Golden EDI

Golden EDI

Vill du fortfarande vara med och fightas om de stora affärerna? Golden EDI är tjänsten som hjälper dig stå upp mot de krav många företag ställer på sina leverantörer idag. Att hantera e-fakturering. Golden EDI är tjänsten som integreras med Dynamics 365 Business Central och levererar funktionalitet paketerad i en nyckelfärdig lösning som ni snabbt kommer igång med. Med Golden EDI skickar ni e-fakturor till de som vill.

Vad är en elektronisk faktura?

En elektronisk faktura är ett dokument som skickas automatiskt från ditt affärssystem till din mottagares affärssystem. Faktureringsprocessen automatiseras när du skickar iväg dokumentet från ditt system via Golden EDIs tekniska molnplattform in till din mottagares system. Resultatet av en automatiserad faktureringsprocess blir mindre manuell hantering och färre administrativa kostnader.

Digitalisera er faktureringsprocess

Det här är ett sätt för företag att digitalisera en del av verksamheten, faktureringsprocessen. Många företag har mycket pengar och tid att spara in på att låta faktureringsprocessen ske automatiskt. Hur mycket sparar ni genom att fakturera elektroniskt på ett år?

Ett slag för miljön

En annan aspekt är att ni sparar på miljön. Ni minskar på pappersförbrukningen och ni bidrar till färre transporter. Det hjälper oss att spara på miljön.

“The EDI-Extension, truly supporting End-To-End, uniquely Turnkey-Ready, available for Business Central”

Är du intresserad av Golden EDI?

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.