willebroeka

LogTrade – Mycket mer än bara etiketter och fraktsedlar

Webinarie LogTrade

NAB Solutions och LogTrade vill bjuda in till ett webinarie som riktar sig både till er som inte kör LogTrade Connect idag men också er som redan är igång med LogTrade Connect och är nyfikna på hur ni kan få mer nytta av er investering.

För er som skickar gods finns en fantastisk lösning inbyggd i Dynamics NAV, LogTrade Connect. Lösningen bygger ihop marknadens modernaste plattform för transportadministration med Dynamics NAV, en onlineintegration via web services. Detta innebär att ni givetvis kan välja, beställa, spåra och överblicka transporter i realtid från ert affärssystem. Men utöver detta grundflöde finns det månad fler funktioner som ger er ett mervärde i affärsystemet. Under detta webinarie kommer vi fokusera på ytterligare funktionalitet utöver transportbokning och utskrift av fraktsedlar och etiketter.

Transportkostnad – Vidarefakturerar ni fraktkostnaden till era kunder? Eller är ni bara intresserade av hur ni följer upp era fraktkostnader.

Konsolidering – Har ni flera sändningar till samma mottagare samma dag? Med konsolidering finns det stora pengar att spara samtidigt som administration forfarande är lika enkel.

Avisering – Utöver vanlig e-postavisering till kund om att godset är på väg kan LogTrade också notisera vid olika händelser eller icke-händelser, tex utkörning pågår, godset levererat eller att godset inte hämtats ut hos ombudet etc.

Retur – Förenkla era returrutiner genom att med några få knapptryck skicka transportdokument till Er kund för att snabba upp och förenkla era rutiner vid returer.

Tid och plats

Datum: Torsdagen den 14/9
Klockan: 10.00-11.00

Intresserad av att lära dig mer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *