Det har aldrig varit enklare att använda Microsoft Dynamics CRM Online tillsammans med Dynamics NAV 2016. Nu finns det äntligen ett smidigt och enkelt sätt att ansluta ditt CRM Online med Dynamics NAV 2016. Hantera dina kontakter direkt i CRM Online utan att behöva byta produkt. Att hoppa mellan olika produkter bidrar ofta till dubbelarbete som tar mycket tid.

Gå till CRM Online direkt från ditt Dynamics NAV rollcenter. Programmen har en automatisk synkronisering som gör att du aldrig behöver ha dubbla uppgifter. Du kan på så sätt se data från CRM Online i ditt Dynamics NAV och tvärt om. Flytta exempelvis en försäljningsorder från CRM till Dynamics NAV för vidare bearbetning och bokföring. Med CRM Online i Dynamics NAV 2016 får du en sömnlös upplevelse där du får möjlighet att på ett enkelt sätt arbeta i de program som du föredrar.

I tidigare versioner har integrationen mellan CRM Online och Dynamics NAV varit både krånglig och komplex.  Dynamics NAV 2016 kommer underlätta för många användare att bruka CRM Online för att bygga starka relationer med sina kunder.

Läs mer om CRM Online 

I Dynamics NAV 2016 finns koppling till CRM

 

CRM i Dynamics NAV