Vi förstår de utmaningar ni står inför.

Olika branscher men mot samma mål.

Vi träffar olika företag direkt från verkligheten. Tillsammans, och med Microsoft Dynamics produkter, hjälper vi både större och mindre verksamheter att utvecklas oavsett vilka hinder som upplevs. Med smarta lösningar effektiviserar vi interna processer oavsett bransch ni tillhör. Tillsammans med kunden hittar vi rätt affärslösning så att ni kan uppnå större lönsamhet och smartare affärsprocesser i er verksamhet.

Missa inte era debiterbara timmar

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med tjänsteverksamhet. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert tjänsteföretag.

Vi hjälper er att producera smartare

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med produktion. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Aldrig mer oordning på ert lager

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med handel och logistik. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Samla alla bolag under samma tak

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med ekonomistyrning. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Digitalisera återvinningsbranschen

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med avfall och återvinning. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Om ni inte känner igen er alls

Tillhör ni en helt annan bransch? Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV i olika branscher. NAV MyWay är flexibelt och vi utformar det efter hur ni vill ha det. Det ska passa ert företag.

Skalbarhet och framtid

Många företag är oroade för hur framtiden kommer att bli. Därför är skalbarheten värd att lyfta fram. Dynamics NAV är ett dynamiskt affärssystem, det gör att ni inte behöver veta hur framtiden ser ut, för att investera i ett affärssystem idag. Börja i en mindre lösning, skala upp eller ner antalet användare. Utvecklas tillsammans med Dynamics NAV och ta steget till en kundanpassad större lösning om det skulle bli aktuellt i framtiden.

Hitta en lösning som passar era affärsprocesser

En affärslösning baserat på Microsoft Dynamics NAV som vi tillsammans anpassar. Här arbetar vi i längre projekt med både konsulter och utvecklare för att ta fram rätt lösning för ert företag.

Dynamics 365 Business Central – framtiden i molnet

Microsofts senaste affärslösning Dynamics 365 Business Central är äntligen tillgänglig i Sverige. Framtidens teknik i en modern molnlösning med möjlighet till anpassningar!

VÅRA KONTOR

 

Södra Järnvägsgatan 14, Växjö

Drottninggatan 69, Göteborg

Kungsbro Strand 29, Stockholm

Drottninggatan 11, Helsingborg

Brogatan 11, 903 25, Umeå

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.