LogTrade Connect version 24 är här. LogTrade är ett verktyg för transportadministration som hjälper er att överblicka alla era transporter. LogTrade Connect kan helt integreras med Dynamics NAV och blir smidigt ytterligare en del av ert affärssystem. Om ni är intresserade och vill läsa mer om LogTrade Connect kan ni göra det här.

I den nya versionen har det gjorts en rad förbättringar men det finns ett par punkter att lyfta fram lite extra:

 • Farligt gods
  Det har lagts mycket tid och arbete på att förbättra funktionaliteten för farligt gods. Nu är det möjligt att göra kopplingar mellan artiklar och farligt gods samt farligt gods och olika pakettyper. Möjligheten finns nu också att koppla sjötransporter till olika postnummer.
 • Upphämtningstid
  I den nya versionen kan ni styra upphämtningstiden av era varor. En funktionalitet som finns tillgänglig i tid för den ökade försäljningen vid Black Friday. Välj att alla order som skapas efter ett bestämt klockslag ska ha sin sändningsdag kommande dag (eller kommande arbetsdag beroende på hur ni väljer att arbeta i organisationen).
 •  Kopiera produktinställningar
  Nu går det att kopiera produktinställningar från en artikel till en annan. För att nämna ett exempel; när alla produkter flyttats från Posten till PostNord finns redan en hel del inställningar på produkten. Det finns även många kringliggande tabeller och funktioner som kopplats till produkten. Det är krångligt att lägga upp allting igen och det behöver ni inte göra längre.
 • Dynamics NAV 2017
  LogTrade Connect 24 är fullt kompatibel med nya versionen av Dynamics NAV 2017.