Document Capture

Kontroll på era leverantörsfakturor!

Behöver ni få kontroll över era leverantörsfakturor? Document Capture är en tilläggsmodul du helt kan integrera med Dynamics 365 Business Central. Ni får funktionalitet som ger möjlighet för skanning av fakturor och andra dokument direkt inifrån ert Dynamics 365 Business Central. Här får ni automatisk registrering av dokument, OCR-bearbetning, ett avancerat godkännandeflöde och digitalt, sökbart fulltextarkiv.

Document Capture som add-on

Nu erbjuder vi på NAB Solution tilläggslösningen från Continia som en del av er affärslösning från oss. Se till att ha full kontroll över era attestflöden för att minska risken för manuella fel. Vill ni veta mer om Document Capture så hittar ni det här på Continias hemsida. Är ni nyfikna på vårt erbjudande så hittar ni priser och annan information i vårt produktblad.

Implementation

Document Capture erbjuds som ett implementationspaket från NAB. Vi vill att ni ska få en bra upplevelse, från installation till användande, därav ingår både workshop och utbildning i paketet.

Continia Web Portal

Continia Web Portal säkerställer att alla anställda kan godkänna dokumenten – med samma funktionalitet som i en Dynamics 365 Business Central-klient. Det som behövs är en fungerande Internetuppkoppling.

Är du intresserad av Document Capture?

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.