Expense Management

Få ordning och reda på era kvitton!

Känner ni igen problematiken att samla in kvitton från kollegorna när de varit iväg på tjänsteresa? Det är mycket tid som läggs ner från företagets sida på att administrera utlägg och få det rätt i den slutliga bokföringen. Expense Management är en lösning från Continia som är direkt integrerad med NAV. Här får ni en effektiv lösning för att registrera och godkänna alla era reseaktiviteter. Ni får även en dagsaktuell översikt över era inkommande utgifter från företagets kreditkort direkt i Dynamics NAV.

Implementation

Expence Management erbjuds som ett implementationspaket från NAB. Vi vill att ni ska få en bra upplevelse, från installation till användande, därav ingår både workshop och utbildning i paketet.

Continia Web Portal

Continia Web Portal säkerställer att alla anställda kan godkänna dokumenten – med samma funktionalitet som i en NAV-klient. Det som behövs är en fungerande Internetuppkoppling.

Expense Management som tillägg

Nu erbjuder vi på NAB Solution tilläggslösningen från Continia som en del av er affärslösning från oss. Se till att ha full kontroll över era kvitton och reseaktiviteter samt minska risken för manuella fel. Funktionen är tillgänglig från mobilen, surfplattan eller datorn. Allt som behövs är en fungerande internet uppkoppling. Vill ni veta mer om Document Capture så hittar ni det här på Continias hemsida. Är ni nyfikna på vårt erbjudande så hittar ni priser och annan information i vårt produktblad.

Är du intresserad av Expense Management?

Vi berättar gärna mer.

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.