Få en helhetslösning med Dynamics NAV och Office 365 för e-post, samarbete, kommunikation och fildelning. Office 365 ingår som en del av licensen till Dynamics NAV och finns lättillgängligt i molnet. 

Snabbt och enkelt

Med Dynamics NAV och Office 365 i molnet slipper du investera i servar eller installera programvaran lokalt. Office 365 gör det enkelt att dela och schemalägga möten oavsett tid eller plats. På så sätt öppnas nya möjligheter att arbeta effektivt och enkelt.

Spara kostnader

IT-kostnader består av mycket mer än bara en betalning för själva tjänsten. Genom att använda molnet öppnas det upp helt nya möjligheter.

  • Alltid senaste versioner, ingen uppgraderingskostnad
  • Allt backup/säkerhetskopierat
  • Skalbart – enkelt att lägga till och ta bort användare
  • Slipp en hel uppsjö av olika system
  • Kostnadskontroll

Samarbeta bättre

Office 365 låter medarbetarna samarbeta på nya sätt. Samarbeta med andra kollegor i realtid, håll videomöten via Skype och se kollegors tillgänglighet för att underlätta att ta kontakt. Med Office 365 kan du bland annat:

  • Arrangera och håll webbkonferenser och möten med kollegor, partner och kunder med hjälp av ljud-, video- och skärmdelning.
  • Skapa projekt- och samarbetsportaler för att lagra och dela dokument och samarbeta med kollegor, partner och kunder.

Var produktiv överallt

Ha tillgång till Microsoft Office program som Outlook, Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Arbeta i Dynamics NAV och exportera filer till Excel för vidare beräkningar, gör anteckningar på en faktura direkt i OneNote eller skicka en bekräftelse från ditt Dynamics NAV direkt med Outlook. Ha alltid tillgång till mail, kontakter, kalender, dokument och SharePoint-sidor överallt – i mobilen eller datorn.