Företag som påminner om ert

Vi träffar olika företag direkt från verkligheten. Tillsammans, och med Microsoft Dynamics NAV, effektiviserar vi verksamheter oavsett storlek. Molnbaserad lösning eller ej. Vi hittar rätt affärslösning för er. Efter år av projekt vet vi hur ni blir ännu bättre. Är ni redo att ta nästa steg och utnyttja ert företags fulla potential?

En bransch och en affärslösning

Det behöver inte vara svårare än så. Microsoft Dynamics NAV är ett intelligent affärssystem med bred funktionalitet i sitt standardutförande. Därav fungerar det för olika företag i olika branscher. Är ni ett större företag? Vill ni arbeta webbaserat? Behöver ni kundanpassa? Utifrån era förutsättningar och önskemål, väljer vi rätt lösning för er. Kundanpassat eller standard. NAV MyWay eller NAVsmart.

Skalbarhet och framtid

Många företag är oroade för hur framtiden kommer att bli. Därför är skalbarheten värd att lyfta fram. Dynamics NAV är ett dynamiskt affärssystem, det gör att ni inte behöver veta hur framtiden ser ut, för att investera i ett affärssystem idag. Börja i en mindre lösning, skala upp eller ner antalet användare. Utvecklas tillsammans med Dynamics NAV och ta steget till en kundanpassad större lösning om det skulle bli aktuellt i framtiden.

Använd Dynamics NAV i olika branscher  

Våra affärslösningar

En affärslösning baserat på Microsoft Dynamics NAV som ni tillsammans med oss på NAB anpassar. Här arbetar vi i längre projekt med både konsulter och utvecklare för att ta fram rätt lösning för ert företag.

En paketerad standardlösning som är helt molnbaserad. Med NAVsmart går det snabbt att implementera och det är enkelt att uppgradera. Passar många företagare, både stora som små.

Egenutvecklade appar framtagna för att fungera i Microsofts senaste affärslösning Dynamics 365 for Financials. D365 är än så länge inte tillgängligt i Sverige men vi berättar gärna mer för er som är intresserade.

VÅRA KONTOR

Södra Järnvägsgatan 14
352 34 Växjö
0470-53 00 00

VÅRA KONTOR

Drottninggatan 69
411 07 Göteborg
031-787 90 90

Kungsbro Strand 29
112 26 Stockholm
08-50 90 50 00

CERTIFIERAD MICROSOFT PARTNER