Dynamics 365 Business Central –
Framtiden i affärsapplikationer!

Med Dynamics 365 Business Central har Microsoft tagit nästa steg i resan att förbättra produktiviteten hos moderna företag. Med Dynamics 365 Business Central utvecklar ni er lösning med hjälp av applikationer i molnet och utformar själva den plattform ni behöver.

Dynamics 365 Business Central

En smart applikationslösning är precis vad det är. Och Microsoft Dynamics 365 Business Central är formally known as Microsoft Dynamics NAV. Det är värt att förtydliga eftersom det kan vara bra att ha begreppen rätt för sig. Dynamics 365 Business Central innebär en ny tekniska plattform och därmed nya spännande affärsmöjligheter. Nu går det att skapa en egen flexibel molnlösning med appar från AppSource eller extensions från er partner. 

I Dynamics 365 Business Central integrerar ni  ERP- och CRM-funktioner, ni använder Office 365 och Business Intelligence för att få allt som är viktigt för er, samlat i samma lösning. Med tiden växer ni, kopplar på fler applikationer som gör verksamheten redo för framtiden. Enkelheten i att installera och avinstallera gör det möjligt för er verksamhet att växa och förändras smidigare.

Formally known as Dynamics NAV

Kärt barn har många namn. Eller, har i alla fall haft många namn. Dynamics 365 Business Central är formally known as Dynamics 365 for Financials, formally known as Dynamics NAV, formally known as Navision, formally known as Navigator, ungefär. Poängen är att det är samma kraftfulla produkt som under årens gång bytt namn för att utvecklas tillsammans med tekniken. Idag kallar vi produkten Dynamics 365 Business Central men idén är fortfarande samma.

En kraftfull produkt som bygger på samma unika flexibilitet men nu med ny affärsteknik. Business Intelligence, AI, Power Apps, Microsoft Flows och möjlighet till anpassningar i molnet är områden vi nu kan utforska. Microsoft tar steget med Dynamics 365 Business Central att ytterligare moderninsera och cloudifiera sin välbeprövade och kraftfulla Dynamics produkt.

LADDA NER

Microsoft Dynamics 365 Business Central

LADDA NER

Vad är egentligen Dynamics 365 Business Central?

Läs mer om Dynamics 365 Business Central

Förlorar du pengar på dåliga leveranser?

Dålig projektplanering ger ringar på vattnet I ett tjänstedrivet företag är det viktigt att planera upp beläggningen så att den anpassas efter företagets övriga verksamhet. Det vi åtar oss ska vi också kunna utföra utan att det sker på bekostnad av något annat. Om vi...

Smart apps ger flexibiliteten

Du kan alltså göra förändringarna i lösningen själv. smart apps är både ditt sätt att skräddarsy men också en anledning till att du inte behöver skräddarsy. I alla fall inte med hjälp av konsulter och utvecklare.

Du installerar det du behöver utan att det ska påverka något i er affärslösning eller möjligheten att uppgradera. NAB har utvecklat affärsapplikationer som är tillgängliga för Dynamics 365 Business Central och kallar dessa smart apps. Det är appar som är certifierade av Microsoft och redo att använda. Vill du läsa mer? Du hittar våra appar här.

Vill ni få Dynamics 365 Business Central att fungera för den svenska marknaden?
Då är det fortfarande SweBase som gäller.

Är du intresserad av Dynamics 365 Business Central?

Har du tankar eller funderingar kring Dynamics 365 Business Central? Vi svarar gärna på era frågor.

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.