systemstöd

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV 2018, 2017, 2016, 2015, 2013, 2009, 5.0 & 4.0.

Alla våra tillägg

Har du frågor om enwis?

Undrar du något eller är intresserad av att komma igång med enwis? Hör av dig så pratar vi vidare!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.