Branscher - NAB Solutions

Företag som påminner om ert.

Branscher och affärslösningar

Vi träffar olika företag direkt från verkligheten. Tillsammans, och med Microsoft Dynamics NAV, effektiviserar vi verksamheter oavsett storlek. Molnbaserad lösning eller ej. Vi hittar rätt affärslösning för er. Efter år av projekt vet vi hur ni kan bli ännu bättre. 

Möt Dynamics NAV i olika branscher

Håll koll på era debiterbara timmar

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med tjänsteverksamhet. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert tjänsteföretag.

Vi hjälper er att producera smartare

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med produktion. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Få bättre ordning på ert lager

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med handel och logistik. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Samla alla bolag under samma tak

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med ekonomistyrning. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Digitalisera återvinningsbranschen

Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV om ni arbetar med avfall och återvinning. Vi anpassar NAV MyWay eller implementerar NAVsmart så att det passar ert företag.

Om ni inte känner igen er alls

Tillhör ni en helt annan bransch? Läs mer om hur ni använder Dynamics NAV i olika branscher. NAV MyWay är flexibelt och vi utformar det efter hur ni vill ha det. Det ska passa ert företag.

En bransch och en affärslösning

Det behöver inte vara svårare än så. Microsoft Dynamics NAV är ett intelligent affärssystem med bred funktionalitet i sitt standardutförande. Därav fungerar det för olika företag i olika branscher. Är ni ett större företag? Vill ni arbeta webbaserat? Behöver ni kundanpassa? Utifrån era förutsättningar och önskemål, väljer vi rätt lösning för er. Kundanpassat eller standard. NAV MyWay eller NAVsmart.

Skalbarhet och framtid

Många företag är oroade för hur framtiden kommer att bli. Därför är skalbarheten värd att lyfta fram. Dynamics NAV är ett dynamiskt affärssystem, det gör att ni inte behöver veta hur framtiden ser ut, för att investera i ett affärssystem idag. Börja i en mindre lösning, skala upp eller ner antalet användare. Utvecklas tillsammans med Dynamics NAV och ta steget till en kundanpassad större lösning om det skulle bli aktuellt i framtiden.

Våra affärslösningar

Hitta en lösning som passar era affärsprocesser

En affärslösning baserat på Microsoft Dynamics NAV som ni tillsammans med oss anpassas. Här arbetar vi i längre projekt med både konsulter och utvecklare för att ta fram rätt lösning för ert företag.

Är tiden ett problem för er? Här går det snabbt med implementering

En paketerad standardlösning som är helt molnbaserad. Med NAVsmart går det snabbt att implementera och komma igång. Dessutom är det enkelt att uppgradera. Passar många företagare, både stora som små.

Dynamics 365 och smarta appar – framtiden i molnet

Egenutvecklade appar framtagna för att fungera i Microsofts senaste affärslösning Dynamics 365 for Financials. D365 är än så länge inte tillgängligt i Sverige men vi berättar gärna mer för er som är intresserade.

VÅRA KONTOR

Södra Järnvägsgatan 14
352 34 Växjö
0470-53 00 00

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg
031-787 90 90

Kungsbro Strand 29
112 26 Stockholm
08-50 90 50 00

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER

TRÄFFA OSS PÅ NAB

Ta någon minut och kolla in oss på NAB. I den här korta filmen får ni en snabb inblick i vår verksamhet.