Våra produkter

Dynamics 365 Business Central affärssystem från Microsoft logo Dynamics 365 Business Central affärssystem från Microsoft logo Dynamics 365 Business Central affärssystem från Microsoft logo Dynamics 365 Sales Professional säljstöd från Microsoft logo Dynamics 365 Customer Insights från Microsoft logo Dynamics 365 Customer Service från Microsoft logo Dynamics 365 Field Service från Microsoft logo Dynamics 365 Power BI från Microsoft logo Dynamics 365 Power Apps från Microsoft logo Dynamics 365 Power Automate från Microsoft logo

Aktuellt, nyheter och blogginlägg

Häng med i vad som händer i branschen, hitta inspiration eller ta del av tips och trix.

16 april 2024

Detta tar Jens med sig från Days of Knowledge

Jens befann sig i helgen på Days of Knowledge i Odense, läs här om hans upplevelse och vad han tar med sig därifrån!

Right facing arrow Läs mer
12 april 2024

Så arbetar du med KYC på bästa sätt!

Know Your Customer innebär att samla nödvändig information om kunder för att säkerställa att det inte sker någon olaglig ekonomisk aktivitet på bekostnad av ert företag.

Right facing arrow Läs mer
12 april 2024

Så skyddar du ditt företag mot penningtvätt!

Jobbar ditt företag inom finanssektorn och vill veta mer om hur du skyddar ditt företag mot penningtvätt?

Right facing arrow Läs mer
12 april 2024

Know Your Customer – Vad är det egentligen?

Tyvärr är penningtvätt något som sker oftare än man tror och företag drabbas ibland omedvetet av illegal aktivitet. Här hittar du övergripande info om vad KYC är och innebär för just ert företag!

Right facing arrow Läs mer
02 april 2024

Hur beräknar man hållbarhet? Styr ert hållbarhetsarbete i rätt riktning med mätbara indikationer!

Mål och mätbara indikationer går hand i hand, och ur ett hållbarhetsperspektiv fungerar inte det ena utan det andra. För att hållbarhetsarbete ska skapa riktiga resultat måste varje mål kunna kontrolleras och utvärderas, vilket är omöjligt utan mätbara indikationer. Nedan listar vi några exempel på mätbara indikationer.

Right facing arrow Läs mer
02 april 2024

Tips på relevanta och betydelsefulla ESG-mål för ditt hållbarhetsarbete 2024

Är det dags för ditt företag att börja arbeta med hållbarhet men har svårt att sätta upp värdefulla och realistiska mål? Hållbarhetsmål kallas ibland för ESG-mål (Environmental, Social, Governance) och representerar kategorier inom hållbar företagsverksamhet. Här tipsar vi om olika hållbarhetsmål baserat på ESG som är perfekta att utgå från när ni ska påbörja ert hållbarhetsarbete!

Right facing arrow Läs mer
19 mars 2024

Väsentlighetsanalys och dubbel väsentlighetsanalys – vad är skillnaden?

Många kanske känner igen begreppet väsentlighetsanalys, då det länge varit en del av företags hållbarhetsarbete. Men i och med EUs nya direktiv kring hållbarhet (CSRD) är nu begreppet dubbel väsentlighetsanalys mer relevant. Men vad är egentligen skillnaden?

Right facing arrow Läs mer
12 mars 2024

Så förstår du vad dina kunder behöver!

För att lyckas med att bygga starka kundrelationer är det viktigt att förstå vad det är dina kunder behöver. Missförstånd leder ofta bara till tråkigheter och spiller nästan alltid över på förtroendet kunden har för dig som leverantör.

Right facing arrow Läs mer
12 mars 2024

Förbättra era kundrelationer med dessa fem tips!

Goda kundrelationer är en oerhört viktig pusselbit hos alla framgångsrika företag. Att skapa och upprätthålla starka relationer med kunder är avgörande för långsiktig utveckling och tillväxt. Vi ger dig 5 tips på hur du skapar dem.

Right facing arrow Läs mer
29 februari 2024

Standard dokumentlayouttexter

Visste du att det enkelt går att lägga in så att det automatiskt skrivs ut en standardbrödtext när en faktura mailas ifrån programmet? Här visar vi hur du kan lägga in en generell företagstext som följer med när du skickar en faktura via E-post.

Right facing arrow Läs mer
27 februari 2024

Hur börjar jag hållbarhetsredovisa utifrån ESRS? 6 steg för att komma igång med hållbarhetsarbete!

Ska ditt företag påbörja ett hållbarhetsarbete men vet inte vart ni ska börja? Nedan hittar du 6 enkla steg för att komma igång med er hållbarhetsredovisning på ett så smidigt sätt som möjligt!

Right facing arrow Läs mer
27 februari 2024

Vad är en hållbarhetsrapport?

Under 2024 kommer nya regler kring hållbarhetsrapportering gälla för svenska företag, men vad är egentligen en hållbarhetsrapport? Nedan hittar du praktisk information om hållbarhetsrapporter för att underlätta ert arbete med att möta de nya kraven!

Right facing arrow Läs mer
27 februari 2024

Nya regler om hållbarhetsredovisning – här är allt du behöver veta!

Ett nytt EU-direktiv om hållbarhetsredovisning (CSRD) sätter nu nya krav på svenska företag. Tidigare har EU:s direktiv om hållbarhetsredovisning endast gällt större företag, men nu omfattar reglerna även mindre företag. Det här är del ett i vår serie om hållbarhetsredovisning. Läs vidare för att lära dig mer om EU-direktiv, svensk lagstiftning och hur det kan påverka just ert företag!

Right facing arrow Läs mer
23 februari 2024

Så skapar du ett framgångsrikt säljteam!

Ett effektivt säljteam lägger grunden för ett företags framgång och ska fungera som en väloljad försäljningsmaskin som skapar intäkter, tillväxt och långsiktiga kundrelationer. Så kan du jobba med ledarskap och teamutveckling för att skapa ett säljteam som mår bra och ger lönsamhet till bolaget.

Right facing arrow Läs mer
29 januari 2024

Regeringen kan slopa krav på sparande av fysiska kvitton

Nytt förslag har kommit upp i regeringen om att slopa kravet på att spara fysiska dokument som exempelvis kvitton för företag, så länge de finns sparat i digital form.

Right facing arrow Läs mer
22 januari 2024

Molnbaserat affärssystem – Så förbereder du dig inför projektet

Att förbereda sig väl inför ett affärssystemsbyte är en viktig del av projektet. Om du vet och har en tydlig plan med vad du bör tänka på när du ska gå till en webbaserad lösning har du alla förutsättningar för att lyckas.

Right facing arrow Läs mer
14 december 2023

Lagerhantering förenklas med Business Central

Business Central har flera funktioner som underlättar för personer som arbetar i lager. Här är några exempel:

Right facing arrow Läs mer
08 december 2023

Säkerhet först med Business Central och Microsoft Trust Center

IT-säkerhet är viktigt inom alla branscher men inom vissa är det absolut nödvändigt. Med Microsofts produkter finns det mycket stöd inbyggt i applikationerna och molnlösningarna vilket gör att även du får hjälp av systemen med kontroll och säkerhet.

Right facing arrow Läs mer
08 december 2023

Business Central redovisar tryggt och stabilt transaktioner från alla era IT-system

Med Business Central gör du verksamhetsprocesser inom olika branscher smartare och effektivare. För finans- och försäkringsbolag fungerar Business Central utmärkt som ekonomiplattform.

Right facing arrow Läs mer
08 december 2023

AI i Dynamics 365

Artificiell intelligens (AI) har revolutionerat affärsprocesserna och förbättrat kundupplevelsen inom Dynamics 365, Microsofts kraftfulla svit av affärssystem och CRM-lösningar. Med AI som en integrerad komponent har företag möjlighet att effektivisera sin verksamhet, automatisera uppgifter och skapa mer meningsfulla kundrelationer. Här är en översikt över hur AI används inom Dynamics 365 och dess fördelar:

Right facing arrow Läs mer
06 december 2023

AI i Power Platform

Artificiell intelligens (AI) har blivit en central del av Power Platform, vilket är en integrerad uppsättning affärsverktyg och plattformstjänster från Microsoft. Denna integration möjliggör nya och spännande möjligheter för organisationer att automatisera processer, analysera data och förbättra beslutsfattandet genom användning av avancerade AI-tekniker. Nedan ska vi utforska hur AI integreras i Power Platform och hur det kan gynna företag och organisationer.

Right facing arrow Läs mer
30 november 2023

AI i Business Central Online

I Microsoft Dynamics 365 Business Central Online kan man dra nytta av olika AI-funktioner för att förbättra effektiviteten och automatisera processer. Här är några exempel på AI-funktioner som kan användas:

Right facing arrow Läs mer
28 november 2023

Vad är AI för Microsoft?

Microsoft har under många år arbetat med att genom AI förbättra produkter och tjänster genom att öka funktionalitet, användarvänlighet och kreativitet. Vår långsiktiga vision är även att använda AI för att förbättra människors liv och arbete, samt att bidra till en förbättring av både samhälle och vetenskap.

Right facing arrow Läs mer
23 november 2023

Vad innebär AI

Artificiell intelligens (AI) är ett omfattande begrepp inom datavetenskap och teknik som syftar till att skapa datorprogram och system som kan utföra uppgifter som normalt kräver mänsklig intelligens. AI är en tvärvetenskaplig disciplin som kombinerar element från datavetenskap, maskininlärning, neurovetenskap, lingvistik och andra områden för att skapa intelligenta enheter och program.

Right facing arrow Läs mer
21 november 2023

AI på allas läppar

Det är mycket snack om AI, vad det är och hur AI kan användas i din bransch. Microsoft lägger 100 miljarder varje kvartal på investeringar i utvecklingen av AI för att tekniken ska vara en självklar och användbar del i deras produkter framåt.

Right facing arrow Läs mer
17 november 2023

Customer Insights en helautomatiserad marknadsföringsprocess

Customer Insights utgör en komplett plattform för marknadsföring, där du kan skapa utskick, evenemang, realtidsmarknadsföring och schemalägga inlägg på sociala medier med precision och effektivitet. Utforska den nya standarden för marknadsföring med vår kraftfulla verktygssvit.

Right facing arrow Läs mer
15 november 2023

Anpassa sida i Business Central

Här visar vi hur du Anpassar sida i Business Central för bättre överblick och relevant information

Right facing arrow Läs mer
10 november 2023

Nyhet i Dynamics 365 Marketing – produkten byter namn

I samband med höstens Wave bytte Dynamics 365 Marketing namn. Kan du gissa vad den kallas nu?

Right facing arrow Läs mer
08 november 2023

Två nyheter i Dynamics 365 Business Central

Vi presenterar de senaste nyheterna i Dynamics 365 Business Central i samband med uppgraderingen i Wave 2. Nedan följer två av de senaste funktionerna och uppdateringarna i Business Central.

Right facing arrow Läs mer
07 november 2023

Det här tar Johan Adenmark med sig från Directions

För tionde gången var vår VD, Johan Adenmark, på konferensen Directions, som i år ägde rum i Lyon. Här delar han med sig av framtidsutsikter och erfarenheter.

Right facing arrow Läs mer
07 november 2023

Hur du bokför många fakturor samtidigt

Här visar vi hur du slipper fakturera dina rekade och klara fakturor en och en.

Right facing arrow Läs mer
31 oktober 2023

Använd dimensionsvärden i Business Central

Här visar vi hur du använder dimensionsvärden i Business Central

Right facing arrow Läs mer
26 oktober 2023

Fyra nyheter i Dynamics 365 Customer Service

Vi presenterar de senaste nyheterna i Dynamics 365 Customer Service i samband med uppgraderingen i Wave 2. Nedan följer fyra av de senaste funktionerna och uppdateringarna i Customer Service.

Right facing arrow Läs mer
24 oktober 2023

Tre nyheter i Dynamics 365 Sales

Vi presenterar de senaste nyheterna i Dynamics 365 Sales i samband med uppgraderingen i Wave 2. Nedan följer tre av de senaste funktionerna och uppdateringarna i Sales.

Right facing arrow Läs mer
19 oktober 2023

Hur du vänder en hel journal

Vänd en hel journal för att slippa skapa upp en ny manuellt med omvända tecken.

Right facing arrow Läs mer
12 oktober 2023

Optimera din arbetsdag med Outlook och Sales Integration

I dagens digitala arbetsmiljö är sömlöst samarbete och översikt över affärsaktiviteter avgörande för att optimera produktiviteten och skapa mervärde för organisationen. Med integrationen mellan Outlook och Sales får du allt samlat på ett och samma ställe, vilket kan förändra helt hur du hanterar dina kundförbindelser och affärsverksamhet.

Right facing arrow Läs mer
12 oktober 2023

Förhandsgranska bokföring i Business Central

Här visar vi hur du förhandsgranskar din bokföring i Business Central

Right facing arrow Läs mer
25 september 2023

NAB med PrintVis i spetsen tar över Phoenix

Förra året var Mathias Backvall Applikationskonsult PrintVis, Jonas Olsson Applikationskonsult och David Millqvist Utvecklare, i Phoenix Arizona för att implementera Business Central och PrintVis för den grafiska branschen hos en vid tillfället, ny kund. Det resulterade i en spännande och minnesvärd vecka.

Right facing arrow Läs mer
06 september 2023

Rätt affärssystem är A och O om du vill arbeta effektivt med många bolag

Att arbeta effektivt är viktigt om du har flera bolag. Vår flerbolagslösning ger dig rätt överblick och hanterar alla bolag från en vy.

Right facing arrow Läs mer
05 september 2023

Många bolag att redovisa i? Så vet du att du måste byta affärssystem

Om du jobbar med många bolag vet du att det kan vara krångligt att få till ett arbetssätt som känns effektivt. Här är de fyra vanligaste problemen företag upplever när de är en koncern.

Right facing arrow Läs mer
05 september 2023

Förenkla och optimera med Dynamics 365 Business Central

Upptäck hur Dynamics 365 Business Central förenklar projektbaserade företags processer för ökad effektivitet.

Right facing arrow Läs mer
28 augusti 2023

Extra texter i artiklar

Visste du att det går att lägga in Extra texter på artiklarna som automatiskt skrivs ut, som en kommentarsrad under artikeln när du plockar upp den på en försäljningsfaktura? Vi berättar hur!

Right facing arrow Läs mer
23 augusti 2023

Återkommande försäljningsrader

Effektivisera i funktionen för Återkommande försäljningsrader

Right facing arrow Läs mer
21 juni 2023

Hörde vi en komplett lösning för lager och logistik?

Vilken nytta får du som kund av att vi har ett aktivt partnerskap med lager- och logistikexperten Qsys? Jo, en sak är att vi kan erbjuda en stark paketlösning. NAB Solutions fokuserar på att skapa nytta i din verksamhet, med det pålitliga affärssystemet Business Central och Qsys ser till att sätta vingar på dina möjligheter i ditt lager- och logistikflöde.

Right facing arrow Läs mer
19 juni 2023

Arbeta med datumformat  

Business Central har olika smarta datumformat för snabbt och enkelt ifyllande av datum när du ska filtrera. Här har vi några exempel

Right facing arrow Läs mer
01 juni 2023

Microsoft sätter säkerhet i fokus

Säkerhet är något Microsoft och vi på NAB tar på största allvar. Låt oss utforska några av de viktigaste säkerhetsåtgärderna som Microsoft vidtar för att säkerställa en robust skyddsnivå för användare och deras data.

Right facing arrow Läs mer
31 maj 2023

Spara och anpassa listvyer i Business Central

Optimera ditt arbetsflöde med hjälp av sparade vyer i dina listvyer. Så sparar du en vy:

Right facing arrow Läs mer
30 maj 2023

Elvisa Kovacevic – Bred och kreativ roll som developer

Elvisa Kovacevic jobbar som utvecklare och sitter på kontoret i Malmö. Här berättar hon om hur hennes dagar kan se ut

Right facing arrow Läs mer
15 maj 2023

4 nyheter i Dynamics 365 Customer Service

I samband med uppgraderingarna av Business Central har vi här valt ut fyra nyheter i Wave 1 för Dynamics 365 Customer Service.

Right facing arrow Läs mer
08 maj 2023

5 nyheter i Dynamics 365 Sales

Vi presenterar de senaste nyheterna i Dynamics 365 Sales i samband med uppgraderingen i Wave 1. Nedan följer fem av de senaste funktionerna och uppdateringarna.

Right facing arrow Läs mer
02 maj 2023

3 nyheter i Dynamics 365 Marketing

I samband med Business Centrals uppgraderingar har vi här plockat ut 3 nyheter i wave 1 för Dynamics 365 Marketing

Right facing arrow Läs mer
28 april 2023

Fredriks topp 5 nyheter i Wave 1

Vår expert inom Business Central har gått igenom de olika funktionerna i Business Central i samband med Wave 1. Här är Fredriks topp fem nyheter

Right facing arrow Läs mer
12 april 2023

NAB Solutions lanserar nytt bolag i USA för att stärka sin globala närvaro 

NAB Solutions ledande leverantör av affärslösningar från Microsoft Dynamics 365 i Sverige meddelar att de startat nytt bolag i USA för att utöka sin globala räckvidd och stärka närvaron på den amerikanska marknaden.

Right facing arrow Läs mer
05 april 2023

7 anledningar till att det är Power BI du behöver

Om du letar efter en plattform för affärsanalys som kan hjälpa dig att ta smartare beslut baserat på dina data, är Power BI från Microsoft en av de mest populära alternativen på marknaden idag.

Right facing arrow Läs mer
23 mars 2023

SAM Nordic har gått live i Business Central Online

Sam Nordic har uppgraderat från Business Central till Business Central Online! Viktor Persson, IT-projektledare berättar om anledningarna till att de valde att ta steget till Business Central Online och om företagets erfarenheter efter uppgradering.

Right facing arrow Läs mer
21 mars 2023

Träffa Jan Isaksson på Stockholmskontoret

Jan Isaksson jobbar på Stockholmskontoret som konsult. Här berättar han om vad hans arbetsuppgifter är och vad för kunder kontoret möter

Right facing arrow Läs mer
28 februari 2023

Tre fördelar – Sales Professional

Våra experter Mia och Jens har båda fått frågan vad dem tycker är tre fördelar med Sales Professional.

Right facing arrow Läs mer
24 februari 2023

Tips och trix – Kortkommandon

Kortkommandon är grymt om du vill effektivisera ditt arbete. Kika på dessa som du kan ha stor hjälp av om du arbetar i Business Central. 

Right facing arrow Läs mer
21 februari 2023

Agnieszka Szwoch – kunderna blir min drivkraft

Agnieszka Szwoch berättar om sin roll som applikationskonsult och hur en vanlig arbetsdag för henne kan se ut.

Right facing arrow Läs mer
07 februari 2023

Vi summerar 2022 och blickar ut över 2023

Det är nytt år, 2022 är över och vi är redan i början av februari 2023. Vad hände förra året? Hur tänker vi framåt? Hur påverkade kriget i Ukraina oss och våra kunder? Tillsammans med vår VD Johan Adenmark försökte vi summera 2022 och dela med oss av tankar, planer och förväntningar på 2023.

Right facing arrow Läs mer
19 januari 2023

Prisjusteringar från 1 april på Microsofts Cloud-produkter

Från 1 april kommer det att ske en prisuppdatering för Microsofts globala Cloud-produkter. Prisjusteringen beror på det senaste årets makroekonomiska förändringar och hur det påverkat värdet på olika valutor.

Right facing arrow Läs mer
11 januari 2023

Träffa Anna Bäckman på Växjökontoret

Anna Bäckman jobbar på Växjökontoret som förvaltningsledare/projektledare och är teamlead för Highway Växjö. Här berättar hon om vad hon tror är kundernas största utmaning med att jobba i Business Central och om hennes egna utmaningar i sitt arbete.

Right facing arrow Läs mer
05 januari 2023

Få bokföringen rätt direkt

Vad ska du tänka på för att få din bokföring rätt från början?

Right facing arrow Läs mer
03 januari 2023

Vässa din affärslösning med Power BI för smartare beslut

Emil Magnusson – Power BI är en lösning som kan användas över olika områden och branscher. Med rätt verktyg för uppföljning kommer din verksamhet att växa.

Right facing arrow Läs mer
19 december 2022

Ändrade telefontider Customer Service

Den 1/1 ändrar vi telefontider till NAB.

Right facing arrow Läs mer
28 oktober 2022

Analys med Power BI blir ännu viktigare i tuffa tider

Uppföljning och rapportering blir ännu viktigare när omvärlden runt din verksamhet känns oviss. Power BI hjälper dig att förstå hur det står till i verksamheten så att du kan ta beslut för att styra företaget i rätt riktning.

Right facing arrow Läs mer
28 oktober 2022

I lågkonjunktur blir er uppföljning affärskritisk

Många tampas med utmaningar kring sin uppföljning, det blir ännu viktigare att ta rätt beslut kring verksamheten om en lågkonjunktur kommer. Vilka utmaningar har ni? Vi har beskrivit fem av de största utmaningarna företag känner när det kommer till analys och uppföljning.

Right facing arrow Läs mer
20 oktober 2022

6 saker att tänka på vid byte av affärssystem

6 saker att tänka på vid byte av affärssystem

Right facing arrow Läs mer
04 oktober 2022

Det här tar Peter Elmqvist med sig från årets TechDays

Peter Elmqvist befann sig på konferensen TechDays. Nu berättar Peter om vad TeachDays är och vad han tar med sig därifrån till våra kunder.

Right facing arrow Läs mer
27 september 2022

Supporten förklarar S-datum vid årsavslut

Business Central är ett komplext och flexibelt affärssystem som har möjlighet till avancerad uppföljning. Vid ett årsavslut blir det tydligt eftersom dina årsavslutsbokningar hamnar på ett S-datum. Vad innebär det?

Right facing arrow Läs mer
06 september 2022

Träffa Jonas Lindberg på Umeåkontoret

Jonas Lindberg jobbar på kontoret i Umeå med sina 4 kollegor. Här berättar han om smidigheten i Business Central och om kontorets utmaningar.

Right facing arrow Läs mer
24 augusti 2022

Vanligt fel i momsrapporten i Business Central

Känner du att momsen ofta blir fel? Då är det ganska jobbigt att redovisa moms eftersom det är något vi behöver hantera återkommande, kanske varje månad. På NAB har vi märkt att vår support ofta får frågor kring momsen eller återkommer när momsrapporten blivit fel. Hur kan du göra för att få den rätt från början? För att hjälpa användare i Business Central finns momsmallar, de ser till att alla regler kring momsen stämmer.

Right facing arrow Läs mer
09 augusti 2022

Vi hjälper dig igång med vår kom ihåg-lista

Tillbaka efter sol och semester, vi hjälper dig ta vid där du slutade. Med den här to do-listan kommer du igång igen med typiskt bra saker efter ledigheten.

Right facing arrow Läs mer
22 juni 2022

Kom igång med Power BI innan semestern

Med vårt kom igång paket får du grunderna för att kunna analysera i Power BI på bara två timmar. Med grunden på plats har ni alla möjligheter att utveckla Power BI så att det passar just ert företag.

Right facing arrow Läs mer
21 juni 2022

Sommartävling hos NAB

Sommartävling hos NAB

Right facing arrow Läs mer
20 juni 2022

Öppettider Midsommar

Öppettider Midsommar

Right facing arrow Läs mer
16 juni 2022

En friendly reminder innan semestern – har du fått detta gjort?

Det är mycket att komma ihåg innan semestern. Vi har sammanställt en lista över vad du behöver göra i Business Central innan du går på ledighet.

Right facing arrow Läs mer
02 juni 2022

Ta er verksamhet upp i molnet

Fördelarna med att ta sin affärslösning till molnet är många och det är värt att upprepa dessa med jämna mellanrum om du går i tankarna att byta till en affärslösning online.

Right facing arrow Läs mer
31 maj 2022

Dags att byta affärssystem?

Dags att byta affärssystem? Byt till Business Central på en vecka!

Right facing arrow Läs mer
19 maj 2022

Träffa Jonas Eyton på Göteborgskontoret

Vår glada göteborgare Jonas Eyton är utbildad systemvetare och han började sin karriär på NAB med att jobba på kundsidan och var konsult för NAV, nu Business Central, vilket han trivdes väldigt bra med. Idag är en av hans arbetsuppgifter att se till att kollegorna i Göteborgskontoret mår bra och att de inte har för mycket att göra men inte heller för lite, samtidigt försöker han hålla alla kunder i Göteborg nöjda. Vi ville prata mer med Jonas för att få höra hur han och hans kollegor har det i Göteborg.

Right facing arrow Läs mer
17 maj 2022

PowerApps – mer tillgänglig utveckling med hjälp av appar?

Tänk om du som inte kan koda hade kunnat göra knöliga administrativa processer enklare med hjälp av appar. Automatisera arbetsflöden på ett sätt som sparar er tid, digitalisera manuella processer, som att skicka iväg ett mail automatiskt till den där kollegan när ni fått återkoppling från en gemensam kund eller lägga ett automail om din frånvaro när du gör en sjukanmälan.

Right facing arrow Läs mer
13 maj 2022

Teamet i Malmö levererar molnlösningar

Om vi ser tillbaka till när NAB startade 2001 så har mycket hänt sedan dess. Inte minst har antalet medarbetare och kunder ökat utan vi har även öppnat upp fler kontor under den här tiden. Idag har vi våra kontor i fem olika städer runtom i Sverige och ett av dem ligger i Malmö, där bland andra Karin Haglund arbetar som TeamLead.

Right facing arrow Läs mer
05 maj 2022

Microsoft öppnar upp datacenter i Sverige 

Som ett resultat av att allt fler väljer molnet har Microsoft byggt ut och byggt upp fler datacenter runt om i Europa. Nu har turen kommit till Sverige och vi har fått vårt första datacenter, vad innebär det för dig?

Right facing arrow Läs mer
26 april 2022

Möt Klas Johansson – Få bättre koll med Power BI!

Klas tycker om att hjälpa kunderna ta bättre beslut med hjälp av Power BI. Med rätt beslut kommer kunderna även få bättre framgång i sina affärer.

Right facing arrow Läs mer
01 april 2022

NAB visar Business Central med PrintVis på mässa!

NAB kommer vara på plats för Sign & Print Scandinavia 2022! 5-7 April är vi på plats på Kista mässan!

Right facing arrow Läs mer
02 mars 2022

Uppdatering kring P27

Du kan komma behöva uppdatera era avtal med banken, kontakta din bank angående detta, så du är ute i god tid. Läs mer om P27!

Right facing arrow Läs mer
22 februari 2022

Därför ska ni också ta steget upp i molnet!  

Är ni nyfikna på hur ett system i molnet kan förbättra just er verksamhet? Klicka er in och läs några av fördelarna!

Right facing arrow Läs mer
28 januari 2022

Gör hela världen tillgänglig tillsammans med oss!

Med lokaliseringar anpassas er produkt för att lämpa sig i just det land som ni önskar. Varje landsspecifik lokalisering uppfyller de myndighetskrav som ställs, vilket gör att ni slipper oroa er för formella krav, och kan istället lägga tid på annat roligare arbete.

Right facing arrow Läs mer
17 januari 2022

Möt Johan Niedomysl -Business Unit Director!

Johan Niedomysl jobbar som ansvarig för MyWay, läs om utmaningarna och drivkraften som gör att han trivs så bra på NAB.

Right facing arrow Läs mer
21 december 2021

Påverkas du av de nya norska momsskattereglerna från 1 januari 2022?

En ny digital momsrapportering införs i Norge från 1 januari 2022, som en del av ett moderniseringsarbete som norska Skatteverket (Skatteetaten) genomför i flera steg.

Right facing arrow Läs mer
20 december 2021

App nyheter!

Produktavdelningen jobbar för fullt med att förbättra de befintliga apparna men även att ta fram nya appar!

Right facing arrow Läs mer
07 december 2021

Tips inför jul & nytt år!

Julen närmar sig sakta men säkert och snart kanske det är dags för lite ledighet. Ibland kan det bli lite extra stressigt inför jul. Vi har därför fiskat upp ett gammalt inlägg för att ge er lite tips!

Right facing arrow Läs mer
07 december 2021

17/12 har vi ändrad öppettid i supporten

Vänligen notera att fredagen den 17/12 stänger vår support kl.12.00. Måndagen den 20/12 återgår vi igen till ordinarie öppettider mån-fre 8.00-17.00 (lunchstängt 12.00-13.00)

Right facing arrow Läs mer
29 november 2021

Möt Nina Jonasson – Administrative Coordinator!

– Det som jag tyckt varit roligt ända sen jag började på NAB är att vi jobbar i en bransch som ständigt växer och utvecklas, säger Nina.

Right facing arrow Läs mer
28 november 2021

Nu uppdaterar vi alla kunder till BC19!

Genom att arbeta i Business Central Online uppdateras er affärslösning automatiskt två gånger per år. Uppgraderingarna går under namnet Wave och sker en gång på våren (Wave 1) och en gång på hösten (Wave 2).

Right facing arrow Läs mer
28 november 2021

Enkel utläggshantering i StoryPoint

Med konsulter som spenderar en stor del av sin tid ute hos kunder blir det lätt en del utlägg som ska hanteras och betalas ut. I den senaste versionen av StoryPoint är det nu möjligt att hantera just detta.

Right facing arrow Läs mer
26 november 2021

Förbättra er kundtjänst med Dynamics 365 Customer Service!

Dynamics 365 Customer Service är en applikation i Dynamics 365 portföljen med fokus på att skapa den bästa kundtjänsten på marknaden. Customer Service är ert nya system för att hantera all kundservice lätt och smidigt på samma ställe.

Right facing arrow Läs mer
22 november 2021

Stort tack för en lyckad kundträff!

I torsdags genomförde vi ännu en lyckad digital kundträff och vi är oerhört glada över att så många av våra kunder hade möjlighet att delta!

Right facing arrow Läs mer
16 oktober 2021

Nyheter i PrintVis

PrintVis teamet på NAB ligger i och det finns en del nyheter! Vi kommer också synas på Sign & Print Scandinavia mässan i februari!

Right facing arrow Läs mer
15 oktober 2021

P27, ny betalningsplattform på väg att lanseras!

Det händer grejer hos bankerna, en ny betalningsplattform är på väg att lanseras. Vad innebär det för er som kunder?

Right facing arrow Läs mer
10 oktober 2021

Vi ses i Milano på Directions!

27-29 oktober finns vi på plats på Directions i Milano! Directions är en utmärkt mötesplats för att utbyta erfarenheter och kunskap!

Right facing arrow Läs mer
04 oktober 2021

Nu kommer Wave 2!

I onsdags den 29/9 höll vi ett webinar om 2021 Wave 2. Hade du inte möjlighet att närvara? Ingen fara! Här sammanfattar vi några av punkterna som är bra att ha koll på.

Right facing arrow Läs mer
28 september 2021

Möt Mathilda Lindström – Onboarding på StreamLine!

När en kund kommer från ett gammalt system och ska börja i Business Central hjälper vi kunden Onboarda. Vi finns som stöd för att kunden ska bli trygg och bekväm med att utföra sina vardagliga arbetssysslor i det nya systemet!

Right facing arrow Läs mer
28 september 2021

5 saker att tänka på inför en flytt till molnet!

Att flytta till molnet kan vara det nästa stora steget som öppnar upp oändliga möjligheter för er verksamhet. Här listar vi 5 saker att tänka på när ni påbörjar er resa till molnet!

Right facing arrow Läs mer
28 september 2021

Digitalisera din verksamhet med Microsoft Dynamics 365!

Med Dynamics 365 tar ni er verksamhet till nya höjder. Genom intelligenta affärsappar samlade på samma plattform skapar Dynamics 365 framtidens affärssystem, redan idag!

Right facing arrow Läs mer
07 september 2021

Hur väljer jag rätt affärslösning?

Att välja affärslösning är både ett viktigt och stort beslut, men det kan även kännas svårt att veta vad som passar er. Här tipsar vi om 6 punkter som kan vara bra att tänka på när ni ska välja affärslösning!

Right facing arrow Läs mer
24 augusti 2021

Möt Johan Määttä – Affärsutvecklare på NAB!

“Jag brinner för hur vi tillsammans kan digitalisera kunders verksamhet och vart digitaliseringen kan ta oss i framtiden. Vi ska inte asfaltera den gamla kostigen utan använda modern teknik och ny funktionalitet för att fortsätta utvecklas och hitta nya vägar.”

Right facing arrow Läs mer
16 augusti 2021

Välkommen till NABs nya supportportal!

Vi utvecklar ständigt våra tjänster och sättet vi arbetar på. Nu har vi en ny supportportal för att göra supporten ännu bättre!

Right facing arrow Läs mer
12 augusti 2021

Höstspaningar med vår VD, Johan Adenmark!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och vi på NAB hoppas att ni haft en härlig semester och njutit av ledigheten och det fina vädret! Snart är det dags att starta i gång en intensiv och rolig höst med nya utmaningar.

Right facing arrow Läs mer
01 juli 2021

Ny CFO på NAB!

I samband med sommaren 2021 kom inte bara äntligen värmen utan även en ny kollega, Johan Arvung, vilket är minst lika roligt! Johan tillträder som ny CFO och kommer till NAB med mycket erfarenhet och kunskap.

Right facing arrow Läs mer
30 juni 2021

Nyheter i Parrot

Parrot har uppdaterats och här kan du se vad som är nytt i appen, in och kika!

Right facing arrow Läs mer
17 juni 2021

Modernisera er säljprocess med SalesPro idag

Använder du redan Business Central idag? Lägger du på SalesPro till din lösning får du ett fullt integrerat system. Du behöver aldrig dubbelregistrera något eller oroa dig för olika kontakter på olika ställen, utan all viktig information är tillgänglig på ett ställe.

Right facing arrow Läs mer
01 juni 2021

MyWay – det självklara valet för er skräddarsydda och kompletta affärslösning

MyWay är vårt alternativ för att skapa en affärslösning som är anpassad för att passa just er verksamhet. Genom ett tätt samarbete mellan våra kunniga konsulter och er som kund skapar vi ett helt unikt affärssystem

Right facing arrow Läs mer
01 juni 2021

PowerApps är framtidens verktyg!

Vad du gör med PowerApps är att du helt enkelt bygger dina egna appar, precis som du vill ha dem. PowerApps är som ett verktyg som låter dig skapa särskilda lösningar för just era behov. Vi på NAB hjälper dig att reda ut hur det ligger till!

Right facing arrow Läs mer
21 maj 2021

StreamLine – grunden till Partner of the Year utmärkelsen!

Det var StreamLine, våra färdigpaketerade produkter för snabb och effektiv implementering av Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, utan att kompromissa på kvaliteten, som låg till grund för Partner of the Year utmärkelsen.

Right facing arrow Läs mer
11 maj 2021

Året som Partner of the Year

13 Juli 2020 utsågs NAB Solutions till Microsoft Partner of the Year i kategorin Business Central, en fantastisk prestation som speglar allt hårt arbete. Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas olika Microsoft-partners som utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik. Nu har det snart gått ett helt år sen NAB fick utmärkelsen, men hur har året som Partner of the Year egentligen varit?

Right facing arrow Läs mer
28 april 2021

Power BI och Badger – upplev din Business Intelligence

Power BI passar alla företag som vill följa upp och se verksamheten, få en överblick och ta fördelaktiga och välgrundade beslut, vilket de flesta vill. Använder ni redan Business Central är det ett naturligt steg att även börja dra nytta av Power BI, eftersom båda verktygen är en del av Microsoftfamiljen. Här är tre skäl till varför just ni borde använda Power BI.

Right facing arrow Läs mer
28 april 2021

Kom igång med Power BI direkt med Badger!

Det har aldrig varit så smidigt att komma igång med Power BI som med Badger. Genom att kunna implementera färdiga mallar som passar just er för Power BI i Dynamics 365 Business Central slipper ni allt det krångliga och kan hoppa till det roliga istället – göra snygga och hjälpsamma rapporter som visualiserar er Business Intelligence. Så här kommer du igång!

Right facing arrow Läs mer
26 april 2021

Välkommen på vårens digitala kundträff

Nu bjuder vi in till vårens digitala kundträff där vi under ett par timmar får chansen att dela med oss av aktuella ämnen, tips och annat som vi tror kan inspirera er. Det finns mycket att prata om och vi tycker våra kundträffar är ett perfekt tillfälle att få en stund tillsammans med våra kunder. Eftermiddagen den 20 maj är det dags och vi hoppas att du vill vara med. Välkommen!

Right facing arrow Läs mer
15 april 2021

Två nya utmärkelser som understryker NABs kompetens inom det vi levererar på marknaden

Två nya utmärkelser för NAB Solutions – Nu har vi mottagit utmärkelserna Guldpartner på Small and Midmarket Cloud Solutions och har vi har också uppfyllt kraven för Small and Midsize Business Management advanced specialization.

Right facing arrow Läs mer
30 mars 2021

Välkommen på Launch Event för Dynamics 365 Business Central!

Nu bjuder Microsoft in till ett Launch Event av den nya versionen av Business Central. Delta i ett kostnadsfritt digitalt event där du får veta mer om de nyheter som kommer med senaste versionen av Business Central. Du kan förvänta dig inspirerande talare, dynamiskt innehåll och möjligheter att lära dig hur du kan ta din verksamhet och Business Central till nästa nivå.

Right facing arrow Läs mer
24 mars 2021

Ny Wave i april – men vad är egentligen en Wave?

Vi nämner det hela tiden. I april kommer en ny Wave. Business Central version 18, Wave 1 eller i samband med Wave 1 uppgraderas även dina appar. Vad innebär egentligen en Wave? Vilka berörs och hur går den till? Jo, två gånger om året uppgraderas Microsofts molnprodukter och den Wave vi pratar om, berör appar inom Dynamics 365 och Power Platform där vi bland annat hittar Business Central, Sales Professional och Power BI.

Right facing arrow Läs mer
22 mars 2021

Nu kopplar du enkelt ihop ditt lager i Qpick med Dynamics 365 Business Central via Qpick Connector

Ett utvecklarmoment mindre och enklare integrering för dig? Det kan inte bli bättre. Om du arbetar med lagerstyrning eller har lagerverksamhet av varierande storlek finns Qpick som mobilt WMS (Warehouse Management System) att integrera med Dynamics 365 Business Central. Ett lagerstyrningsverktyg som hjälper dig att optimera din lagerverksamhet för att få till en mer noggrann lagerhantering och effektiv intern lagerprocess.

Right facing arrow Läs mer
16 mars 2021

Business Central version 18 – läs om ett par av nyheterna redan nu!

Nu laddar vi inför en ny version av Business Central, version 18 som släpps i samband med att Microsoft släpper Wave 1, 2021 för alla Dynamicsprodukter nu i april. Med varje ny version kan allt från större nyheter till mindre förbättringar tillkomma i din affärslösning. Med varje release förbättras även prestandan i din produkt och det gör att du två gånger om året, vid varje Wave, får en bättre produkt

Right facing arrow Läs mer
15 mars 2021

För dig som arbetar i Business Central – nu är det hög tid att byta till nya Microsoft Edge

Vi vill påminna om att den 2 april 2021 kommer Microsoft att ta bort stödet i Business Centrals webbklient Modern client för de äldre webbläsarna Internet Explorer 11 och Microsoft Edge Legacy. Det här kommer påverka alla som använder Business Central Online men också kunder med lokalt installerade versioner av Business Central som uppgraderar till senaste versionen i april. Därför bör du uppgradera eller byta din webbläsare innan 1 april 2021.

Right facing arrow Läs mer
11 mars 2021

Business Central Online – 7 anledningar att välja en affärslösning i molnet

I april släpps nya versionen av Business Central och det finns många fördelar med att välja en affärslösning i molnet. Idag är molnet inte något som behöver förklaras utan finns ofta med som alternativ när kunder ska byta affärslösning. Vad är då fördelarna med att arbeta i Business Central Online och inte välja en lokalt installerad produkt? Här listar vi sju fördelar som kommer med en affärslösning i molnet.

Right facing arrow Läs mer
09 mars 2021

Nya Appreleaser redo för Wave 1!

Vi får inte glömma att det inte bara är en ny version av Business Central som kommer i samband med Waven i april. Nej, vid varje ny release av Business Central får du också den senaste versionen av de appar du använder. En ny version av en app kan egentligen släppas när som helst under året men skillnaden är att vid varje Wave, får du automatiskt senaste versionen av apparna i samband med att ditt Business Central uppgraderas.

Right facing arrow Läs mer
05 mars 2021

Nya regler från 1 april – omvänd skattskyldighet för viss elektronik

Den 1 april träder nya regler i kraft för omvänd skattskyldighet på viss elektronik. Det innebär att köpare och säljare behöver vara extra uppmärksamma vid inköp eller försäljning av dessa varor. Det är finansdepartementet som föreslår att omvänd skattskyldighet ska införas på mobiltelefoner, integrerade kretsanordningar, spelkonsoler, pekdatorer och bärbara datorer. För att de nya reglerna ska tillämpas ska det totala beskattningsunderlaget överstiga 100 000 kr per utsänd faktura.

Right facing arrow Läs mer
22 februari 2021

SmartApps Docs – lär dig mer om dina appar!

Du visste väl om att SmartApps Docs finns? Om inte, så är det hög tid att du klickar dig vidare för att ta en titt, i synnerhet om du är en appanvändare. Använder du appar som Parrot vid avtalsfakturering, StoryPoint för projektverksamhet eller Badger när du ska analysera med Power BI finns en plats att leta mer information på. På SmartApps Docs finns hjälp kring hur du kommer igång men också mycket annat om dina appar. Det är en perfekt plats för dig eller din nya kollega som behöver lära sig mer om hur funktioner i er affärslösning fungerar.

Right facing arrow Läs mer
16 februari 2021

Med FINQR och Business Central integrerat får IXX en smart lösning som förbättrar deras kassaflöde

Sedan sent i höstas har vi arbetat intensivt för att IXX ska kunna gå från sin gamla affärslösning till Business Central Online på ett smidigt och säkert sätt. En del i det här projektet har varit att integrera plattformen FINQR med Business Central så att IXX kan få ett optimerat kassaflöde och korta betaltiden från sina kunder. Ett samarbete som varit uppskattat från alla håll. Enligt IXX CFO Richard Rydén har samarbetet och leveransen av plattformen, tillsammans med integrationen till Business Central Online, varit i världsklass och skett inom den tid som var bestämt.

Right facing arrow Läs mer
11 februari 2021

Vi hjälper er att komma igång med Sales Professional på en vecka!

Ett smart CRM kan lyfta även den stökigaste säljorganisationen genom att ge struktur och ordning kring säljprocessen. Vi ställde ett par frågor till Jens Mattsson som är vår go-to-guy när det kommer till Sales Professional. Jens bistår med det mesta kring CRM-lösningen Sales Professional och hjälper kunden genom hela resan, från ett visat intresse till att kunden är igång och kör sitt CRM. Och även efter, om det skulle behövas.

Right facing arrow Läs mer
25 januari 2021

Det här är Sales Professional – smart CRM inom Dynamics 365

Sales Professional är en CRM-lösning från Microsoft som hjälper dig att få ordning på din säljprocess. Här får du hjälp att styra upp både er nyförsäljning och försäljning till befintliga kunder. Här hanterar du leads, affärsmöjligheter och förvaltar pågående affärer. Sales Professional är en del av Dynamics 365 och kan därmed smart integreras med andra applikationer från Microsoft. Inte minst Business Central och Office 365.

Right facing arrow Läs mer
18 januari 2021

Nu trendspanar vi inför 2021!

När vi skrev ett liknande inlägg i början av 2020 så visste vi inte att världen skulle drabbas av en pandemi som förändrat vardagen för näst intill alla. Pandemin fick den digitala mognaden att accelerera och alla som i sitt arbete kunnat utnyttja möjligheten att arbeta på distans har fått anpassa sig till ett nytt arbetssätt. Och det ganska kvickt. Men vi såg även andra trender som vi tror växer sig ännu starkare under 2021. Vi stämde av med vår VD Johan Adenmark, vad anar han för trender under det kommande året?

Right facing arrow Läs mer
13 januari 2021

Nytt år och nya möjligheter – är det dags att byta till Business Central?

Att byta affärssystem är kanske inget som känns toppenkul eller något företag vill göra särskilt ofta. Nej, att byta affärssystem skjuter vi gärna på tills det är absolut nödvändigt. När bytet väl måste ske kan konsekvenserna av att ha arbetat i ett gammalt system skapat så stora problem i verksamheten att det påverkar lönsamheten negativt. När det gått så långt blir det bråttom att hitta en ny lösning.

Right facing arrow Läs mer
15 december 2020

Öppettider under jul och nyår

Under de helgdagar som infaller runt jul och nyår har vi ändrade öppettider på vårt kontor och i vår support. 23 december 08.00-15.00 Julafton Stängt Juldagen Stängt 30 december 08.00-15.00 Nyårsafton Stängt Nyårsdagen Stängt 5 januari 08.00-15.00 Trettondag jul Stängt

Right facing arrow Läs mer
03 december 2020

Storbritannien hanteras efter årsskiftet som land utanför EU – det här bör du tänka på i Business Central

Den 31 januari i år lämnade Storbritannien EU, det som även kallats Brexit, och valde därmed att avsluta sitt medlemskap i den Europeiska unionen. Med tanke på att det är en särskild händelse så har det krävts tid för att utträdet ska ske. EU och Storbritannien kom överens om ett utträdesavtal vilket medförde en övergångsperiod som upphör den 31 december 2020. Efter sista december hanteras därför inte Storbritannien som ett EU land längre utan som övriga länder utanför EU.

Right facing arrow Läs mer
20 november 2020

NAB syntes vid flera tillfällen under dag två av Directions

Som vi skrev förra veckan så ägde Directions 4 Partners Virtual 2020 rum i början av november och NAB deltog under alla dagar. I vårt första inlägg berättade vi om de nyheter som släpptes och vad vår CEO Johan Adenmark sa under sin session. Under andra dagens keynotes lyftes NAB både en och två gånger. Vi beskrevs som en partner som ligger långt fram i partnerkanalen när det kommer till utveckling och leverans av moderna affärslösningar i molnet.

Right facing arrow Läs mer
17 november 2020

Kom igång med Power BI i ditt Business Central Online på ett par timmar!

För många företag är tröskeln att komma igång hög. Power BI är förknippat med mycket tid och arbete men också med en stor kostnad. Många tror att det innebär långa projekt och att du som användare behöver ha stor kunskap kring Power BI för att ens börja använda Power BI. Sanningen är att du inte behöver kunna allt på en gång och det behöver inte innebära ett långt projekt för att börja använda Power BI.

Right facing arrow Läs mer
13 november 2020

Directions 4 partners Virtual 2020 – en kort sammanfattning av årets konferens

Directions är en årlig konferens som tidigare haft en ”lokal” förankring och för oss i Europa, kallats Directions EMEA. Konferensen är skapad av Microsoft Partners för Microsoft Partners men Microsoft själva har kommit att bli en stor del av eventet. Tillsammans med Inspire, som är en konferens för samtliga Microsoftpartners världen över, är det ett viktigt event som förser partnerkanalen med mycket information

Right facing arrow Läs mer
05 november 2020

Power BI – ett säkert underlag att fatta dina beslut ifrån

Har du mycket bra data i ditt affärssystem som du skulle vilja överblicka på ett bättre sätt? Kom till rätta med viktig affärsmässig information genom att implementera ett verktyg som sammanfattar dina siffror och göra något mer konkret, användbart av det. Till exempel en Power BI-plattform. Här skapar du rapporter, grafer eller visuella diagram av data som kommer från din verksamhet, det ger dig ett datadrivet underlag som du kan använda när du fattar dina beslut.

Right facing arrow Läs mer
20 oktober 2020

PrintVis – the perfect match för dig inom printindustrin!

PrintVis är en branschlösning som baseras på Microsoft Dynamics men med nödvändig funktionalitet som är specifik för den grafiska industrin. Genom att integrera PrintVis med Microsoft Dynamics Business Central får du en kraftfull affärslösning som håller över tid. Med PrintVis hanterar du specifika detaljer inom grafisk produktion och tar kontroll över printjobbets hela livscykel, från estimat till leverans. PrintVis erbjuds antingen on Prem eller Online och kan därför ”hostas” både i molnet och på egna servrar. Affärslösningen PrintVis säljs och implementeras endast av ett nätverk utvalda, skickliga partners runt om i världen.

Right facing arrow Läs mer
14 oktober 2020

Nu är vi själva uppe på senaste versionen av Business Central i molnet!

Vi vill leva som vi lär och har därför sedan ett par år tillbaka själva arbetat i molnet med vårt Business Central. Det gör att vi vet vad vi pratar om. Nu när det är dags för en ny version uppgraderar vi på NAB vårt Business Central Online först, innan vi går över till att låta våra kunder uppgraderas. På så vis kan kunderna känna sig trygga med att vi, som deras partner, faktiskt också uppgraderas och vi gör det innan kunderna landar i den senaste versionen. Det gör att vi hinner känna lite på den nya versionen innan kunderna uppgraderas

Right facing arrow Läs mer
12 oktober 2020

Lång erfarenhet av den grafiska industrin – en fördel när Daniel nu lägger stort fokus på PrintVis

Från och med hösten 2020 erbjuder vi på NAB en branschlösning till kunder inom den grafiska industrin, nämligen PrintVis, I samband med att vi lanserar vårt nya erbjudande börjar även vår nya kollega Daniel Borensved. Daniel kommer vara vår PrintVis-konsult och har lång erfarenhet av den grafiska branschen men också av PrintVis och NAV – numer Business Central. Vi ville prata om PrintVis med Daniel och samtidigt få en chans att lära känna honom bättre

Right facing arrow Läs mer
05 oktober 2020

Nu kan du sluta leta – PrintVis är en komplett affärslösning för dig inom den grafiska industrin

Nu utökar vi på NAB vårt erbjudande med en ny branschlösning som kan integreras med Business Central. Från och med hösten 2020 erbjuder vi PrintVis – en komplett affärslösning för dig som verkar inom den grafiska industrin. PrintVis passar medelstora till stora företag som arbetar med allt från digitaltryck, offset, storformat, förpackningstryck till etikett på rulle. Du som verkar inom printindustrin får nu, tillsammans med Business Central, hela det grafiska flödet, ekonomi och uppföljning, i ett och samma system.

Right facing arrow Läs mer
25 september 2020

Nu är vi även bästa partnern i Sverige på Dynamics 365 Business Central!

Vi kan stolt meddela att 2020 går två av Microsofts utmärkelser till oss på NAB! Vi blir Dynamics 365 Business Central Partner of the Year och tilldelas även priset Årets Partnersamarbete – Dynamics. Otroligt roligt att återigen få bekräftelse på att vi valt att arbeta på ett sätt som ligger rätt i tiden. Både när det kommer till Business Central och hur vi utvecklar våra partnersamarbeten. Vi satsar på att enklare kunna leverera kraftfulla affärslösningar till kunder i en molnmiljö.

Right facing arrow Läs mer
23 september 2020

Resan till molnet kan se olika ut – gör dig redo för att uppgradera!

Funderar du på att uppgradera? Fördelen med att ligga i Business Central Online är att du uppgraderas automatiskt två gånger om året och det sker utan att du behöver göra någon extra insats. Microsoft sköter uppgraderingarna åt dig och det sker nattetid för att påverka verksamheten i så liten grad som möjligt. Med regelbundna uppgraderingar får du den senaste tekniken före alla andra utan att behöva lyfta ett finger.

Right facing arrow Läs mer
15 september 2020

Om två veckor är nya versionen av Business Central här

Tiden går snabbt och det är snart dags för en ny version av Business Central Online. I oktober börjar Microsoft att uppgradera de kunder som ligger i Business Centrals molnmiljö och kommer fortsätta att göra det löpande tills att alla kunder är uppe på den nya versionen. Exakt när just ditt företag kommer uppgraderas är därför svårt att säga, men från oktober och framåt börjar det globala arbetet med att lyfta alla kunder till Business Central version 17.

Right facing arrow Läs mer
24 augusti 2020

NAB är nu en del av Microsofts Inner Circle!

I juli i år presenterade Microsoft vinnarna i sin årliga utmärkelse Partner of the Year. Till vår stora glädje stod NAB som stolta vinnare och vi fick ta emot priset som bäst i världen på Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central. Något vi är otroligt glada över. Nyligen blev vi återigen uppmärksammade av Microsoft för framstående försäljning och vårt sätt att tänka nytt under det senaste året. Därför tilldelas NAB en hedersam plats i Microsofts prestigefyllda grupp Inner Circle för affärsapplikationer 2020/2021.

Right facing arrow Läs mer
18 augusti 2020

Appar ger dig nya möjligheter att skapa en kraftfull affärslösning till en rimlig peng!

NAB arbetar hårt för att vara med och driva utvecklingen av affärslösningar framåt. Sedan ett tag tillbaka har produktteamet arbetat med utveckling av appar och nyligen blev våra applikationer uppmärksammade av Microsoft som “Preferred solutions”. Ett sätt att lyfta de appar som ger kunden bäst kundnytta, kvalité och prestanda. Vi stämde av med Anton och Liza på vår produktavdelning hur de arbetar och vad de tänker kring det nya sättet att utveckla produkter.

Right facing arrow Läs mer
13 augusti 2020

Nu blir det enklare att ta fram listor som passar just dig!

Som ni säkert redan vet så släpps ny funktionalitet till Business Central i samband med att nya releaser av Business Central kommer. Vi vill redan nu hinta om en ny, användbar och smart funktionalitet, nämligen SmartList som kommer i höst. SmartList är ett sätt för dig som ”vanlig” användare att enklare ta fram data ur olika tabeller och arbeta med de siffror som just ditt företag behöver.

Right facing arrow Läs mer
21 juli 2020

Våra kunder hjälper oss att bli bäst i världen på Business Central!

Den 14 juli tillkännagav Microsoft att det är NAB Solutions som vinner den globala titeln Partner of the Year 2020 i kategorin för Dynamics 365 Business Central. Vi pratade med Dan Erngård och Johan Adenmark om utmärkelsen.

Right facing arrow Läs mer
15 juli 2020

Pressmeddelande: NAB Solutions bäst i Världen på Business Central

Växjöföretaget NAB Solutions har i konkurrens med 3300 företag från över 100 länder blivit utsedda till Microsoft Partner of the Year i kategorin Dynamics 365 Business Central.

Right facing arrow Läs mer
14 juli 2020

NAB bäst i världen på Business Central

13 Juli kom beskedet som vi väntat på, NAB Solutions har i konkurrens med företag över hela världen blivit utsedda till Microsoft Partner of the Year i kategorin Business Central. En enorm milstolpe som vi är oerhört stolta över och något vi har jobbat oerhört hårt för.

Right facing arrow Läs mer
07 juli 2020

Produktivitetstips – kortkommandon i Business Central

Supporten tipsar om hur du kan arbeta smartare med olika kortkommandon i Business Central. I det här dokumentet finns tips för allmänna funktioner, data i listor och datainmatning. Perfekt för sig som arbetar mycket i Business Central och gärna använder tangentbordet så mycket som möjligt när du arbetar

Right facing arrow Läs mer
25 juni 2020

En vår där moderna digitala affärslösningar fått ta stor plats

När året började hade vi ingen aning om att våren skulle se ut som den gjort. Över en natt kom Corona att påverka tusentals företag och deras vardagliga arbete. Johan Adenmark VD på NAB reflekterar över våren och förklarar hur han tänker kring arbete på distans, hur kunderna tvingats över tröskeln till det digitala och hur kontoret fortfarande är en otroligt viktig mötesplats.

Right facing arrow Läs mer
22 juni 2020

Fredrik Streby fokuserar på att inte krångla till det

Jo, men det finns få saker som är så roligt som att göra ny smart funktionalitet enklare och mer tillgänglig för våra kunder, förklarar Fredrik och ler. Om vi får till en paketering som förenklar vardagliga arbetsprocesser för majoriteten av våra kunder så har vi lyckats

Right facing arrow Läs mer
17 maj 2020

Grattis med dagen Norge!

I samband med 17 maj vill vi meddela att vi på NAB Solutions nu levererar Business Central även i Norge. Med vårt StreamLine Start paket kommer du igång med Business Central på bara en vecka och du gör det till ett fast pris. När du väl är igång har du alla möjligheter att utvecklas tillsammans med din affärslösning och växa efter hand.

Right facing arrow Läs mer
08 maj 2020

Sales Professional – hantera leads och affärsmöjligheter direkt från Outlook!

Arbetar du med försäljning och mailar mycket med dina kunder? Låt oss vara ärliga, vi vill gärna vara väl förberedda när vi pratar med våra kunder men orkar inte riktigt skriva ner alla mailkonversationer eller telefonsamtal för att uppnå det. Vi har så mycket annat att göra. Om du arbetar med försäljning hade det varit skönt att enkelt kunna få en överblick av vad som sagts eller mailats och vid vilken tidpunkt.

Right facing arrow Läs mer
07 april 2020

Nu börjar den nya versionen av Business Central Online rullas ut till kunder världen över!

Nu är vi inne i april och för er som använder Business Central Online kommer uppdateringen till senaste versionen nu att dra igång. I det här inlägget får ni en överblick av Microsofts arbete vid en större uppdatering och ungefärliga datum för processen. I och med COVID-19 förändras ett par saker jämfört med hur det vanligtvis ser ut. Bland annat är tidsperioden för alla uppdateringar förlängd med 30 dagar.

Right facing arrow Läs mer
06 april 2020

NAB Solutions förvärvar klassiska Lokstallet i Växjö

– Vi har under en tid sett över möjligheterna att expandera vårt huvudkontor i Växjö. När möjligheten att köpa Lokstallet dök upp var det ett lätt beslut. Det känns inspirerande att få tillgång till en så klassisk byggnad och att den ligger bredvid vårt nuvarande kontor är positivt, säger Johan Adenmark, VD på NAB Solutions.

Right facing arrow Läs mer
02 april 2020

Sales Professional – Nu en del av NAB familjen!

Ny kollega och nytt säljstöd Äntligen är vi igång på riktigt. I fredags välkomnade vi vår nya kollega Jens som kommer att vara produktansvarig för det säljstöd vi numer också erbjuder, nämligen Microsofts Sales Professional. Sales Professional är ett slimmat CRM-system som hjälper dig och din säljkår att samla hela säljprocessen på ett och samma ställe. Verktyget ger dig struktur och ordning, vilket gör att du lättare hittar rätt när du ska prata med nuvarande eller potentiella kunder. Med rätt underlag skapar du mer lönsamma affärer.

Right facing arrow Läs mer
24 mars 2020

Niklas Soldahl – Hos oss är kunden aldrig en i mängden

Tänk er så här. Varje morgon kommer han ut från köket, i handen håller han sin gula kaffekopp och han är angelägen om att stämma av läget med sina kollegor. Niklas Soldahls intresse för andra är en egenskap som kommer väl till pass i hans roll som supporttekniker. Många gånger är det nämligen Niklas som lugnt och metodiskt hjälper er när ni ringer in till supporten. För honom är det viktigt att inte bara svara på frågan som ställs utan verkligen göra personen som ringer in nöjd. Han menar att det är en skillnad i det och målet för honom är alltid att göra kunden nöjd.

Right facing arrow Läs mer
20 mars 2020

Bli effektivare genom att digitalisera er fakturahantering i Business Central

Vågar ni räkna på hur mycket tid ni lägger på att manuellt skriva ut, kuvertera, frankera och posta era fakturor? Faktureringsprocessen är en av de processer som många företag väljer att digitalisera först. Kanske för att det sparar mycket tid för dem eller för att det helt enkelt upplevs som smidigt att slippa hantera alla fakturor manuellt. Det behöver inte vara så svårt heller. Varför slösa tid och resurser på något ni enkelt effektiviserar? Och i förlängningen kan spara pengar på.

Right facing arrow Läs mer
19 mars 2020

Information om NAB:s insatser kring COVID-19 (Corona)

Kära kunder, Vi på NAB gör allt vi som företag kan för att skydda våra kunder, kollegor och samarbetspartners i dessa tider. Vi arbetar aktivt för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt och följer noggrant myndigheternas rekommendationer kring hur riskerna för spridning av COVID-19 kan minskas. Eftersom situationen ständigt förändras förhåller vi oss till det genom att korrigera vår hållning om nya rekommendationer ges. Det gör att den här texten kan komma att uppdateras.

Right facing arrow Läs mer
17 mars 2020

Fortsätt ditt arbete hemifrån med molnbaserade produkter

Har du hamnat i karantän? Är du fast hemma eller på semesterorten du valde att besöka? Kanske är det så att du inte får vara på kontoret eller så arbetar du frivilligt hemifrån eftersom din arbetsgivare ger dig möjlighet till det. Det har hänt mycket under de senaste veckorna och det har varit svårt att förutspå att Corona skulle få en så stor inverkan på vår vardag. Allt fler företag väljer att ställa in resor och sätta tydliga restriktioner kring vilka som får komma till kontoret och inte. En del uppmanar även sina anställda att arbeta hemifrån.

Right facing arrow Läs mer
09 mars 2020

Business Central Online – Är det dags att våga välja molnet?

Under 2018-2019 gick Dynamics NAV sakta över till att bli Business Central. Därmed förändrades affärssystemet och fick bland annat ett nytt gränssnitt och delar av den funktionalitet vi varit vana vid förnyades. Med Business Central följde en ny teknisk plattform för våra utvecklare att utveckla i och en ny klient, Modern client, för användarna att arbeta i.

Right facing arrow Läs mer
03 mars 2020

SAF-T-rapportera i Business Central och Dynamics NAV

Den 1 januari i år infördes obligatorisk SAF-T (Standard Audit File for Tax) rapportering i Norge. Det innebär att alla som är bokföringsskyldiga i Norge, med tillräckligt många transaktioner och stor omsättning under ett år, måste kunna rapportera enligt formatet SAF-T. SAF-T är en elektronisk XML-baserad rapportering för skatt, moms och redovisning och den skickas på begäran till den norska skattemyndigheten. På sikt ska SAF-T ersätta även andra rapporteringsskyldigheter som exempelvis skattedeklarationer.

Right facing arrow Läs mer
25 februari 2020

Felen i er bokföring försvinner inte av sig själv – Ta tag i differenserna direkt!

Såhär i slutet på månaden sitter många och arbetar med sitt månadsbokslut, men eftersom vi fortfarande är i början av det nya året är många även upptagna med att få ihop sitt årsbokslut för 2019. Med ordning och reda i sin bokföring kan det vara en trevlig historia att avsluta perioder såsom månader eller år. Men för många andra är det tvärtom ett omfattande och slitsamt arbete eftersom vi sitter där, öga mot öga med alla våra differenser som bara måste redas ut. De kan inte längre sopas under mattan eller skjutas framåt i tiden. Vi måste se till att det går ihop, nu.

Right facing arrow Läs mer
25 februari 2020

Så vet du att det är dags att byta affärssystem!

Är tröskeln hög, kanske rent av otroligt hög, inför att byta affärssystem? Vi förstår, det är ett omfattande arbete som inte är jättekul alla gånger. Det kräver mycket arbete och tid, men för att er organisation ska fortsätta växa, är rätt affärssystem livsviktigt. Om ni känner igen er i någon av situationerna nedan kan det vara dags att börja kika efter ett nytt affärssystem.

Right facing arrow Läs mer
25 februari 2020

Ett väl utfört förarbete bäddar för lyckade projekt

Vem vill inte att de projekt vi lägger mycket tid och pengar på ska bli så bra som möjligt? Vid stora projekt blir det ännu viktigare att betona det gemensamma ansvaret hos både kund och leverantör för att utfallet ska bli så bra som möjligt. När vi pratar med våra konsulter, som många har arbetat i stora projekt, märker vi hur viktigt det är med ett bra förarbete. Det bäddar för lyckade projekt, där samtliga parter vet förutsättningarna, kraven och målet.

Right facing arrow Läs mer
10 februari 2020

Badger – Hjälper dig med uppföljningen i Business Central!

Behöver ni komma igång med er uppföljning i Business Central? Då är Power BI ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt att gräva sig djupt ner i sin egen data. Med Power BI-plattformen Badger får du alla kopplingar till Business Central vilket gör att ni kan börja arbeta direkt. Här har ni möjlighet att hantera och presentera data visuellt. Ni kan även ta fram grafer, rapporter och diagram, allt baserat på era siffror och er verksamhet.

Right facing arrow Läs mer
10 februari 2020

Därför ska du använda Power BI i Business Central

Vi har tidigare skrivit om Business Intelligence, vad det är och vem det passar för. För att ta oss vidare i diskussionen tänkte vi kika närmare på Power BI. Power BI är plattformen Microsoft erbjuder för att tillämpa Business Intelligence på ett smidigt sätt. Här processas, sammanställs och visualiseras data. Ni får underlaget presenterat som tilltalande rapporter, diagram och grafer som ni analyserar och använder som stöd i era beslut. Ett verktyg för både snygg och smart uppföljning helt enkelt.

Right facing arrow Läs mer
05 februari 2020

Business Intelligence – De fyra vanligaste frågorna

Känns Business Intelligence krångligt? Vi vet att det råder en viss begreppsförvirring när det kommer till Business Intelligence och saker relaterade till det, men det behöver inte vara så komplicerat. För att se nyttan med verktyget behöver du inte förstå alla detaljer utan mer vad det kan göra för dig. Vi har här försökt besvara fyra av de frågor vi ofta får när det kommer till Business Intelligence eller BI, det är även fyra grundläggande frågor för att förstå begreppet.

Right facing arrow Läs mer
28 januari 2020

Nu öppnar vi nytt kontor i Malmö!

Nu har vi slagit upp portarna till vårt nya kontor i söder! Från januari 2020 hittar ni NAB Solutions även på Stortorget 19 i Malmö. Efterlängtat och härligt tycker vi.

Right facing arrow Läs mer
23 januari 2020

Förändrad cookie hantering berör dig som använder webbklienten

I början av februari kommer det ske en förändring i hur cookies hanteras i webbläsarna Google Chrome och Microsoft Edge. Trots att ändringarna primärt rör dessa webbläsare, kan det i förlängningen bli aktuellt även för andra leverantörer att anta liknande policys kring cookies.

Right facing arrow Läs mer
21 januari 2020

Fullt fokus framåt – Låt oss prata nytt år med vår VD!

Nytt år och nya möjligheter. En fras som brukar föregås av en lång utvärdering kring det gångna året. Idag tänkte vi dock inte bli långrandiga med att sammanfatta vårt 2019. Nej, vi tycker det är roligare att blicka framåt. Vi vill hellre ha en snabb lägesrapport inför det nya året med vår VD Johan Adenmark. Hur ser han och NAB på 2020?

Right facing arrow Läs mer
20 december 2019

Årets julgåva ger vi till dem som behöver den lite mer

Tillsammans med Team Rynkeby har vi i år valt att skänka pengar till Barncancerfonden. Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till cancersjuka barn och deras familjer. Organisationen grundades i Danmark 2002 och idag är det ungefär 2 100 cyklister från åtta olika länder som cyklar till Paris för kampen mot barncancer.

Right facing arrow Läs mer
16 december 2019

Supportens öppettider under jul och nyår

Jul och nyår närmar sig och supporten kommer du att ha förändrade öppettider. Du hittar öppettiderna för kommande helgdagar nedan:

Right facing arrow Läs mer
29 november 2019

Vi hjälper dig med ditt årsavslut, anmäl dig till vår utbildning redan idag!

Oavsett när ditt räkenskapsår tar slut behöver du göra ett årsavslut. Vi har därför tagit fram en utbildning både för dig som arbetar i Dynamics NAV och Business Central för att hjälpa dig på vägen.

Right facing arrow Läs mer
21 november 2019

Vi hjälper dig få mer insyn i ditt företag – anmäl dig till vår kassaflödesutbildning idag!

Som beslutsfattare i ett företag är det av största vikt att ha kassaflödesinformation som går att lita på. För att få en inblick i hur kassaflödet kommer se ut om en vecka, två veckor, en månad och så vidare. Under en timme kommer vi gå igenom de olika funktionerna i kassaflödet och hur du sätter upp ett kassaflöde.

Right facing arrow Läs mer
15 november 2019

Parrot, appen som hjälper dig med återkommande fakturering i Dynamics 365 Business Central!

Brukar du fakturera samma belopp varje månad? Kanske en återkommande försäljning eller ett avtal? Istället för att sköta den återkommande faktureringen manuellt kan appen Parrot hjälpa dig att automatisera dina processer och flöden.

Right facing arrow Läs mer
12 november 2019

Lär dig mer om din budget och kontouppställning!

Tisdagen den 19 november håller vi en webbutbildning för dig som vill lära dig mer om budget och kontouppställning. Det krävs ingen förkunskap för att gå på utbildningen och målet är att du ska känna dig mer säker på budget och kontouppställning samt arbeta självständigt.

Right facing arrow Läs mer
22 oktober 2019

Automatisera dina momsdeklarationer i Dynamics 365 Business Central med appen Smart Swedish VAT.  

Smart Swedish VAT är den senaste appen från SmartApps som du kan ladda ner till ditt Business Central. Med Smart Swedish VAT behöver du inte hantera din momsdeklaration manuellt utan appen gör det automatiskt åt dig.

Right facing arrow Läs mer
17 oktober 2019

Bli expert på dina anläggningstillgångar med vår webbutbildning!

Hur ska en anläggningstillgång läggas upp? Avskrivningen är fel, kan jag korrigera den? Känner du igen dig? Då är den här utbildningen något för dig!

Right facing arrow Läs mer
26 september 2019

Uppgraderar du också ditt affärssystem två gånger per år?   

Arbetar du i Dynamics 365 Business Central Cloud så uppgraderas din affärslösning per automatik två gånger per år. Uppgraderingarna kallas nu för Wave, Wave 1 kommer på våren och Wave 2 på hösten. Det innebär att du alltid arbetar i den senaste versionen och har tillgång till den senaste funktionaliteten.

Right facing arrow Läs mer
26 september 2019

Vi åker till Directions EMEA! 

Directions EMEA är en oberoende konferens för Microsoft Dynamics 365 partners med fokus på små och medelstora företag. Konferensen organiseras av partners för partners och under tre dagar kommer vi få lära oss mer om Microsofts nästa steg för Dynamics 365 Business Central.

Right facing arrow Läs mer
12 september 2019

I höst håller vi momsutbildning, både för dig som arbetar i Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

I slutet på september och början på oktober håller vi höstens första utbildning. En momsutbildning som är framtagen för dig som vill lära dig mer om hur momsredovisningen fungerar, där vi går igenom momsrapporten från början till slut och vad alla dess olika rutor betyder.

Right facing arrow Läs mer
05 september 2019

Lyssna på vår medverkan i Podcasten Scrum Dynamics

För en tid sedan medverkade vi på NAB Solutions i den australiensiska podcasten Scrum Dynamics som hålls av Neil Benson. Podcasten är framtagen för Microsoft Business applications användare som arbetar med att implementera Dynamics 365, PowerApps, Flow och Power BI. Vi på NAB Solutions fick frågan att medverka i podcasten då vi var finalister i kategorin Partner of the Year för Dynamics 365 Business Central tidigare i år. Du kan läsa mer om vår finalistplats nedan. 

Right facing arrow Läs mer
05 september 2019

Vår konsult Jörgen cyklade mot cancer

Efter sju dagar och 120 mil nådde vår konsult Jörgen Paris till förmån för Barncancerfonden med Team Rynkeby – God Morgon. Organisationen är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar för att hjälpa barn med cancer och deras familjer. I år var det totalt 2 100 cyklister, 54 lag från sju länder, som tillsammans cyklade till Paris.

Right facing arrow Läs mer
05 september 2019

Vad händer nu?

Under sommaren har det hänt en hel del. Bland annat har vi varit på Microsoft Inspire som hölls den 14–18 juli i Las Vegas. Under fyra dagar var Johan och Anton från oss på flera olika föreläsningar och sessioner för att höra mer om vad som händer framöver. 

Right facing arrow Läs mer
29 augusti 2019

NAB Solutions och Scapta i samarbete kring e-handelslösning

NAB Solutions och Scapta har inlett ett samarbete där NAB nu kan erbjuda Scaptify Connector i sina lösningar. Koppla ihop e-handelslösningen Shopify med Dynamics 365 Business Central.

Right facing arrow Läs mer
13 augusti 2019

Välkommen tillbaka efter semestern!

Hoppas att du har haft en härlig sommar och hunnit njuta av lite ledighet. Första veckorna tillbaka från semestern kan ibland vara lite trögstartade. Därför har vi satt ihop en lista med saker som du kan tänka på, så som att ta bort autosvar med mera. Använd gärna listan som en checklista så du inte glömmer bort något.

Right facing arrow Läs mer
06 augusti 2019

Se till att bli experter på er affärslösning redan i höst!

Visst kan hösten kännas långt borta, men hösten är ofta en perfekt tid att investera i företaget och effektivisera ert arbete. Därför kan det vara bra att redan nu fundera på vilka utbildningar ni vill gå och vad ni vill bli bättre på. Det här för att kunna ta nästa steg i affärslösningen, bli mer trygga i programmet samt använda alla dess fördelar och funktioner.

Right facing arrow Läs mer
31 juli 2019

Få tillgång till färdiga Power BI-rapporter med hjälp av Badger!

Badger är appen som ger dig möjlighet att enkelt komma igång med Power BI i ert Dynamics 365 Business Central. Med hjälp av Badgers olika mallar får du tillgång till färdiga rapportpaket som gör det enkelt att ta ut de rapporter du önskar. Badger hjälper dig att enkelt analysera företaget och skapa insikter som leder till snabbare och bättre beslut.

Right facing arrow Läs mer
24 juli 2019

Ta med dig din affärslösning vart du än är.

Ladda ner Dynamics 365 Business Central appen till din mobila enhet och kom åt din affärslösning vart du än befinner dig. Appen är enkel att använda och hjälper dig att registrera data noggrant och snabbt. I appen har du samma funktionalitet som i din webbklient, anpassad till den aktuella storleken på skärmen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Right facing arrow Läs mer
17 juli 2019

Välj lösning så att den passar er verksamhet bäst.

StreamLine är lösning för dig som enkelt vill komma igång med din redovisning och fakturering på en vecka. Du får alla funktioner du behöver för att kunna arbeta med grunderna till er bokföring och redovisning. För att du ska hitta en lösning som passar er verksamhet har vi tagit fram tre stycken olika paket.

Right facing arrow Läs mer
11 juli 2019

StreamLine – vår paketerade lösning

Kraftfullt, skalbart och intelligent. StreamLine är en färdigpaketerad lösning med nödvändig parametersättning som gör att du kommer igång med din redovisning och fakturering på en vecka. StreamLine är byggt på Microsofts kraftfulla affärssystem Dynamics 365 Business Central. När du kommer igång med StreamLine och Business Central har du en plattform som du kan bygga ut i takt med att er verksamhet växer.

Right facing arrow Läs mer
04 juli 2019

Tidrapportera i mobilen med Business Central appen.

Nu kan du tidrapportera i mobilen med Business Central appen. Allt som krävs är NAB Solutions tillägg StoryPoint som ingår i vårt paket StreamLine Projekt & tid. Appen finns också att ladda ner i Microsoft AppSource.

Right facing arrow Läs mer
25 juni 2019

Kom igång snabbt och enkelt med våra paketerade lösningar

Dynamics 365 Business Central är Microsofts kraftfulla affärssystem och nu har vi på NAB Solutions tagit fram StreamLine redovisning & fakturering. Ett färdigpaketerat grundpaket som innehåller allt för att du ska kunna sköta företagets ekonomi utan krångel. Du kommer enkelt igång på en vecka vilket minimerar både tid och kostnad för uppstart.

Right facing arrow Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du ingenting!

Va först med nyheter och få påminnelser om när det är dags för våra webinars

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.

Tack! Du kommer nu få nyhetsbrev från oss

Hör av dig

Frågor eller funderingar? Hör av dig!

Var vänlig och fyll i ditt förnamn.

Var vänlig och fyll i ditt efternamn.

Var vänlig och fyll i e-post.