Dynamics 365 Business Central –
Framtiden i affärsapplikationer!

Med Dynamics 365 Business Central har Microsoft tagit nästa steg i resan att förbättra produktiviteten hos moderna företag. Med Dynamics 365 Business Central utvecklar ni er lösning med hjälp av applikationer i molnet och utformar själva den plattform ni behöver.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central finns både on-prem och on-cloud. Vilken version som du väljer är upp till dig och ditt företag, vad som passar er bäst. Skapa enklare och smartare flöden. Öppna upp möjligheterna med att använda er av Dynamics 365 Business Central dit ert nuvarande affärssystem inte längre kan ta er.

Dynamics 365 Business Central är det nya namnet som definierar före detta Dynamics NAV plattformen men även lösningen Dynamics 365 Business central on-cloud. En affärslösning som är framtagen för att förena, effektivisera och automatisera processer. För att förklara det grundligt så finns det två olika lösningar som båda går under namnet Dynamics 365 Business Central, skillnaden är om du väljer att gå on-prem eller on-cloud.

Formally known as Dynamics NAV

Kärt barn har många namn. Eller, har i alla fall haft många namn. Dynamics 365 Business Central är formally known as Dynamics 365 for Financials, formally known as Dynamics NAV, formally known as Navision, formally known as Navigator, ungefär. Poängen är att det är samma kraftfulla produkt som under årens gång bytt namn för att utvecklas tillsammans med tekniken. Idag kallar vi produkten Dynamics 365 Business Central men idén är fortfarande samma.

En kraftfull produkt som bygger på samma unika flexibilitet men nu med ny affärsteknik. Business Intelligence, AI, Power Apps, Microsoft Flows och möjlighet till anpassningar i molnet är områden vi nu kan utforska. Microsoft tar steget med Dynamics 365 Business Central att ytterligare moderninsera och cloudifiera sin välbeprövade och kraftfulla Dynamics produkt.

LADDA NER

Microsoft Dynamics 365 Business Central

LADDA NER

Vad är egentligen Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central med en ny teknisk plattform

Dynamics 365 Business Central – baserat på grunderna av Dynamics NAV fast med en ny teknisk plattform. Affärssystemet som tidigare är känt som Navision eller Dynamics NAV håller på att genomgå ett tekniskt skifte där den tekniska plattformen förändras och kommer skapa Dynamics 365 Business Central. Business Central kommer att finnas i två olika versioner, on-prem och on-cloud. Dynamics 365 Business Central on-prem är en lösning där tekniska kundanpassningar kan skapas utifrån din verksamhet och olika behov.

On-prem kan jämföras som tidigare NAV MyWay där du får ett kundanpassat och unikt affärssystem för att förenkla din vardag. Dynamics 365 Business Central on-cloud är en teknisk plattform i molnet som du själv kan anpassa med hjälp av olika affärsapplikationer. Fördelar som att arbeta i en molnbaserad affärslösning, att inte behöva bry sig om drift eller underhåll av servrar samt tillgängligheten som finns med molner kommer följa med. Det kommer fortfarande innebära automatiska uppgraderingar och ni kommer fortsätta att prenumerera på systemet. Det ni även kommer få när er affärslösning uppgraderas är fördelarna av att kundanpassa i molnet, vilket är helt unikt!

Dynamics 365 Business Central on-prem vs. on-cloud

Ofta pratar vi bara enbart om Dynamics 365 Business Central men kanske inte riktigt förklarar skillnaderna mellan on-prem och on-cloud. Under Fall releasen 2018 presenterades det att Dynamics NAV byter namn till Dynamics 365 Business Central on-prem. Dynamics 365 Business Central som vi kände till det tidigare i molnet blev då Dynamics 365 Business Central on-cloud.

Dynamics 365 Business Central on-prem tidigare känt som Dynamics NAV eller navision. Dynamics 365 Business Central on-prem är vår affärslösning där du som har komplexa flöden och avancerade processer kan bygga upp din egna affärslösning med kundanpassningar. Tillsammans med våra konsulter och utvecklare kan vi anpassa ert affärssystem specifikt efter er verksamhet. Dynamics 365 on-prem är affärslösningen för dig som vill ta din affärslösning till nästa nivå och anpassas efter er verksamhet.

Läs mer om Dynamics 365 Business Central

Förlorar du pengar på dåliga leveranser?

Dålig projektplanering ger ringar på vattnet I ett tjänstedrivet företag är det viktigt att planera upp beläggningen så att den anpassas efter företagets övriga verksamhet. Det vi åtar oss ska vi också kunna utföra utan att det sker på bekostnad av något annat. Om vi...

Smart apps ger flexibiliteten

Du kan alltså göra förändringarna i lösningen själv. smart apps är både ditt sätt att skräddarsy men också en anledning till att du inte behöver skräddarsy. I alla fall inte med hjälp av konsulter och utvecklare.

Du installerar det du behöver utan att det ska påverka något i er affärslösning eller möjligheten att uppgradera. NAB har utvecklat affärsapplikationer som är tillgängliga för Dynamics 365 Business Central och kallar dessa smart apps. Det är appar som är certifierade av Microsoft och redo att använda. Vill du läsa mer? Du hittar våra appar här.

Vill ni få Dynamics 365 Business Central att fungera för den svenska marknaden?
Då är det fortfarande SweBase som gäller.

Är du intresserad av Dynamics 365 Business Central?

Har du tankar eller funderingar kring Dynamics 365 Business Central? Vi svarar gärna på era frågor.

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

 

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.