Komplettera ditt affärssystem med våra integrationer - NAB Solutions

Bygg ut och komplettera ditt affärssystem med applikationer från oss och våra partners

För att affärssystemet ska kunna anpassas efter allas behov så är det utformat med en grund som alla har i sitt system. Den grunden kompletteras med applikationer för att fylla varje företags individuella behov. Applikationerna som vi listar nedan är certifierade av Microsoft och kan verkligen lyfta ert Business Central till nästa nivå.

SweBase

Anpassningar för Sverige

Effektivisera och anpassa Microsoft Dynamics Business Central affärssystem till den svenska marknaden. Har ni verksamhet i Sverige är SweBase oundviklig.

Läs mer
ExFlow

Hantera leverantörsfakturor

Hantera leverantörsfakturor i Microsoft Dynamics Business Central. Ni får ett automatiserat system som använder de regelverk, rutiner och flöden som redan finns i affärssystemet.

Läs mer
Golden EDI

Hantera EDI kommunikation

Golden EDI är en molnbaserad EDI-plattform för affärssystem som bland annat kan hantera order, ordersvar, faktura och leverantörsfaktura i vanligt förekommande EDI-format.

Läs mer
StoryPoint

Tidrapportering & beläggning

Administrera er beläggning på ett smartare sätt, fullständigt integrerat. StoryPoint är lösningen som möjliggör att följa projekt, från tidrapportering till kundfakturor.

Läs mer
Badger

Visualisera data

Med Badger kan ni göra egna rapporter utan att kunna DAX. Färdiga rapporter redo att användas från dag ett. Hitta mönster och insikter som är svåra att se med hjälp av Artificiell intelligens.

Läs mer
DSC

Koppla samman attestsystem

Dynamic Software Connector är appen som gör det möjligt att integrera med olika attesteringssystem i Dynamics 365 Business Central.

Läs mer
Tasklet Factory

Effektiv lagerhantering

Effektivisera er lagerhantering och dess processer med unik handdatorlösning. Streckkodshanteringen ger er direkt kontroll över ert lager samt en snabb return on investment.

Läs mer
Enwis

Avfallshantering & återvinning

Enwis möjliggör kartläggning av alla affärstransaktioner som är typiska för avfallshantering och återvinningsbranschen. Det enda fullt integrerade systemstödet mot den branschen.

Läs mer
LogTrade

Transportadministration

LogTrade är för dig som vill ha ett enkelt sätt att sköta transportbokning utan att dubbelregistrera adresser för att både spara tid och minimera fel. Stöd finns för i princip alla transportörer som kan tänkas, tex DB Schenker, DHL, PostNord, UPS mfl.

Läs mer

Vill du veta mer om våra integrationer och applikationer?

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur våra integrationer och applikationer för Dynamics 365 Business central kan komplettera er affärslösning. Möjligheterna är enorma!


Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig fyll i din e-post.

Var vänlig fyll i dit telefonnummer.