Dynamics 365 Business Central –
Framtiden i affärsapplikationer!

Med Dynamics 365 Business Central tagit nästa steg för att ta produktiviteten hos moderna företag till nästa nivå. Med Dynamics 365 Business Central utvecklar ni er lösning med hjälp av applikationer i molnet och utformar själva den plattform ni behöver.

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

En smart applikationslösning är precis vad det är. Tekniken i Microsofts affärslösning Dynamics 365 Business Central ger er möjlighet att bygga en egen flexibel molnlösning. Här integreras ERP- och CRM-funktioner, ni använder Office 365 och Business Intelligence för att få allt som är viktigt för er, samlat i samma lösning. Med tiden växer ni, kopplar på fler applikationer som gör verksamheten redo för framtiden. Enkelheten i att installera och avinstallera gör det möjligt för er verksamhet att växa och förändras smidigare.

Möjlighet att skräddarsy i molnet

Microsoft har en vision om att återuppfinna produktiviteten för moderna företag. Genom att utveckla intelligenta affärslösningar och skapa en gemensam plattform där data kan insamlas från flera olika källor och få det att fungera tillsammans blir företag mer effektiva. Microsoft Dynamics 365 Business Central erbjuder en flexibel molnbaserad plattform där företag kan skräddarsy sin lösning.

LADDA NER

Microsoft Dynamics 365 Business Central

LADDA NER

Vad är egentligen Dynamics 365 Business Central?

Läs mer om Dynamics 365 Business Central

Smart apps ger flexibiliteten

Du kan alltså göra förändringarna i lösningen själv. smart apps är både ditt sätt att skräddarsy men också en anledning till att du inte behöver skräddarsy. I alla fall inte med hjälp av konsulter och utvecklare.

Du installerar det du behöver utan att det ska påverka något i er affärslösning eller möjligheten att uppgradera. NAB har utvecklat affärsapplikationer som är tillgängliga för Dynamics 365 Business Central och kallar dessa smart apps. Det är appar som är certifierade av Microsoft och redo att använda. Vill du läsa mer? Du hittar våra appar här.

Vill ni få Dynamics 365 Business Central att fungera för den svenska marknaden?
Då är det fortfarande SweBase som gäller.

Är du intresserad av Dynamics 365 Business Central?

Har du tankar eller funderingar kring Dynamics 365 Business Central? Vi svarar gärna på era frågor.

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.